Ultiem Surprise en verwen weekend met een vriendin….Thermen Bussloo

Een dag ultiem relaxen. In je blote gat in het bubbelbad. Heel de dag zonder make up. Rondlopen op slippers en in je badjas. Kletsen, ontspannen, lekker eten en poedelen. Een heerlijke dag al zeg ik het zelf en wat is er leuker dan iemand verrassen met zo’n dagje weg.

Toen mij benaderde met de vraag of ik zin had in een dagje ontspannen voor 2, was ik dan ook meteen mega enthousiast. Maar wie nam ik mee????
Jullie kennen allemaal het verhaal van
Lieve Roosje…., wat was er beter dan om Yvette te verrassen. Na een heftig jaar even helemaal ontspannen, daarnaast was het voor mezelf ook erg gezellig als zij mee zou gaan. Dus een week lang gaf ik hints, over inpaklijsten en om welke tijd ze klaar moest staan. Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover en ik vertel jullie vandaag hoe het was.

Sauna en bubbelbad here we come…

Ultiem genieten
Rond 10 uur belde ik aan bij een zenuwachtige Yvette, ze had wel een idee maar wist nog niks zeker. Badjas en slippers moesten nog ingepakt worden en ze was door het dolle toen ik vertelde wat we gingen doen. Onderweg haalden we nog een kopje koffie en iets lekkers en na een dik uur kletsen en rijden waren we er. We gingen dit weekend echt helemaal genieten. MOM IS OUT!!!

DUO arrangement
Eenmaal bij Thermen Bussloo aangekomen kregen we uitleg over ons DUO arrangement. We kregen toegang tot het gehele sauna complex, maar daarnaast ook een ontspanningsmassage, een uitgebreid lunchbuffet in restaurant Intens en koffie/thee met gebak. Wat een luxe.

Met je blote gat in het bubbelbad
Daar gingen we dan. Het eerste moment in een sauna blijft toch altijd raar. Al die naakte mensen en jij die je badjas nog uit moet doen om onder de douche te gaan. Ik fake me altijd door die eerste minuut heen en doe alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Gelukkig went het ECHT snel. Dus mocht je twijfelen? Niet meer doen en ga een keer, je went zo snel. ECHT!!!!

Een echt meer om in af te koelen…(dit was ons nu toch iets te koude, helden op sokken) en onze favo’s de whirlpools en het Hamambad.

Lekker eten maakt gelukkig
Na een eerste bezoek aan de Valo Bad Sauna en een rondje over het terrein om het te verkennen was het alweer tijd voor de lunch. Je kan ons niet blijer maken dan met lekker eten en wat was het lekker. Brood, vis, gehaktballetjes, soep, het lekkerste beleg, koffie, thee, sapjes, smoothies, salades. Alles was heerlijk en werd ter plekke vers bijgevuld en gemaakt.

Tijd voor een massage
Na de lunch konden we plaats nemen op de massage tafel en kregen we een heerlijke ontspanning massage. Geen heftige, knopen in je nek massage, maar echt ontspannen. Na de massage kregen we de opdracht even rustig bij te komen en niet meteen de sauna in te duiken. Goede tip, de naakte mensheid vanaf de grond te bekijken (flauwvallen) leek ons geen goed idee, dus we luisterden braaf.

Thermen Bussloo Onze Tips:
– Wat wij vooral heel lekker vonden waren de bubbelbaden/ whirlpools buiten. Het er naartoe lopen is even koud, want je hangt je badjas op en moet dan naar het bad lopen (lees 2 meter, geloof me ik ben een watje) maar om dan in het heerlijke warme water te bubbelen met je gezicht in de frisse lucht. Heerlijk!!!
Het Hamambad vonden wij ook heerlijk. Heel warm als je er in gaat, maar heerlijk om op de banken in het bad te poedelen en daarna de kou van de buitenlucht in (uiteraard met badjas) om af te koelen.
– Dat is sowieso een tip opzicht. Afkoelen in de buitenlucht in plaats van een dompelhorrorbad
Het zwembad was ook onverwacht lekker. Als afsluiting van de dag gingen wij nog even het zwembad in. Het was ongeveer half 8, donker en heel helder, waardoor wij in het bad zo naar de sterren konden kijken.
– Ik heb er soms moeite mee om in de sauna’s en baden helemaal stil te zijn. Daarom zijn de bubbelbaden en het zwembad een lekkere afwisseling. Kun je daarin een beetje bijkletsen.
De Lounge…..Wat heerlijk is die ruimte. Wij zaten lekker op een bank bij een open haard en hebben daar koffie met gebak gegeten, maar bleven zo lang hangen dat we daarna ook nog de mini loempia’s hebben besteld.

Ultiem ontspannen en relaxed…Helaas zonder slippers, want iemand anders is er met mijn slippers vandoor gegaan helaas (wat ze overigens bij Thermen Bussloo netjes oplosten met leenslippers) Stapten wij rond 8 uur in onze chill outfit en met natte haren naar buiten. Wat een TOP dag. Thermen Bussloo is zeker voor herhaling vatbaar.

Heb jij ook interesse in zo’n dagje ontspannen? Neem dan een kijkje bij de Sauna acties, voor leuke aanbiedingen.

Moeders neemt het er van (goh dit klinkt degelijk)
Na zo’n dagje ontspannen is het natuurlijk niet lekker om nog dik een uur terug te rijden. Ik vond dit althans een hele goede reden om ons dagje te verlengen met een nachtje weg. Twee moeders op pad en we namen het er van.
Zenzez Hotel & Lounge had ik via internet gevonden. Dichtbij het centrum van Apeldoorn en wat was het HEERLIJK… Hele mooie inrichting, fijne ontvangst, heerlijke bedden en uitgebreid ontbijt helemaal naar onze eigen wensen. Zoek je een leuk nachtje weg? Ga daar heen….
(Hotel zelf gevonden en betaald, no spon)

Volg:
Share:

8 Reacties

  • Liefthuis
   6 februari 2017 / 20:14

   O Simone, gewoon doen doen doen, het is echt lekker.

  • Liefthuis
   6 februari 2017 / 20:14

   Zeker doen, het was heerlijk

  • Liefthuis
   6 februari 2017 / 20:14

   Super fijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge