55 winkansen en leer ons kennen – Mamabloggerdag!!!

mama blogger dagVandaag is het dan zover. Nationale Mamablogger dag. Heel veel mama bloggers staan in het zonnetje, maar daarnaast is het voor jullie (lezers, bezoekers) nog veel leuker, want je maakt op iedere blog kans op een mooie prijs. Dus leer de leukste nieuwe mamablogs kennen en maak ook nog eens kans op maar liefst 55 super leuke prijzen….Lees snel verder hoe het zit…

Welkom op Lief thuis
Kom je vaker op Lief thuis? Ken je mij en mijn blog al? Super leuk dat je er weer bent en doe dan zeker mee met de winactie. Neem vooral ook eens een kijkje bij de andere bloggers van de bloghop, voor allerlei mooie prijzen.
Ben je nieuw? Zijn wij onbekenden voor elkaar? Welkom op Lief thuis.
Ik ben Jodi en ik blog bijna een jaar op Liefthuis.nl. Na lang twijfelen heb ik besloten mijn marathon aan woorden online te delen met iedereen die het maar wil lezen.

Grote avonturen beginnen klein

Grote avonturen beginnen klein, het begin

Grote avonturen beginnen klein, het begin

Deze spreuk geldt voor mijn spruit, voor ons als papa en mama, maar ook voor mijn blog. Ik deel al mijn avonturen over mijn spruit, mijn lief, mijn huis en mijn leven. Hieronder een aantal van mijn artikelen uitgelicht. Neem zeker eens een kijkje en leer me beter kennen.

 • Een paar weken geleden reisden we met onze dreumes naar Amerika. Daar deden we een roadtrip aan de west kant en plakten we er 5 dagen New York aan vast. Lees hoe het was…
 • De laatste druppel om mijn blog te beginnen was mijn AWKWARD bezoek aan de fysiotherapeut. Dit verhaal van deze knappe jonge god en mijn mama lichaam moest gedeeld worden.
 • Het leven met onze spruit begon natuurlijk met DE test, maar ook mijn gekke kwaaltjes en bevalling heb ik uitgebreid beschreven.
 • Voordat ik zwanger was van onze spruit, heb ik helaas een miskraam gehad. Terwijl we op vakantie waren in Vietnam. Ik heb mijn verhaal gedeeld…
 • Ons huis is mijn paleis. Wat hou ik van onze bouwval die wij tot ons droomhuis hebben omgebouwd. Ik gaf een rondleiding… Dus kijk mee.

Naast dit heb ik nog veel en veel meer geschreven. Klik bij mijn categorieën dus gerust eens op het onderwerp dat je leuk vindt.

Onze avonturen...Dit zijn we nu...

Onze avonturen…Dit zijn we nu…

Bloghop
Dan die bloghop, want wat houdt het nu in? 55 mama bloggers doen vandaag mee met deze bloghop. Het woord zegt het al, je hopt van blog naar blog. Iedere blogger linkt door naar een volgende mamablogger.

Een deel van jullie zal hier dan ook zijn gekomen via volgmama.nl. Dank je Nathalie voor het doorsturen. De naam van haar blog zegt het al, een blog waarbij je het leven van deze drukke mama volgt. Nathalie heeft drie kinderen en blogt over alles wat haar bezighoudt. Van hippe kinderkleding en leuke workshops, tot uitjes en producten voor mama. Nog niet geweest? Check haar winactie ook even.

De blog waar ik je naartoe wil sturen is de heerlijk afwisselende blog van Cassandra, Momambition.nl. Ze schrijft prachtig over haar ervaringen rondom het krijgen van haar dochter Leia, die te vroeg geboren werd. Ze schrijft echter ook voor werkende mama’s, over make up, babykleding en…..ik kan nog wel even doorgaan. Genoeg redenen om haar blog te gaan bezoeken.

