WIN een kraambox of veeeeeeele andere prijzen – Bloggersdag

Jaaaa het is weer tijd voor de jaarlijkse bloghop. Je maakt vandaag bij mij en op heel veel andere blogs kans op té leuke prijzen. Bij mij maak je kans op een super leuke kraambox van kraamkado.nl, waarvan ik laatst zelf ook al een kraambox cadeau kreeg. Kijk dus zeker verder…

Hoi…
Kende je mij al? Kende je Lief thuis al? Of…super leuk dat je er weer bent en doe dan zeker mee met de winactie. Neem vooral ook eens een kijkje bij de andere bloggers van de bloghop, voor allerlei mooie prijzen.
Ik ben Jodi en deel mijn marathon aan woorden al even hier, op Liefthuis.nl. Alles over mijn spruit, mijn zwangerschap, mijn lief, mijn (verhuis) huis en leven deel ik met iedereen die het lezen wil.

Grote avonturen beginnen klein…
Iets meer dan twee jaar geleden startte het avontuur van onze kleine spruit en ons avontuur als papa en mama. Bijna twee jaar geleden begon mijn blog avontuur en binnen nu en 2 weken (hopelijk) start ons volgende avontuur…de geboorte van kleine broer, onze tweede zoon.

Oost, West, Lief thuis Best
Op Lief thuis deel ik al mijn hersenspinsels, al mijn gevoelens, gedachtes, al mijn avonturen en belevenissen…
Wil je me beter leren kennen…Neus dan lekker rond of lees:

Volg me op Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van alles uit mijn leven..Zou ik super tof vinden. Met binnenkort uiteraard de grote bekendmaking van dit jaar…de geboorte van kleine broer.

Bloghop
Dan nu terug naar de bloghop. Wat houdt dat in? Het is eigenlijk simpel, je bent nu op Lief thuis. Ik geef een prijs weg en stuur je door naar de volgende blogger. Misschien kom je hier via Waarismam.nl, zo niet, hop dan lekker door want dan eindig je bij haar. Helga geeft je mega veel nuttige en leuke tips over alles wat met je huishouden te maken heeft.

Nadat je mee hebt gedaan aan mijn winactie, stuur ik jullie nu door naar mamaabc.be. Deze mooie vrouw Sofie is ook mama en deelt alles uit het leven haar gezin met maar liefst 5 prachtige kinderen.

Win Win Win
Je wil nu vast weten hoe je kans maakt op die gave kraambox van kraamkado.nl, het perfecte kraamcadeau voor een bekende of voor jezelf uiteraard.
Je mag een box kiezen ter waarde van 25 euro. Je hebt de keuze uit een jongens, meisjes of uni box, of je kan zelf je box samenstellen, met alles wat jij mooi vindt.

Wat moet je er voor doen:

 • Laat hieronder een reactie achter met voor wie je wil winnen (mag uiteraard ook voor jezelf)
 • Like dit bericht op de Facebook van Lief thuis
 • Liken van mijn Facebook en delen van het bericht vind ik lief.

Let op! Via de Facebook van Lief thuis maak ik op 16 september de winnaar bekend….zorg dat je die dus ook volgt en in de gaten houdt.

Nu stuur ik jullie dus door naar mamaabc.be en alle andere bloggers, heel veel plezier en veel succes met alle winacties…

98 comments

 1. Anna Wienen says:

  ooooh super leuk…. nou ik heb momenteel drie zwangere vriendinnetje en ben me zeker dat ik er eentje heel blij mee kan maken…!

  facebook: An Na

 2. Joor says:

  Ik volg je al een tijd en zeker de afgelopen maanden omdat ik een week na jou uitgerekend ben van ons tweede kindje en we net verhuisd zijn. Veel herkenbare verhalen de laatste tijd dus 🙂 Ik doe graag mee met de actie want ik vond jouw box er super mooi uitzien! Linken op Facebook kan ik niet omdat ik dat niet heb…
  Succes met de laatste lootjes!

 3. Heidie van der Steeg says:

  Verrassend, het kan toeval zijn maar ik heb binnen een paar hops al een aantal nieuwe blogs ontdekt, terwijl ik dacht er al veel te kennen.
  Die kraambox is erg leuk. Mijn schoonzusje is 3 weken geleden bevallen en het zou leuk zijn om haar te verrassen met een extra kraamcadeau.

 4. Wendy v V says:

  Leuk! Heb een paar dames in mijn omgeving die bijna uitgerekend zijn of net bevallen, dus hier kan ik iemand vast heel blij mee maken. Ik doe heel graag mee!

 5. kristel says:

  Leuk de bloghop. En wat een super gave prijs. Hier maak ik heel graag kans op. Over 2 weken ben ik uitgeteld en krijgen we onze 2e dochter. Dus we maken heel graag kans op een roze versie 🙂

 6. Evy says:

  Leuk!! Ik heb weer wat meer tijd om nieuwe blogs te gaan ontdekken dus deze bloghop komt als geroepen! Ondertussen doe ik mee met jouw winactie voor n vriendinnetje dat ik al vanaf de peuterspeelzaal ken. Zij is nu 32 weken zwanger en helaas sinds kort thuis vanwege bekkeninstabiliteit. Ik vind dat ze wel een extraatje verdiend heeft. Duimduimduim 🙂

 7. Henrieke Hommersom says:

  Och wat ziet dat er toch lief uit. Even was ik bang dat je een kraampakket zou weggeven en wou je al nomineren voor slechtste weggeefster ooit. 😉 Vanochtend zat ik te kijken bij een ander blog wat er in het kraampakket zit, daar wordt niemand vrolijk van.

  Maar dit ziet er geweldig uit, daar loot ik graag voor mij. Lekker voor mezelf en het kleintje dat eraan komt. 🙂

 8. Christel says:

  Zoals je weet volg ik je al vanaf het begin;-)
  Een kraambox zou ik superleuk vinden voor ons eigen spruitje dat in november verwacht wordt!

 9. Marjolein Klem says:

  Voor m’n lieve tweelingzus en oppas tante voor Yara doe ik graag mee. In november verwachten ze hun eerste kindje! Zo leuk! Ps. Ik vind het heerlijk om je blogs te lezen, zo leuk om iemand anders z’n ervaringen te lezen.

 10. Liesbeth Barto says:

  Wat zou het geweldig zijn om zo’n mooie kraambox te kunnen winnen voor mijn oudste stiefdochter, die zwanger is van haar eerste kindje. Eind oktober wordt onze kleinzoon gehaald 🙂

 11. Manon says:

  Wat een leuk cadeau geef jij weg Jodi! Door jouw vriendschap met Angela ben ik je gaan volgen. Ben meer een lezer en minder een liker maar jij schrijft zo lekker makkelijk, dat lees ik zo weg. Laatste loodjes tot je tweede zoontje, zet m op! Ik herken veel in jouw blogs nu ik zelf ook weer zwanger ben (vooral de bekkenproblemen). Ik doe graag mee voor mezelf, of eigenlijk voor mijn babymeisje.

 12. Cindy j says:

  Whoehoeeeeeeeeeei wat gaaf.
  Ik.wordt voor het eerst peettante! Mijn zus is zwanger van haar 1e wondertje! @@
  Dit echt te gekke verrassing zijn!
  Waag graag die kans zoo übercute pakketje!!

 13. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) says:

  Ahhh wat een ontzettend leuke winactie!!! Mijn nichtje heeft vorige maand verteld dat ze zwanger is. Zou fantastisch zijn als ik haar met dit mooie pakketje zou kunnen verrassen

 14. Marion Poeste Thomas says:

  Wat super gaaf 🙂 ik zou heel graag mee doen voor een uni box(of zelf samenstellen) voor ons 1e wondertje. Echt wat een super mooie prijs. Ik volg ook nu op facebook en heb het berichtje daar ook gedeeld. groetjes marion

 15. Barbara Gelens says:

  Wauw! Dat is een lief pakket zeg, top! Mijn gezin is met twee mannetjes compleet maar onze buren verwachten in oktober nog een kindje en als ik win geef ik dit dus graag aan hen!

 16. Nicole says:

  Super leuk. En wat spannend voor jou ook de laatste loodjes.
  Ik doe graag mee voor mijn nichtje welke ook over 2 weekjes wordt verwacht en hoop dan mijn zus met zo een mooie box te verwennen!

  Succes nog

 17. Marit says:

  Wat een leuke blog en wat een leuke prijs!
  Ik doe graag mee!
  Ik ga je blog ook vaker lezen! Ik ben 34 weken zwanger van ons 3e zoontje en ook wij hebben verhuisplannen… (Wel spannend, huis in de verkoop terwijl ik hoogzwanger ben..)
  Ik ga duimen voor het kraampakketje!

  • Liefthuis says:

   Zo herkenbaar die spanning. Ons huis ging ook in de verkoop toen ik 32 weken zwanger was. Gelukkig ging het heel erg snel bij ons. Ik ga voor jullie duimen.

 18. Lilian says:

  Super leuk deze actie! Ik ben je gaan volgen op insta omdat onze zwangerschappen maar een week verschillen. Ik geniet van je blogs.
  Graag win ik het pakket voor onze babayboy die binnenkort zijn aantrede zal maken

 19. Iris says:

  Dat is een leuk kraamcadeau zeg. Ik zou heel graag mee willen doen voor mijn beste vriendinnetje die in januari is uitgerekend (maar ik heb geen Facebook)

 20. Ellen says:

  Hee lieve Jodi,
  Wat een mooi kraamcadeau. Ik doe graag mee, voor het prachtige wonder in mij. Via deze weg wil ik je laten weten dat ik je blog graag lees. Hoe je over je miskraam schreef, heeft me erg geholpen. Gelukkig ben ik na twee keer een miskraam nu zwanger. Ik weet niet of het een jongen of een meisje wordt. Dat ga ik in december ontdekken.
  Hartelijke groet, Ellen

  • Liefthuis says:

   Wat een lief berichtje en ook wat heftig. Zo fijn dat het je geholpen heeft en wat heeeeeerlijk dat je jullie kleine wondertje dit jaar verwacht.

   • Ellen says:

    Ik hoop dat het voor jou niet al te lang meer duurt. Maar samen een sinterklaasvoorstelling spelen, zit er dit jaar niet in, tegen die tijd ben ik 39 weken zwanger 🙂

 21. Sharon de Ridder says:

  Oh, wat een schattige box! ik maak graag kans voor mijn vriendin: ze probeert heel hard om zwanger te worden, zou zo mooi zijn wanneer dit lukt en dan heb ik een presentje paraat!

 22. Lynn Mahieu says:

  Hmmm voor wie doe ik mee, moeilijk! Ik heb veel zwangeren in mijn omgeving maar het zou goed kunnen dat als ik de leuke spulletjes zie, ik de box toch stiekem voor mezelf zal bijhouden, haha! 😀

 23. Dionne van der Kooij says:

  Ik wil hem graag winnen voor een heel lief vriendinnetje die er nu met 38 weken alleen voor staat.. ik zou haar en natuurlijk het kleine wondertje heel erg blij mee kunnen maken 😀

 24. Claudia Diependaal says:

  Wauw wat een geweldige prijs is dit. Ik had er laatst al over gelezen bij je. Il doe mee voor mijn kleindochter! Ik wilde je al op Facebook maar pas sinds net op Instagram. Ik duim in het weekend.

 25. Marijke says:

  Wat leuk dit bloghoppen!! Zo’n leuke manier om nieuwe bloggers te vinden. 6/9 ben ik bevallen van onze zoon Arvin dus dit kraam pakket in mijn kraam werk zou super zijn!! Duimen

 26. melissa says:

  Leuk. mijn lieve schoonzus is weer zwanger na vorig jaar haar kindje verloren te hebben aan kanker. ik geef haar maar wat graag cadeautjes en ik zou haar daarom heel graag met dit willen verrassen. liefs melissa

 27. Femke says:

  Oooo wat een geweldig leuke boxen! Dat ligt toch precies in iedereen’s straatje. Dat is ook te zien aan het mega aantal reacties! Ik doe tòch even mee, want ik ben verliefd! Duimen! Ik zou overigens kiezen voor het meisjes pakket!

 28. Oma Will says:

  Weer zo’n leuke winactie van deze bloghop.
  Graag doe ik mee om dit kraamcadeautje te winnen.
  Ik ga voor de unibox, omdat wij nog niet weten wat voor kleinkind wij krijgen.
  IK heb geen Facebook, dus hoop dat ik een berichtje krijg als ik gewonnen heb.
  Ik volg je op bloglovin.
  NU hop ik weer door naar de volgende.

 29. marjolijn yara says:

  Ik zal niks meer aan deze box hebben met me jongste zoontje van bijna 1
  maar een lief vriendinnetje van mij verwacht in december haar allereerste kindje
  en iemand anders een pleziet doen en verrassen is toch wel een van de leukste dingen die er is
  dus mijn duimen draaien !

 30. Ipie Oudshoorn says:

  Wat super leuk dat bloghoppen! Heerlijk om met dit weer lekker op de bank van de ene blog naar de andere te hoppen. Graag maak ik kans op zo’n gave kraambox 😀 Zou super leuk zijn om mijn broer en zijn vrouw hiermee te verrassen. Zij verwachten in november hun eerste kindje.

Geef een reactie

CommentLuv badge