GESLOTEN-WIN: Een van mijn favorieten….Bergstein laarsjes…

Lekker naar buiten met weer en wind. Lekker naar buiten op de boerderij bij mijn ouders. Lekker naar de paarden. Lekker naar het bos. Lekker de tuin in en naar de kippen…Onze spruit vindt alles even leuk, maar hij moet dan natuurlijk wel goede laarzen hebben om te dragen. Bergstein laarsjes zijn naast super tof, ook nog eens heel erg fijn en ik mag een paar weg geven.

Ik keek al lang voor onze spruit kon lopen uit naar het moment dat ik met hem door het bos zou wandelen. Laarsjes aan en gaan. Online kom je de leukste dingen tegen en al snel liet ik mijn oog vallen op een paar gele Bergstein laarsjes. Zijn eerste paar kreeg hij met kerst, toen hij nog niet eens liep. Zijn tweede paar heeft hij flink op gelopen bij mijn ouders op de boerderij en hij is ondertussen toe aan zijn derde paar.

Goed en mooi…topcombi
Naast dat de laarsjes natuurlijk mega leuk zijn, zijn ze ook nog eens heel erg goed. Ze hebben een fijne voering, een fijn voetbed en zijn niet mega stug, wat bij regenlaarsjes soms wel het geval is. Ze zijn ook snel favoriet geworden, want ook met mooi weer wil de spruit soms persé zijn laarsjes aan… zelfs in de zomer met korte broek.

Winterboots
Zoals ik al zei zijn we ondertussen toe aan zijn derde paar en mocht ik van Bergstein een paar voor hem uitzoeken. Toen ik de winterboots zag was ik meteen verkocht. Het is nu natuurlijk wat kouder, dus die extra warmte is dan wel lekker. Ze zijn warm en zien er verder gewoon weer net zo leuk uit als de andere laarsjes.

Volgende ronde…
De laarsjes zijn erg goed en worden vaak niet afgedragen. Onze spruit heeft er veel op gelopen en toch zien zijn eerste twee paren er nog erg goed uit. Een doekje er over en ze kunnen makkelijk door naar de volgende ronde voor de Pipster…Daarvoor staan ze ondertussen dus klaar in de kast…

Win Win Win
Hoe gaaf is het dat ik een paar Bergstein laarsjes naar keuze mag weggeven. Let op!!! Het gaat hierbij wel de normale laars dus niet de winterboots. Daarnaast is het afhankelijk van de voorraad welke kleur en maat beschikbaar is, maar dit komt meestal wel goed.

Hoe maak je kans?
– Like dit bericht op de Facebook van Lief thuis.
– Laat weten welke kleur je zou willen winnen en voor wie…

Extra winkans?
– Tag op de Facebook van Lief thuis iemand die de laarsjes misschien ook wel wil winnen.

LET OP!!! Zorg dat je me op Facebook volgt, want daar wordt de winnaar bekend gemaakt. De winactie loopt tot en met 28 januari… Veel succes…

31 comments

 1. Manon Toemen says:

  Wat een leuke laarsjes! Zou ze graag winnen voor Gijs in rood maat 28. En als die er uitgegroeid is kunnen ze bij ons ook in de kast voor Tim ☺

 2. Annabel de Ruiter says:

  Jaaaa hier ook favoriet! We hebben rood en oranje gehad. Nu ook toe aan nieuwe maat ✨. Nu de gele, want die vind ik zelf zoooo leuk hihi

 3. Jolien says:

  Wat gaaf! Nu onze dochter loopt is een goed paar laarsjes een echte must! Ik hoop binnenkort eens heerlijk samen in de plassen te kunnen stampen. En dat zou helemaal tof zijn met gele Bergstein laarsjes!

 4. Marian B says:

  Wat zijn deze laarsjes toch leuk! Ik zou graag voor mijn dochtertje de roze (pink) laarsjes willen, of voor mijn zoontje de lime groene. Hopelijk kan ik een van hen blij maken en dan bestel ik de andere zelf 😉

 5. Heidie van der Steeg says:

  Echt leuk zijn ze, of ze zo fijn zijn proberen we ook graag zelf eens uit. Mijn dochtertje helpt zeker in het voorjaar en de zomer graag mee in de moestuin. Ze heeft inmiddels maat 30 nodig. De kleuren zijn eigenlijk allemaal leuk dus dat maakt haar vast niets uit.

 6. Robin says:

  Super schattig! Ik zou ze graag willen winnen voor mijn neefje, en hopelijk zijnwe net zo tevreden en kunnen ze door voor onze kleine meid!

 7. Miekske Dingens says:

  Wat een leuke actie! Heel graag een kans op laarsjes voor ons zoontje! Zou veel handiger zijn als hij buiten meegaat om de kippetjes te verzorgen 🙂 <3 Schoenmaatje 29 en kleur: dark blue graag

Geef een reactie

CommentLuv badge