En dan nu….Win Win Win
winactie RitualsDan nu de winactie waar jullie nieuwsgierig naar zijn. Wat valt er te winnen op Lief thuis? Ik wilde graag iets weg geven wat ik zelf ook fantastisch vind.
Stel je voor, je hebt eens langer dan de gebruikelijke 3 minuten om te douchen (voordat er weer een spruit wakker is). Wat is er dan heerlijker dan jezelf te verwennen met de douche foams van Rituals? Ik heb zelf verschillende geuren in de douche staan en vraag ze vaak voor verjaardagen of kerst. HEERLIJK zijn ze. De geur, die textuur, echt, ik ben fan.

Sinds kort heeft Rituals ook een baby lijn, die Tiny Rituals heet. Ik vond dit zo’n super idee dat ik dit natuurlijk moest proberen. Wat een heerlijke zachte geur heeft die lijn, heerlijk.

Verwennerij voor mama en spruit dus. Je maakt kans op;

 • The Rituals of Karma shower foam
 • Tiny Rituals baby hair & body wash
 • De leuke spons maakt het verwenmoment compleet.

Hoe doe je mee?
Een belangrijke vraag. Je doet het volgende;

 • Laat hieronder een reactie achter en vertel waarom je meedoet. Ik vind het ook super leuk om te weten hoe je op mijn site bent gekomen.
 • Like dit bericht op mijn Facebook pagina voor extra winkans
 • Ik vind het super lief als je mijn pagina liked en mijn bericht deelt 🙂

De winacties lopen tot 24 september en daarna zullen alle winnaars worden gekozen. Je hebt dus nog even om rustig alle sites te bekijken en aan alle toffe winacties mee te doen. Het zijn er zoveel, je winkans is super groot, succes…

Dus nu snel meedoen en daarna door naar momambition.

Tot snel,

Liefs Jodi

This entry was posted in mama, Tag.

99 comments

 1. Erika van Koert says:

  Wat leuk. Ik doe graag mee 🙂 heerlijk om even te kunnen ontspannen na een lange dag werken of de kinderen halen en brengen.
  Ik ben met deze actie via een andere Blogger hier gekomen

 2. Inge says:

  Ik kom hier inderdad via volgmama. Toen ik las dat je een rondreis door Amerika had gemaakt dacht ik meteen dit is een blog die ik moet lezen. Ik wil namelijk ook graag en rondreis maken met de kleine maar ben nog wat huiverig. Hopelijk gaat het lezen van jou ervaring en tips daar verandering in brengen.

  Doe hier mee omdat ik ook grot fan ben van e Rituals body foams. Ze zijn wat prijzig waardoor ik ze niet altijd in huis heb, maar zou dat het liefst wel hebben want ooh wat ruiken en smeren ze vooral lekker.

  • Liefthuis says:

   Het is inderdaad best prijzig, maar daarom vond ik het een leuke verwennerij en daarom vraag ik het vaak voor mijn verjaardag haha. Leuk dat je zo nieuwsgierig bent, er is al het een en ander online gekomen over onze rondreis, dus kijk lekker rond. Als je nog vragen hebt kom maar op en anders denk ik zeker DOEN

 3. Evy says:

  Superleuk Jodi! Rituals (baby) is hier ook favoriet. Na het babyzwemmen onder de douche of samen in bad. Dan is t ook wel fijn om niet als zwitsalmama uit bad te komen! 😉 ik hoop nog heeeeel veel verhalen op je blog te lezen!

 4. Bianca Fenna says:

  Ik doe supergraag mee met deze actie, wat een heerlijk pakket! Hoe ik op je site ben gekomen…. uhhmmm ik ben flink aan het bloghoppen dus zo…. haha

  • Liefthuis says:

   Haha ooit willen wij terug, maar dan om het onze spruit (en 2.0 en eventueel 3.0) ook te laten zien. Dus het hangt er natuurlijk vanaf wat je wil, maar dit was zeker heel erg gaaf en een echte aanrader. Doe je ook mee met de winactie?

 5. Anna says:

  Super leuk… ik doe mee voor mijzelf en mijn dochter van 7 maanden hihi.. ik ben op je site gekomen door de Nationale Mamabloggerdag
  facebook: An Na

 6. Henrieke says:

  Leuk, ik doe mee want ik ben gek op Rituals! Ik ga je volgen via Bloglovin. Ik ben geen mama maar vind het wel leuk om af en toe al eens te lezen over “mamadingen”, zo spreekt je artikel over op reis met een kindje me nu al aan.

