8 dingen waar ik niet zonder kan…

Tandenborstel, mijn telefoon, macbook, ondergoed, de wasmachine, de kinderen, mijn lief, vriendinnen…. Natuurlijk kan ik niet zonder, maar dit bedoel ik niet. We hebben in ons leven van die items, waarmee we het onszelf makkelijk en prettig maken, maar waar we op een gegeven moment niet meer goed zonder kunnen. Vandaag deel ik 10 dingen waar ik niet meer zonder kan…

Wake up light
Al heel mijn leven heb ik moeite met opstaan. Ik ben geen ochtend mens, een oneindige snoozer en ik wil ’s ochtends liever geen tijd over houden, want dan had ik ook langer in bed kunnen liggen. Van de wekker word ik dus echt niet blij van, maar mijn Wake up light maakt het me een stuk makkelijker. Het daglicht, maakt opstaan (vooral in de winter) zoveel draaglijker. Geen pijn in mijn ogen van fel licht, maar een prettige matte lichtkleur. Hij is overigens ook heel fijn om bij te lezen… Ik vind hem niet heel mooi in de slaapkamer, maar weg doen kan ik echt niet.

Stef Kussen
Nog iets in onze slaapkamer waar ik liever niet zonder slaap (buiten mijn lief uiteraard) Het klinkt een beetje raar, maar ik heb een Stef kussen en mijn lief heeft een Jodi kussen. Deze hebben we ooit als grapje geïntroduceerd, omdat mijn lief weg was en ik het koud had in bed. Ik pakte toen een kussen van de bank en appte dat ik hem vervangen had. Het is zo’n rolvormig kussen. Toen hij terug was pakte hij mijn kussen af en kort daarna heb ik voor ons beide er een gekocht. Ik kan/ wil nu echt niet meer zonder slapen… Als het kan (passend in de bagage) gaan ze ook mee op vakantie.

Mascara
Ik kan niet zonder fijne mascara. Ik ga ook zonder make up wel even een boodschap doen, maar meestal draag ik wel mijn dagelijkse make up. Als ik dan MOEST kiezen om maar 1 item te houden, zou dat zekerweten mijn mascara zijn. Ik gebruik de Paradise Extatic en die is al even groot favoriet (krijg er op insta vaak vragen over)

Chill outfit
Ma flodder, tokkie, Roy donders, A-sexy… noem me zoals je me wil noemen, maar in de avond doe ik nou eenmaal heel graag mijn chill outfit aan. Dit zijn meestal niet de meest sexy outfits. Fluffy truien, onesies en noem maar op, maar ik hou er van. Ik kleed me dus ook vaak om na etenstijd… dit is alleen lastig als er nog iemand aanbelt, want dan schaam ik me soms wel in mijn siepie onesie.

Vergroot spiegel
Zonder bril ben ik zo goed als blind… Ik heb echt slechte ogen en kan wel silhouetten enzo onderscheiden, maar het kost me veel moeite om kleinere dingen scherp te zien. Mezelf opmaken, wenkbrauwen bijwerken en noem maar op… Ik moet daarvoor op 10 cm van mijn vergroot spiegel af staan met mijn gezicht. Dat is dus al jaren een MUST in onze badkamer.

Chocolade pasta
Iedereen die me goed kent die weet dat ik fan ben. Fan van hazelnoot chocolade pasta. Nutella is de grootste favoriet, maar ook andere merken hazelnootpaste zijn regelmatig in ons keukenkastje te vinden. Vroeger at ik standaard iedere dag een boterham met pasta. Dat is nu wel wat minder, maar we MOETEN het altijd in huis hebben, want pasta is altijd goed. Op vakantie (yep ook in Azie) is chocopasta 1 van de dingen die we vaak snel kopen (veel te dure import) zodat ik niet drie keer per dag rijs hoef te eten...Kleine side note… Duo penotti is echt anders, ik ben daar echt geen fan van…

Pop socket
Ik krijg vaak vragen… Wat is dat??? Ik deelde al eerder dat ik daar blij mee ben, maar ik kan echt niet meer zonder. Ik heb een grote telefoon, maar kan hem altijd stevig vasthouden, ik kan mijn telefoon fijn schuin zetten om filmpjes te kijken. Het werkt echt als een tiet…

Kinderwagen voor twee redenen
Onze kinderwagen is onze held en daar zijn 2 redenen voor. 1. De Pipster soms even vastzetten, zodat hij niet weg kan lopen. Hij vindt de kinderwagen overigens ook heerlijk om in te zitten, maar het maakt het ons soms ook wel makkelijker dan wanneer hij ‘los’ loopt.
2. De spruit is soms een flinke treuzelaar. We gebruiken de wagen niet als standaard duo wagen meer, maar de spruit kan als hij onder de duwstand door gaat op een stang tussen de wielen staan. Hij staat niet in de weg, kan makkelijk op en af stappen en als hij moe is kunnen we toch lekker doorlopen.

Mijn bril, de bank, een dekentje…. Netflix of eigenlijk kan ik beter zeggen televisie… Er zijn zoveel dingen die ik zou missen… Waar kun jij niet zonder?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *