Grote avonturen beginnen klein…Pip is geboren…

Onwerkelijk, bizar en intens…we zijn intens gelukkig, vol met liefde en verwondering van ons aller nieuwste wonder. Ons kleine mannetje, ons tweede spruitje……vandaag geen uitgebreide blog, maar ik wil heel erg graag dit bijzondere nieuws met jullie delen. Kleine broer is geboren…

We dachten even dat het oktober zou worden, maar het werd toch september spruitjestijd.

Op 30 september 2017 is onze stoere Pip ♥ geboren. Hij liet even op zich wachten, maar toen was hij daar ineens. Na een bevalling van 3 uur en een kwartier is hij geboren, maar hierover later meer.

Pip doet het super en ik voel me alsof ik net bevallen ben….maar ben vooral heel erg gelukkig.

Wat is hij knap en wat is hij lief. We zijn ongelofelijk trots. Op hem en onze spruit. Binnenkort gegarandeerd meer, want ik wil alles met jullie delen, maar eerst gaan we lekker cocoonen. Ons mannetje een beetje leren kennen en hem de wereld laten zien.

Ik kruip weer op mijn roze wolk, in mijn kraambed en geniet ik van de geur, de knuffels, het geluk en de liefde.

Wat is hij knap hè? Tot snel lieve volgers…

 

Ik heb wat vooruit geschreven dus er komt toch regelmatig wat online, geen idee hoe de planning precies gaat zijn, we richten ons even volledig op ons gezinnetje.

12 comments

Geef een reactie

CommentLuv badge