 7. Marian Zw. says:

  Ik hop al even via de verschillende blogs. Super leuk om ook jou blog te lezen. Veel herkenbare verhalen voor mij! En de Rituals baby linn kende ik nog niet. Krijg voor mezelf voor m’n verjaardag wel eens een lekker flesje Rituals en wil deze baby variant natuurlijk ook heel graag leren kennen

 8. petra says:

  hophophop…nu bij jou gekomen…leuke site,,,ga deze week er eens voor zitten…doe graag mee. zo heerlijk rituels, maaqr te duur omzzelf te kopen

 9. Mariska says:

  Wat een leuke actie! Ik hou zo van Rituals, heerlijke producten!
  Heb al een hoop blogs geklikt, maar op jouw blog kom ik regelmatig, na de zwangerschapscursus 😉

 10. Christel says:

  Zoooo, de hele ronde rond, weer gekomen waar ik gestart ben, bij jou! (Mijn oudklasgenootje)
  Ik lees altijd met veel plezier je blogs, leuk dat onze zoontjes dezelfde leeftijd hebben!
  En natuuuuuurlijk doe ik ook graag mee met de winactie!
  En vanavond ben ik wel even zoet met het lezen van al die blogs, nou bedankt hoor… Namens mijn vriend die vanavond op tv gaat kijken wat hij wil

 11. Jacksons_mommy_ says:

  Deze kans als Rituals Lover en zwanger laat ik niet voorbij gaan, nu de laatste loodjes aanbreken kan ik wel wat ontspanning gebruiken!

  En ik was aan het zoeken op instagram en kwam je account tegen en had al eens van de bloggerdag geboord via blogger meisje_eigenwijske 🙂

 12. Tess says:

  Wat een stoer verhaal, de wereld rondreizen met een uk! Ik kom op je blog via de bloghop. Doe graag mee voor de rituals, wist nog niet dat ze tiny rituals hadden!

 13. Marian says:

  Ik hop van de een naar de ander. Erg leuk, al veel leuke en nieuwe bloggers ontdekt, zo ook de jouwe!
  Rituals is inderdaad heerlijk en ik wist niet dat ze een baby lijn hebben. Dat komt wel mooi uit wat binnenkort verwachten wij gezinsuitbreiding! En als zwangere of pas bevallen vrouw is wat extra verwennerij nooit verkeerd toch?

 14. Mirjam says:

  Ik kom vandaag bij jouw site aangehopt vanuit volgmama.nl. Wat is dit een geweldig initiatief. Ik leer allemaal nieuwe mamablogs kennen waaronder die van jou! Rituals vind ik heerlijk, dan kom ik weer even helemaal tot rust na alle perikelen met drie kinderen!

 15. Bodil says:

  Wat een gave blog! Laat maar weer eens zien dat je best nog ‘dingen kunt doen’ als je moeder bent 😉
  En fijne set geef je weg! Ik ben vooral benieuwd naar de Tiny Rituals! Onze jongste heeft sinds kort ontdekt dat een badje toch wel heel erg fijn is, en wil er nu niet meer uit, in plaats van er absoluut niet in. En de vrolijke spons maakt het inderdaad helemaal af!

 16. Natasja Smit says:

  Ik ben hier gekomen via Volg mama en de mama bloggers dag. Ben helemaal nieuw hier en vind het fijn om via deze weg kennis met u te mogen maken 🙂 Als ik helemaal uitgehopt ben zal ik eens rustig een kijkje nemen op het blog. FB heb ik ook geliked. En wat een heerlijke verwennerij uw prijs maak er graag een kansje op 🙂
  Natasja Smit onlangs geplaatst…Dwarsligger Ambassadeurs gezochtMy Profile

