14 willekeurige weetjes over mij…

vietnamWie ben ik? Wat zijn dingen die bij mij horen? Dingen die jullie nog niet wist en die jullie misschien zullen verbazen, of misschien ook niet. Vandaag deel ik 14 willekeurige feitjes over mij.

 1. Ik heb ooit meegedaan aan Popstars the rivals. Ken je het nog? Een soort Idols, maar dan gingen ze een meiden en jongens popgroep vormen. Ik was mega zenuwachtig, maar wel door de eerste ronde, daarna was het klaar.
 2. Als ik iets moet leren (vroeger proefwerken of examens), dan lees ik alles hardop aan mezelf voor, dan leer ik het beter. Mijn moeder is vroeger regelmatig komen vragen met wie ik aan het praten was.
 3. Ik heb sinds mijn derde een bril. Mijn oma vond dit overigens heel erg zielig zei ze later, maar ik zag geen steek zonder.
 4. Ik haat het om te schrikken, wat een rot gevoel geeft dat.
 5. Als mini Jodi zei ik ooit in shock tegen mijn moeder….’Papa heeft net zoiets als een olifant’
 6. Als ik thuis ben zit ik om 8 uur klaar voor GTST. Heel suf en cheasy, maar heerlijk. Dit kijk ik trouwens al heel lang, vroeger waren mijn favorieten meneer Harmsen, Jessica, Hedwig….
 7. Ik ben dyslectisch, net als de rest van mijn familie trouwens en net als mijn lief (soort zoekt soort?) vandaar dat ik googelde of dyslexie erfelijk is.
 8. Ik kan niet tegen ruzie of boze mensen. Ik krijg daar zo’n naar gevoel van.
 9. Ik ben geen held in het donker. Bang is een groot woord, maar een beetje bang ben ik wel. Een gangetje in het donker, of alleen naar huis lopen, dan heb ik al allerlei rampscenario’s bedacht. Vroeger rende ik vaak ook de trap op als het beneden donker was, omdat ik dan dacht dat er iets achter me aan zou zitten (weird, I know)
 10. Na de titanic was ik verliefd op Leonardo DiCaprio. Ik was echt een paar dagen van slag en wilde ook op een boot mee.
 11. Spruitjes waren mijn lievelingseten. Nog steeds vind ik die super lekker.
 12. Ik heb nog steeds vriendinnen die ik al heb vanaf de basisschool. Bijzonder he? en zo fijn…
 13. Ik heb vroeger aan heel veel playback shows meegedaan. Super leuk altijd. Ironic van Alanis Morisette, Backstreetboys, Sister act en Paradise by the Dashboard light zijn een paar voorbeelden van acts waarin ik me helemaal kon uitleven.
 14. Ik kan niet tekenen, niet netjes schrijven en niet netjes knippen. Ik zou graag willen dat het wel zo was, maar helaas.

Zijn er herkenbare feitjes? Dingen die jullie ook hebben of deden of doen?

Tot snel,

Liefs Jodi

 

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 12 mei 2016 / 06:24

  Mijn 2 beste vriendinnen heb ik Sl vanaf groep 1… En Leo oh wat was/is het een lekker ding Popstars de rivals keek ik ook. Ik ben nu wel een beetje klaar met die talentenshows, je hoort er nooit meer wat van…

 2. 12 mei 2016 / 14:20

  Ik heb ook nog 2 vriendinnen vanaf de basisschool 🙂 Super fijn. Ik denk dat ik dyslectisch ben maar tijdens het testen komt het niet naar voren…. En ik hou ook helemaal niet van ruzie, krijg daar zo een naar gevoel van.

 3. 12 mei 2016 / 17:21

  Wat leuk om te lezen! Tjsa.. Leo.. Dat was er wel eentje om bij weg te smelten ja!

 4. 12 mei 2016 / 21:06

  Echt heel leuk om te lezen! Zo gaaf dat je daar aan mee hebt gedaan. Ik keek dat destijds ook. Ik las ook altijd hardop voor hahaha. Ik wist helemaal niet dat je dyslectisch was. Mijn complimenten, want dat merk je niet in je artikelen. Chapeau!

  • Liefthuis
   Auteur
   13 mei 2016 / 11:34

   Daar ben ik blij om. Gelukkig kan ik goed regels onthouden en ik lees alles 100 keer na voordat het online gaat. Twijfel ik ergens over dan verbouw ik de zin. Mijn blogs zullen niet foutloos zijn, maar fijn dat je het niet hebt gemerkt.

 5. 13 mei 2016 / 07:59

  Haha leuk lijstje! Ik lees ook altijd alles hardop voor als ik moet leren. Dan kan ik me veel beter concentreren en komt het beter binnen.

  • Liefthuis
   Auteur
   13 mei 2016 / 11:33

   Precies die reden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.