Happy new year: WIN Hip en Hout shoptegoed en vele andere prijzen…

HAPPY NEWYEAR…Ik wens iedereen alle moois in het nieuwe jaar. Alle liefde, geluk en gezondheid, zoveel als je maar ervaren kan. 2018 wordt voor ons het jaar waarin wij hopelijk net zo gelukkig of mogelijk nog gelukkiger zullen worden in ons huis, maar vooral met onze mannen. Ik wil veel herinneringen maken, voor de spruit, de Pipster, maar natuurlijk ook voor onszelf.

Om het nieuwe jaar mooi te starten en jullie op deze brakke ochtend een beetje op te vrolijken, valt er vandaag meteen een mooie prijs te winnen. Namelijk 20 euro shoptegoed van de te gave webshop Hip & Hout. Je vindt er de leukste gepersonaliseerde geboorte cadeaus, mijlpaalblokken en nog meer super gaaf houten speelgoed. (echt neem een kijkje)

Niet alleen bij mij kun je winnen, maar ook bij de 19 andere bloggers in deze bloghop maak je kans op verschillende prijzen, dus spreid je winkansen en doe een rondje.

Bloghop:
Hoe werkte het ook alweer??? Je komt als het goed is hier via de mamablog volgmama en ik stuur je straks door naar de boekenblog Lees Lees Lees om daar kans te maken op de volgende prijs. Als je lekker doorklikt dan kun je mee doen aan alle 20 acties. Super tof…

Win, win, win
Wat kun je bij mij winnen? Een bon van 20 euro voor de super gave webshop Hip en Hout. Houten speelgoed is zelf favoriet bij mij en Milou personaliseert ook nog eens een gedeelte van het speelgoed helemaal zelf. Hoe gaaf is dat. Bijvoorbeeld deze blokken, of een geboortebord. Zelf heb ik de mijlpaalblokken en een geboortebord (gekregen van lieve Milou) Neem dus zeker een kijkje, maar doe ook mee aan deze winactie.

Hoe doe je mee? Super makkelijk…
– Laat een berichtje achter onder dit bericht wat je zou willen winnen.
– Like dit bericht op de Facebook van Lief thuis

Het zou natuurlijk super leuk zijn als:
– Je een berichtje achter laat op Facebook
– Je Hip en Hout ook volgt op Instagram

Zorg dat je Lief thuis op Facebook volgt, want daar wordt de winnaar bekend gemaakt.
De winactie loopt tot en met 7 januari.

Nu door naar Lees lees lees en een hele fijne eerste dag van het nieuwe jaar. Het belooft een mooi jaar te worden…

75 comments

 1. Margo Timmermans says:

  Allereerst een heel gelukkig, liefdevol jaar gewenst met je mooie gezin! Wat een leuke actie. Mijn zusje kan elk moment bevallen van haar 2e zoontje. Dus ik doe heel graag mee om haar te verrassen! Een geboortebord of mijlpaalblokken zijn super leuk en een mooi blijvend cadeau! Nu heel hard duimen!

 2. Esmeralda Groenland says:

  Allereerst de beste wensen!
  Een vriendinnetje van mij kan elk moment bevallen en ik vind de Nijntje slinger echt super leuk om aan haar kado te doen.

 3. G.T. says:

  De beste wensen voor 2018! Leuk om te beginnen met een bloghop, en ook echt een prijs die bij jou past.
  Ik keek even rond bij Hip en Hout en ben verliefd geworden op de mixer en de ijsjesstandaard <3
  Helaas heb ik (nog steeds) geen FB.

 4. Heidie van der Steeg says:

  Een hele leuk webshop. Ik zou voor mijn kleine nichtje van dat superleuke houten speelgoed uitkiezen. Bv. de groentekist of het theesetjes maar dat wafelijzer is ook wel erg leuk.

 5. Els Wanders says:

  Ik doe graag mee, heb al eens eerder besteld bij hip en hout, fotoblokken, heel erg mooi, helaas nu niet meer in het assortiment.

 6. Anita te Gussinklo says:

  Wat zijn die gboorte en trouw borden leuk, Love it.
  Ik doe graag mee en volg je ook op Facebook.
  De beste wensen voor 2018.

 7. Mirjam says:

  Allereerst een gelukkig en gezond 2018! Ik doe heel graag mee aan deze Happy New Year..win-actie! Ik vind de konijntjes slinger echt leuk!

 8. Suzanne says:

  Mijn nichtje word volgende maand voor het eerst mama en ik zou haar graag verrassen met een geboortetoren, want die vind ik echt ontzettend lief. Die kan dan mooi als pronkstuk in de geboortemand 🙂 .

 9. Maaike Manheim says:

  Ik ben helemaal verliefd op het mini miljonair spaarvarkentje! Die zou ik sowieso kiezen dan, en zag ook erg leuke hydrofiele washandjes!

 10. Cindy says:

  Jaaa de beste wensen.

  Wauw ik doe Héééél héél graag mee.! !!

  Zou de foto blokken nemen.
  Mijn 3 kinderen zijn uniek en speciaal
  FANTASTISCH ZOU IN HET NIEUWE JAAR!!♡♡♡

 11. melissa says:

  Allereerst de beste wensen! ik doe graag mee want wij verwachten een lief klein nichtje en ik zou mijn schoonzus hier dolgraag mee verrassen en zou gaan voor: de geboortetoren fuchsia. ik volg via fb en ig. liefs melissa

 12. Robin says:

  Wat leuk! Ik doe graag mee. De mjjlpaalblokkn, de geboorte blokken of het geboorte bord… moeilijk kiezen! Gelukkig heb ik nog even wat onze mini komt pas over ongeveer 18 weken!

 13. Jamaila says:

  Ik zou graag mee willen doen voor de mijlpijl blokker voor ons eerste kleintje wat ik februari geboren wordt, zou echt super staan in zijn kamertje 🙂

 14. Lindsay reemer says:

  Wauuw wat een leuke actie! Is zeker een leuke site, helemaal verliefd op haar spulletjes. Ik zou graag de mijlpaal blokken of de geboorte blokken willen winnen. In juli komt na veel moeite ons eerste wondertje dus zou geweldig zijn!!

 15. Laura says:

  Ja ik wil ook graag mee doen!!! Voor onze dochter Liv! Ik wilde toen ik zwanger was graag de mijlpaalblokken, maar dacht dat ik nog wel even de tijd had om te bestellen. Totdat mevr zich 4 weken eerder aankondigde en ik geen mijlpaalblokken en kaarten had. Jaja slechte voorbereiding.
  Maar nu zag ik toch die geweldige geboorteblokken! Hoe leuk dat ze daar straks zelf mee kan spelen. Natuurlijk volg ik je al op Instagram en Facebook en kijk ok altijd heel graag je instastories

 16. Wendy says:

  Wat een leuke actie. Ik doe graag mee voor de mijlpaal blokken. Onze kleine meid verwachten wij begin feb. Super leuk om alles bij te houden.

 17. Carry says:

  Wat een leuke winactie! Ik ben op dit moment zwanger van ons eerste kindje en zou dan ook gaan voor de hydrofiele washandjes of zo’n leuk rompertje!

 18. Oma Will says:

  Leuk zo’n nieuwjaarshop.
  Met deze winactie ga ik voor: Het Little Dutch houten roze theeserviesje, voor mijn kleindochter van 4 jaar.
  Ik heb geen Facebook en instagram, maar ik volg op Bloglovin. Hoop dat dat voldoende is om mee te mogen doen.
  Een heel gelukkig en vooral gezond 2018 gewenst.

 19. Nancy van Heck says:

  Wat een leuke actie de houten tractor zou ik in ieder geval ervoor kopen voor mijn 3 jarige zoontje. Het scheelde niet veel of zijn eerste woord zou ook tractor zijn want hij is erg gek op tractoren.

 20. Marion Poeste Thomas says:

  Super leuk 🙂 De ”naamblok xl” blijft zeker mijn aandacht trekken.Super leuk voor ons a.s. meisje, zeker nu we bezig zijn met de invulling/decoratie vd kinderkamer(sinds 2 dagen staan de meubeltjes op hun plek) Ik denk dat ik deze dan zou shoppen voor het tegoed icm een setje zwart/wit indian washandjes omdat ik helemaal gek ben op deze stijl. Natuurlijk volg ik op facebook en daar het berichtje ook even gedeeld.
  een mooi 2018 toegewenst

 21. Marcia Kan says:

  Wat leuk deze nieuwjaarshop, gelijk uw FB pagina geliked hoor! Mijn meiden zijn inmiddels 6 en 9 jaar, dus ik hoor niet tot de doelgroep van Hip en Hout. Toch waag ik graag een kansje voor een vriendin van mij. Ze is in april uitgerekend en ik zou heel graag dit shoptegoed winnen om die gave geboortetoren (zwart) voor haar te kunnen kopen!

 22. Alyt van der Heide says:

  Doe heel graag mee. En zou de naamblokken XL bestellen. Helemaal leuk voor het kraamcadeau pakket wat ik nu aan het samen stellen ben voor iemand

Geef een reactie

CommentLuv badge