 17. Monique says:

  Wow, wat lijkt me dit heerlijk! Ik zie dit merk geregeld in de drogisterij staan, maar ik loop er telkens snel voorbij. Ik vind het zonde van mijn geld om dit dure merk te kopen en er maar krap 2 minuutjes van te kunnen genieten (ivm drukte met de kindjes), maar super heerlijk lijkt het me zeker.
  Bij deze doe ik graag mee met je winactie 🙂

 18. Charlotte Lutterman says:

  Wat een enorm leuke winactie zeg! Ik ben hier via het blog hoppen terecht gekomen, echt een superleuke actie! 🙂 Ik als groot Rituals fan waag graag een kansje voor deze mooie prijs! 🙂

 19. Linda Raaijmakers says:

  Ik ben hier gekomen via Volgmama en heb het volgende gedaan voor dit superleuke pakketje:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (getweet via bloglovin)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind via bloglovin)

  groetjes Linda

 20. kristel says:

  Hmz i love rituals. Heerlijk genieten in mijn eigen wereldje en daarna weer fris en fruitig de hele wereld aan kunnen (lees mijn dochter van 2,5 jaar)

  Ik ben via de bloggersdag hier gekomen en ik ga zo je blog volgen 🙂

 21. Liesbeth says:

  Hop hop hop! Zo kom ik op jouw site! Ik doe graag mee voor een zwanger vriendinnetje! Dit is toch ultieme verwennerij voor moeder en kind? Nu maar duimen!

 22. Mariska van Lochem / Mariska Giulianojazzlyna says:

  Ben net mama dus erg leuk voor deze mama en mijn spruit, Dus deze actie is heerlijk en leuk!!
  Ben hier gekomen via momabition!!

 23. Rory says:

  Hi Jodi, dat ik nooit eerder op jouw pagina ben beland ?!? Wat een leuk, positief en gek genoeg ‘Amerikaans’ gevoel geeft jouw site mij. Helemaal niet gek van dat Amerikaanse natuurlijk, gezien de reis die jullie hebben gemaakt. Jaloers! Ik wil al heel lang dolgraag met kleuter (en man) naar New York. Wij vonden het altijd zo geweldig, dus ik wil het haar ook zo graag laten meemaken. Maar afijn, we hebben de eerste twee buitenlandse vakanties al gehad (Portugal), dus wat nog niet is kan komen. Hilarisch ook je verhaal over de fysio:) Ik doe niet mee met de actie omdat ik op dit moment heel veel doucheproducten heb liggen en ik het dan liever aan iemand anders gun. Wel een hele leuke prijs trouwens. Ik ga je pagina zeker liken op FB!

  • Liefthuis says:

   Wauw ik word helemaal blij van je bericht, wat een compliment, dank je. Wat niet is kan zeker nog komen, ik snap je gevoel helemaal, want ik heb nu al het gevoel dat ik terug wil naar Amerika als onze spruit het bewust mee kan maken. Ik zeg zeker DOEN. Oow en Portugal lijkt me ook heerlijk, daar ben ik nog nooit geweest.

 24. Jikke says:

  Ik zag die nieuwe Rituals een paar weken geleden staan. Ik ben er erg benieuwd naar en dat is ook de reden dat ik mee doe aan deze winactie.
  Ik ben hier via de bloghop gekomen. Maar heb net nav je voorstelpost je verhaal over je miskraam gelezen. Helaas zo herkenbaar 🙁 Gelukkig mogen jullie nu ook genieten van jullie spruit.

 25. Claudia says:

  Hoi hoi ik ben Claudia. Ik kende je nog niet. Leuk kennis te maken. Ik zal zeker lidat worden van je blog.

  Ook wist ik niet dat Rituals een kleine ukkepuk lijn heeft wat leuk. Ik doe dus erg graag mee.

 26. Iris says:

  Ik heb die Rituals Karma showergel een keer geroken, en ohmygod, die is echt verrukkelijk. Ik doe heel erg graag mee om met mijn 38 weken zwangere buik lekker ontspannen te kunnen douchen, en daarna mijn kleine meid heerlijk schoon te kunnen wassen

Geef een reactie

CommentLuv badge