22 weken zwanger – zwangerschapsupdate

22 weken zwanger
@natalievermorken.photography

22 weken en ineens voel ik me mega zwanger. Dit klinkt misschien raar, maar ook de keerzijde van zwanger zijn heb ik de afgelopen weken heel bewust ervaren. Daarnaast had ik een hele fijne en mooie shoot (I MEAN CHECK DIE FOTO) we hebben geshopt voor de kiwi en mijn buik zit in de weg… harde buiken, bekken pijn… Het totale plaatje, met mooie en minder fijne momenten. Kijk mee naar mijn 22 weken zwanger update.

De kiwi heeft een naam…denk ik

Ik denk dat we uit de naam zijn. Ik ben 22 weken zwanger en we zijn ‘al’ uit de naam, die zag ik niet aankomen. Ik durf zelfs dit niet eens te typen, hahaha terwijl ik niks vast leg nu en we nog weken hebben om te wijzigen, maar ik denk dat we uit de naam zijn. Ik blijf stiekem spieken, maar bij alles denk ik… nee ‘onze’ naam is mooier. Toch is er nog een hobbeltje te nemen. Ik twijfel ineens over een tweede naam. De mannen hebben geen tweede naam, mijn lief vindt het dan ook raar, maar ik zie prachtige dubbele namen voorbij komen. Niet om als dubbele naam te gebruiken, maar echt als tweede naam. Ik weet nog niet of dat hem gaat worden… we hebben nog even.

Harde buiken / of haar kontje

Harde buiken had ik af en toe al, niet veel en niet vaak, maar soms voelt ht alsof er een bal in mijn buik zit. Afgelopen week liep ik echter de trap op om even te gaan liggen en ineens stak mijn buik uit aan 1 kant. Je zag echt duidelijk een flinke bol rechts onder mijn navel en het deed ook echt pijn. Wat een rotgevoel. Het was niet heel mijn buik, dus ik denk dat ze haar kontje uitstak, of toch een harde buik… Geen idee.

Bolide voor de kiwi

Dat we dit toch zouden doen. Bij beide mannen hebben we een tweedehands kinderwagen gekocht (en waren we mega blij mee, marktplaats liefde) en daar was ik nu ook naar op zoek, maar de kinderwagen die we graag willen, is tweedehands bijna net zo duur als nieuw, omdat er sinds kort een nieuwer model uit is. Mijn lief heeft me dus overtuigd om dan toch maar een nieuwe te kopen… Dus we hebben een kinderwagen gekocht… Als hij binnen is zien jullie hem vast voorbij komen.

De keerzijde

Afgelopen week schreef ik al een blog over dat ik het stiekem best zwaar vind af en toe. Dat deze zwangerschap heel fijn is, maar me ook zwaarder valt dan de andere twee. Pijn in mijn lichaam en vooral mijn energielevel dat tot ver onder het 0 punt is gedaald, vind ik zwaar. De bank is mijn favoriete plek en afgelopen week ben ik weer bij mijn wonderdokter de osteopaat geweest. Hij heeft me in ieder geval goed geholpen, dus hopelijk kan ik iets beter vooruit komende tijd. Wat ik mega mega fijn vond was alle herkenning van vrouwen op Instagram. Bizar hoeveel vrouwen niet durven toe te geven dat ze zwanger zijn soms ook zwaar vinden, dat ze het niet altijd leuk vinden, maar het gevoel hebben dat ze blij en vrolijk moeten zijn. Dus dank je voor al jullie berichtjes.

22 weken zwanger
@natalievermorken.photography

Natalie maakt magie

HOE VET is deze foto. BIZAR dat ik dat ben. Ik vind het echt onwerkelijk, zo mooi en zo bijzonder. Het moment van de foto’s samen met Natalie (check ook haar insta @natalievermorken.photography) was ook heel leuk. Echt even een momentje van mij en de kiwi. Ons momentje…en Natalie worked her magic again. Ik ben zo trots op deze foto’s… en hou vooral mijn insta in de gaten, want daar komt nog meer, maar er komt ook iets heel tofs aan.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *