Groot nieuws: Wat is het meervoud van spruit???

Waarschijnlijk zien jullie het meteen aan de foto, maar rara wat zou ons grote nieuws zijn. We beginnen geen spruitjes boerderij en ik heb ook geen moestuin genomen (ik en planten gaan niet heel goed samen) Ik ben dol op spruitjes, van kinds af aan al. Onze kleine spruit heet vanaf de zwangerschap al onze spruit en wat is het meervoud van Spruit? SPRUITJES!!!!

Ik ben ZWANGER…..Eindelijk kan en mag ik het delen. Wanneer is de grens dat het ‘mag’ voorbij? Dat zal voor iedereen anders zijn, maar ik wilde sowieso wachten tot we een mooi kloppend hartje hadden gezien en tot ik verder was dan 10 weken.
Mensen die dicht bij ons staan, daar heb ik het natuurlijk al mee gedeeld, maar…..vandaag dan ook eindelijk met de grote groep. Vanaf nu hoef ik mijn buik (wat overigens alleen opgezette darmen zijn momenteel) niet in de houden en hoef ik niet meer bang te zijn dat ik me verspreek. Lief thuis is mijn ding en ik had al weken zoveel zin om dit aan jullie bekend te maken.

Grote broer
Sorry hoor, maar dit vind ik echt bizar. Onze kleine spruit wordt grote broer. GROTE BROER!!! Ik moet er nog even aan wennen. Ook het feit dat ik en mijn lief iets anders kunnen maken dan die onweerstaanbaar lekkere spruit, dat kan ik me nog even niet voorstellen. Raar misschien, maar waar…

Hoe gaat het?
Ik ben vandaag, ongeveer 10 weken en 5 dagen zwanger en in het kort kan ik zeggen dat het goed gaat. Ik mag echt niet klagen. Bij onze spruit had ik tot week 20 0,0 kwaaltjes en dat is nu echt wel anders, maar zoals ik zei ik mag niet klagen. Ik voel me meestal goed, maar ben vooral moe, moeier, moeist. Meer over hoe de afgelopen weken zijn gegaan deel ik binnenkort, dus dat komt allemaal nog voorbij.

Spruitjes of andere groente???
Laatst kreeg ik de vraag, van iemand die nog niks wist van onze nieuwe mini; worden het spruitjes of een andere groente wanneer je een tweede krijgt? Goede vraag, ik heb geen idee. Onze spruit, is naast boef, vriendje, ventje, lekker ding en Raf, ook echt onze kleine spruit. Het klopt niet dat de tweede dan ook zo heet, dus we moeten nog maar even bedenken hoe die dan gaat heten.

En nu?
De komende tijd zal er veel zwangerschaps gerelateerd online komen. Lief thuis is mijn marathon aan woorden, die ik nu buitenadem ren. Jullie zullen snappen dat mijn hersenspinsels momenteel veel over de nieuwe mini zullen gaan.
Ik heb tijdens het zwanger worden geblogd, maar ook over de test, de eerste weken en fantoomzwangerschappen. Dat komt allemaal nog voorbij. So be prepared…

Komende week hebben we de termijn echo, toch nog wel een beetje spannend, maar het voelt erg goed. Dan zullen we dus precies weten wanneer ik op ontploffen sta.
Nu kruip ik met mijn lief en mijn spruit, WOOOOW HIJ WORDT GROTE BROER, weer in onze baby bubbel.

33 comments

      • Martine says:

        He gefeliciteerd wat geweldig leuk voor jullie!! En je komt het huis echt nog wel uit hoor. lukt met 3 ook. Gewoon doen. Slapen kunnen ze overal, maar nu eerst lekker genieten van dit mooie nieuws. De rest gaat vanzelf

  1. Marjan Schoenmakers says:

    Beetje laat maar ik wil je heel erg feliciteren met dit leuke nieuws! Ik wens je een heel fijne zwangerschap toe met niet al te veel klachten. Geniet van deze mooie tijd!

Geef een reactie

CommentLuv badge