11 Bizarre Aliexpress producten voor baby’s en kinderen…

Bijna iedereen kent Aliexpress wel. De Chinese Ebay, waar je mega veel verschillende producten kan kopen. Ook ik heb het een tijdje geleden ontdekt en de afgelopen maanden zijn er een aantal pakketjes op onze deurmat gevallen. Tijdens het speuren op Aliexpress viel mijn oog op een aantal aparte producten. Aparte baby en kinderproducten om specifieker te zijn.

De aller eerste was de reden voor mij om dit artikel te beginnen. Ik zag dit plaatje voorbij komen en dacht….WAT is dit? Rara, heb je een idee? Het is een rugzakje met daarin een riempje. Zodat je kleine niet weg loopt. Je spruit loopt dus met Nemo op zijn of haar rug, kan nog best grappig zijn, maar wat is dat voor een raar hoofdkapje?

Misschien dat moeders met wasbare luiers dit hulpmiddel wel snappen, maar ik in eerste instantie niet. Ik zag eerst een plaatje van een baby met een luier om en dan dit gekke silicone spinnen ding op de luier. Het zag er niet comfortabeler uit. Het is blijkbaar dus een ding met klemmetjes dat een wasbare luier bij elkaar houdt, maar dan wel zo’n luier bestaande uit een doek. Tenminste dat maakte ik op uit de half Nederlandse vertaling.


Handig voor een wegloper? Ik kan het me op bepaalde momenten nog wel voorstellen en toch vind ik het vooral raar.

Dit is een oorlepeltje. Ofzoiets…Herkent iemand het? Het heeft een lampje erin, geen idee of dat handig is, maar het is dus om oorsmeer uit het oortje van je spruit te halen. Ik heb altijd geleerd dat je dat er helemaal niet uit moet halen. Kan geen kwaad, lekker laten zitten of komt er vanzelf uit.

Dit is zo’n kapje wat je op het hoofd van je kleine zet zodat er geen water in hun ogen komt tijdens het wassen. Ik snap dit alleen niet echt. Want je mist een gedeelte van het haar als je zo gaat wassen. Of heeft iemand dit in gebruik en zie ik het verkeerd?

Dit is geniaal en raar tegelijk. Op Facebook zag ik zoiets een tijd geleden al voorbij komen. Het is natuurlijk mega handig. Wij dragen onze spruit regelmatig in de Tula dus misschien is dit dan ook handig, al vind ik het er ook weer een beetje raar uit zien.

Dit is iets voor onze spruit aangezien hij nog niet loopt (zie mijn artikel van vandeweek) Een tuigje dat je aan doet bij je kleine en waarmee je hem dan kan helpen met lopen. Het lijkt net een marjonette pop. Ow en ik zou dit dus nooit kopen he, even voor de duidelijkheid.

Weer kan ik zeggen, dit is raar en ook weer geniaal tegelijk. Iedereen weet dat baby’s die net kunnen zitten ook wel eens achterover vallen en aangezien hoofdjes topzwaar zijn komen ze ook wel eens met een smak op de grond. BAM een schrik voor iedere moeder. Ook al is het geniaal, denk niet dat ik het mijn toekomstige kind aan zou doen. Ik leg wel weer kussens overal neer.

Weer een voor mijn spruit. Knie beschermers voor onze kleine knieen loper.

Wie wil dit nou in zijn huis. Ik vind het tenminste heel erg raar. Waarom neem je een mini urinoir voor je kleine man? Ik zou het in ieder geval nooit doen.

Rara wat voor beauty product is dit? Het is een spons om talkpoeder aan te brengen op het gevoelige huidje van je spruitje.

Ik denk dat de opvoeding in China er toch echt wel wat anders uit ziet dan hier. Er staan ook gegarandeerd nog heel veel meer aparte en rare producten op Aliexpress. Wat vonden jullie het de meest aparte?

Volg:
Share:

15 Reacties

 1. 20 januari 2017 / 08:11

  Hahaha dat urinoir en die Nemorugzak met muts.. Dat ding van dat vallen is wel slim bedacht maar inderdaad zou ik zelf nooit kopen. Ah ja laten we het maar op een andere opvoed cultuur houden

  • Liefthuis
   Auteur
   20 januari 2017 / 15:00

   Mooi gezegd, andere opvoed cultuur

 2. 20 januari 2017 / 09:07

  Die vleugeltjes vind ik er nog wel grappig uit zien. Haha, maar ik zou ze niet kopen. Net als de rest overigens. Zo’n mini urinoir lijkt me echt een heel slecht idee!

  • Liefthuis
   Auteur
   20 januari 2017 / 14:56

   Hier zijn de meningen blijkbaar toch over verdeeld haha.

 3. 20 januari 2017 / 10:45

  Die luierklemmetjes zijn geweldig. Die gebruikte ik ook altijd. Ik had katoenen luiers van de Hema die ik zelf vouwde. En met zo’n klemmetje bleven ze keurig op de baby zitten ; )

  • Liefthuis
   Auteur
   21 januari 2017 / 11:57

   Kijk dan had ik het toch verkeerd in dit geval. Ik zie nu vooral wasbare luiers voorbij komen met klittenband, van die luierbroekjes zeg maar.

   • 22 januari 2017 / 12:15

    Ik zie de luierklemmetjes in Nederland ook niet meer moet ik zeggen. Maar destijds vond ik ze echt een goede uitvinding : )

 4. 20 januari 2017 / 12:04

  Whahahaha wat een spullen joh! Ik vind dan toch het meest rare dat oorsmeerding, het ziet er namelijk uit als een thermometer.

  • Liefthuis
   Auteur
   20 januari 2017 / 14:55

   Ja en ik vind het dan raar dat ze er een of ander mooi apparaat van maken, alsof het leuk is dat te gebruiken.

 5. 20 januari 2017 / 15:48

  Ja, Ali is goed voor heel wat uurtjes kijkpleZier. Je blijft je verbazen.en niet alleen over babyspulletjes…

 6. 21 januari 2017 / 00:18

  haha ja dat kapje voor op het hoofd vind ik altijd zo stom. Die zie ik heel vaak voorbij komen op AliExpress. Sommige dingen vind ik ook wel weer briljant bedacht. Maar ik hou het toch maar bij kleertjes kopen bij onze vriend Ali 😉

  • Liefthuis
   Auteur
   21 januari 2017 / 11:57

   Hahaha dat is het dubbele. Sommige dingen zijn geniaal bedacht, maar of ik het zou kopen???? Nope

 7. 8 mei 2018 / 08:05

  Dat tuigje of looplijntje is IDEAAL! Je peuter heeft voor zn gevoel alle vrijheid en toch lekker dichtbij je.. ik heb hem ook en het boeit me niet wat anderen ervan vinden. Vooral heel handig als je neerdere kleintjes hebt zoals ik
  Overigens gewoon op bol.com te koop hoor!

  • Liefthuis
   Auteur
   10 mei 2018 / 04:07

   Nu onze spruit iets ouder is geloof ik het meteen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *