De bevallingsvideo…sneltrein, puffen en hij is er…..(Geen dirty stuff)

30 september 2017 stond voor de tweede keer onze wereld op zijn kop. Jullie hebben al uitgebreid kunnen lezen over hoe mijn nogal rommelige aanloop naar de bevalling was, maar ook over het echte werk. Vooraf heb ik ook nog regelmatig de camera gepakt en tijdens mijn bevalling heeft een vriendin van mij ook wat beelden gefilmd.

Het is het meest intieme moment uit mijn leven en toch wil ik dit delen. Ik deel niet alle beelden en ik deel niet alle momenten (dat vergeten mensen wel eens) ik deel waar ik achter sta. Dit filmpje is me nu al heel dierbaar en ik heb er ook veel werk in gestoken. Ik denk dat het is gelukt een duidelijk beeld te geven van hoe mijn bevalling verliep en ook dat ik het dus als heel fijn heb ervaren. Misschien is dat ook wel de reden dat ik het durf te delen.

Dus kijk mee naar een korte terugblik op mijn zwangerschap en daarna mijn bevalling.
Hopelijk vinden jullie het net zo mooi als ik. Een document om voor altijd te bewaren.

Super leuk dat je mijn bevalling zo gevolgd hebt. Echt heel erg leuk en lief al jullie reacties. Aan die bijzondere periode is nu een einde gekomen om nu te starten aan een nog bijzonderdere periode. Ons leven als gezin van 4.

32 comments

 1. Natascha says:

  Wauw! Tranen in m’n ogen hier! Wat bijzonder om die dagen voor je bevalling en ook tijdens te filmen. Het doet me zo denken aan mijn eigen bevalling! Deze komt wel even binnen hoor Echt een prachtige video.

 2. Jolanda says:

  Who wat een mooi oprecht filmpje! Bijzonder dat je het met ons deelt! Komt even binnen zeg! Je bent echt een onwijs stoer en mooi mens! Geniet van je mannen! En ga vooral zo door op IG en je blog etc! Herkenbaar en realistisch om naar te kijken!

  • Liefthuis says:

   Dank je 🙂 ik heb uiteraard niet alle beelden openbaar gedeeld, maar deze beelden zijn me zo dierbaar en geven echt aan hoe het is verlopen dat ik het heel graag wilde delen en bewaren.

 3. Diana says:

  Wauw, wat mooi! Ook ik als hoogzwangere kon het niet droog houden. Super mooi gemaakt en een mooi aandenken om altijd nog terug te kunnen kijken. Geniet van jullie mannen!

 4. Nelleke says:

  Wauw! Wat een super mooie en ontroerende video! Prachtig hoe wij mee konden kijken zeg! Echt super super gedaan !prachtige herinnering voor later vast gelegd. ❤️ Genieten! Veel gezondheid, geluk en liefde voor jullie 4! Liefs..

  • Liefthuis says:

   Wat een mega lieve reactie. Echt heel erg fijn om te horen en mooie complimenten. zeker een mooi document voor later, de beelden zijn me nu al heel dierbaar

   • Nelleke says:

    Ik ben al een tijdje een stille volger…. geniet altijd van je verhalen, foto s en video’s!
    Ik heb 2 kindjes van 9 en 7 jaar
    Toen niet vast gelegd, enkel een foto van mijn buik en een met mij in een Z-H bed.. ben 2 x toe ingeleid.. zo jammer dat wij niks hebben vast gelegd☺️
    P. S vond het een eer dat mijn reactie in je insta story stond

Geef een reactie

CommentLuv badge