20 Kleine Blijmakers #2

do more of what makes you happy :)Het leven is mooi en soms een beetje kak. Vloeken is soms zo fijn, maar soms is het ook zo fijn bewust te kijken naar de dingen die je blij maken. Ik ben een emotioneel persoon. Kan van emotie in emotie schieten en als ik iets voel dan voel ik het intens. Naast het grote geluk, mijn lieve spruit, zijn er ook een hoop kleine dingen waar ik heel blij van word. Waar ik van kan genieten. Ik deel ze vandaag met jullie…Mijn kleine blijmakers van de afgelopen tijd.

 • Tranen met tuiten lachen met vriendinnen om een super saaie grap. Iedereen kijkt ons vreemd aan, maar wij liggen dubbel. Heerlijk!!!
 • Whats app die tegenwoordig een dicteer functie heeft die rete goed werkt. Zo kan ik hele verhalen vertellen via app zonder lamme duimen te krijgen.
 • Mijn spruit die zijn eerste woordjes zegt, maar ook zijn gebrabbel in zijn eigen taal. (lees de blog terug over zijn eerste woordjes)
 • Wijntjes drinken met vriendinnen….werkt therapeutisch….
 • VAKANTIIIIEEEEEE
 • De GVR. Wat een gave film is dat. Ik vond de tekenfilm vroeger heel gaaf dus wilde deze zeker zien en het gevoel was hetzelfde als toen. Normaal hou ik niet van 3D films, maar deze is echt mooi.
 • Lange zomeravonden met bbq’s en leuke mensen.
 • Dat mijn spruit zichzelf zo heerlijk kan vermaken. Met andere kindjes spelen is ook heel leuk, maar hij trekt net zo lief zijn eigen plan.
 • Mijn nieuwe telefoonhoesje van Hema, met een super handige grip achterop om mijn vingers door te steken. IDEAAL, ik kan nu al niet meer zonder.
 • Zwangere vrouwen, ik hou er gewoon van.
 • Een date met de meiden van het kippenhok (de Tokkies) die ik ken van het viva forum tijdens onze zwangerschap, wat bijzonder dat ik ze al zo lang en zo goed ken en dat we het zo gezellig hebben met zijn alle.
 • Mijn teennagels die mooi gelakt zijn
 • Een nieuw recept vinden en dat het dan verrukkelijk is. Spinazie pannenkoekjes met gerookte zalm van Elise Joanne. Echt probeer dit.
 • Lekkere ijskoffie maakt me blij.
 • Een super nette kledingkast na het uitzoeken en wegdoen (het Goed) van veel kleding. Oow en natuurlijk de ruimte die ik dan weer heb voor nieuwe kleding.
 • Het vooruitzicht van boeken lezen op vakantie. Zo’n zin in. Ik ben al een paar weken op onderzoek naar goede boeken. Heerlijk, of zal ik Harry Potter er weer bij pakken?
 • De lekkere krullenkop van onze spruit.
 • Dates met vriendinnen. Wat word ik daar blij en gelukkig van.
 • Schoolspullen kopen. Als juf heb ik natuurlijk ieder jaar weer een goed excuus om schoolspullen te kopen, top.
 • Mijn blog….Ik word echt blij als mijn marathon aan woorden lekker loopt en er zo een artikel uit mijn vingers rolt.
 • Watermeloen en kersen mmmm
 • Onze nieuwe kast voor de grote jongens kamer van onze spruit, die hij overigens nog lang niet nodig heeft want hij is nog heeeeel klein, maar dan hebben we hem vast. Echt een schat gevonden via de buren die hem via marktplaats hadden gevonden. Dank je buren…

Ik sluit dit blogje met een grote glimlach af. Heerlijk, het leven is mooi….Waar worden jullie blij van?

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 20 augustus 2016 / 17:30

  Leuke dingen allemaal heb je benoemd, ik deel er zeker een paar met je; een heerlijk opgeruimde kast, ik heb hem laatst ook uitgezocht en 3 zakken naar het goede doel gebracht, lachen met vriendinnen tot bijna plassen in je broek aan toe haha, lange zomeravonden en ik word ook erg blij van m’n kleine meisje die nu heerlijk begint met ons te trakteren op een prachtige grote glimlach,echt super!

  • Liefthuis
   Auteur
   21 augustus 2016 / 18:16

   Dat is zeker genieten.

 2. 23 augustus 2016 / 08:39

  Wat een fijne dingen heb je meegemaakt de afgelopen tijd. Leuk dat je die meiden kent via het viva forum. Ik heb ook een groep meiden leren kennen via het forum die hetzelfde hebben als ik (PCOS) en daar babbelen we nu nog over op facebook in een gesloten groep. Binnenkort gaan we eens meeten!

  • Liefthuis
   Auteur
   23 augustus 2016 / 09:55

   Super leuk is het inderdaad. Je ken het dus. De eerste keer dat we elkaar in real life zagen was wat onwennig maar de keren daarna alsof het nooit anders is geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *