GESLOTEN: WIN een dagje ontspannen voor 2 in Thermen Bussloo…

Afgelopen week konden jullie al lezen over het ultieme verrassings en verwen weekend dat ik vorige week met een vriendin had. Een heerlijke dag ontspannen, lekker eten en genieten, wat hebben we het fijn gehad. Wil jij ook een dagje weg? Goed nieuws ik mag twee kaarten weg geven…

Afgelopen maandag kreeg ik veel reacties dat jullie ook zin hadden zo’n uitje. Of dat jullie het toch altijd wel spannend vonden zo’n sauna bezoek. Niet nodig…natuurlijk is het even awkward, maar dat is zo snel weg en je kan echt ultiem relaxen en komt helemaal ontspannen thuis van zo’n dagje.

Zoals ik al zei mag ik van Thermen Bussloo twee vrij kaartjes weg geven. Wat kun je dan precies winnen? Twee toegangskaartjes voor een dagje sauna, poedelen en ontspannen t.w.v. 33,50 per persoon.

Ga dus met je lief, je vriendin, je moeder, zus of collega een dagje ontspannen. Of doe eens gek en ga twee keer een dagje alleen.

Hoe maak je kans?
– Laat hieronder een bericht achter met dat je wil winnen en met wie je wil gaan.
– Like dit bericht op de facebook pagina van Lief thuis (Delen vind ik lief 🙂

Over een week maak ik de winnaar bekend op de facebook pagina van Lief thuis. Dus zorg dat je die ook volgt.

Heel veel succes!!!

27 comments

 1. Marielle says:

  Ik hou van de sauna! Is de ultieme ontspanning voor manlief en mij! En therme busloo is te ver weg, dus betekend t dat we een hotelletje moeten boeken! Win-win situatie dus!! Wij zouden erg graag winnen!!!

 2. Manon says:

  Als echte sauna liefhebber kan ik deze winkans niet laten schieten. Thermen Bussloo staat nog op mijn lijstje dus zou ze graag winnen om met mijn goede vriendin heen te gaan als ze bevallen is van haar tweede kindje!

 3. Eva says:

  Mijn man (Jamie) en ik zijn al TE lang niet meer naar de sauna geweest en hadden het er toevallig laatst over dat we echt weer eens moesten gaan. Bij deze sauna zijn wij nog nooit geweest, dus zouden het graag eens gaan ervaren 🙂

 4. Isa says:

  Ik waag gewoon een gokje en doe mee. Ik zou heel graag samen met mijn allerliefste (aanstaande) man gaan. Want behalve papa en mama zijn, wat heerlijk is natuurlijk, is tijd samen ook heerlijk!

 5. Trees says:

  Wat heb ik daar een zin in…..samen met vriendin collega Oma…..na een winter met snotterende kleinkinderen vermoeide moeders en vaders,en al wat er bij hoort…..

 6. Lisa says:

  Even bijkomen, dat kan mijn lieve vriendin Esther Slootjes wel gebruiken. Lekker samen kletsen en gezellig wat eten, dat hebben we wel nodig na een week vol met verkeersongelukken en zwangerschapsstress! En zeg nou zelf: daarvoor is thermen Bussloo toch de ideale remedie?

 7. Henrieke says:

  Eigenlijk ben ik vorige week nog met mijn lief naar de sauna geweest. Een heerlijke onderbreking voor een beetje stressvolle periode. We hebben er echt heerlijk genoten en wat was het lekker warm!

  Nou is ondertussen mijn oma overleden en mijn handen voelen alweer aan als ijsklompjes.. Dus als het mag dan neem ik mijn lief natuurlijk gewoon weer mee. 🙂

 8. JoJo says:

  Ik heb geen fb, maar je post of thermen wel gelijk door geappt naar een vrienden ! Dat wij dat ook maar eens moesten doen, zo een dagje en een nachtje ! Dus met haar wil ik en dan boeken we ook dat hotel erbij 😉

 9. Jasmijn says:

  Wat leuk! Ik houd zo van sauna bezoekjes! Thermen Busloo staat nog op het lijstje. Dus dit zou super tof zijn om te winnen. Ik zou dan gaan met m’n lieve vriendinnetje Savannah die nu druk aan het klussen is in d’r huisje.

 10. Fleur says:

  Ja!!!heel graag met een vriendinnetje of mijn eigen Rogier. Tijd voor ontspanning. Kan met mijn bekkeninstabiliteit niet veel ondernemen. Heb jij ook last van gehad toch? Hoe gaat het met jou?

  • Liefthuis says:

   ooooh wat een ellende die bekken. ja zeker veel last van gehad. Het gaat nu een stuk beter, het is niet wat het geweest is, maar ik kan weer vooruit. Wat bij mij hielp was volle bak pijnstillers waardoor ik iets meer kon (opletten niet door de pijn gaan) maar daardoor wel spierkracht op kon bouwen. Leuk dat je meedoet

Geef een reactie

CommentLuv badge