8 leukste herfst/ winter schoenen – 2021

Nieuwe schoenen showen…

Heerlijk om bij de wisseling van de seizoenen weer eens te kijken naar je garderobe. Wat kan er weg, wat kan blijven en welke warme truien kunnen de kast weer uit, in het geval van de herfst. Ik hou van herfst en winter kleding. Lekker warm, cosy, knus en vaak heerlijke stoffen. Daarnaast hou ik heel erg van boots en winterschoenen en laarzen. De mode van dit moment is ook wel heerlijk en helemaal in mijn straatje. Stoer, met gouden hardware, stevige, lekker lopende schoenen. Mooi bij een broek, maar ook mega gaaf onder een jurk. Ik koos mijn favoriete schoenen, boots en laarzen van Omoda en deel deze met jullie.

Omoda Biker boots

Als eerste mijn grootste favoriet en die verdient dan ook een plekje bovenaan deze lijst. Deze grove (maar niet te) biker boots, met gespen, gouden hardware, snake leather en een rits aan de zijkant. Ze zitten echt heerlijk, al moest ik na al het slippers lopen wel even wennen aan zwaardere schoenen, maar ze zitten nu echt heerlijk. Ik draag ze nu bijna iedere dag bij mijn broek, maar vind ze ook mega leuk onder een jurk met een panty of als het weer het nog toelaat, blote benen.

Witte Omoda Biker boot

Ik heb even getwijfeld tussen deze kleur en die hierboven, ze zijn inderdaad hetzelfde. Deze kleur is deze herfst helemaal in. Ik moest even wennen, maar ben nu om en love it. Ik koos toch voor zwart omdat mijn andere zwarte boots echt afgetrapt waren… maar deze blijven ook super. Er zijn overigens nog meer kleuren leer in dit model schoen… en…. leuke prijs vind ik zelf. Leer is niet goedkoop, maar vergeleken met sommige andere schoenen is deze mooi geprijsd.

Omoda chelsea boots

Chelsea boots zijn helemaal hip deze herfst. Stoer, grof, zonder veters of gespen en met zo’n elastieke stuk. Ze gaan wel heel makkelijk aan en ik hou wel van die snake leather en again het gouden hardware. Deze schoen is toch wel een hele toffe, vooral omdat deze chelsea boot niet Te grof is.

Cognac Notre V enkellaars

Liefde voor de cowboy laars. Echt LOVE IT… Zoiets als deze laars heb ik ook, maar dan gecombineerd met ander stuk leer. Het kleine gouden detail bij de hak vind ik top, maar ook de rand bovenaan die naar beneden loopt vooraan en de hak. Leuk onder een jurk in heel veel stijlen, maar ook bij een spijkerbroek en met deze hak toch net even lekker vrouwelijk.

Beige Omoda Chelsea boots

Ik zie nu pas dat dit het derde paar is van Omoda eigen merk, wat een heerlijke collectie. Weer een toffe chelsea boot, maar dan weer in die witte/ beige kleur en met gouden rits. Vind ik soms wel fijner dat het wat breekt bovenop mijn voet.

Nubbik Witte sneaker Jiro Dunk

Deze sneakers…. HEERLIJK lijken ze me. Nubbik loopt heerlijk en ik vind normaal hun veters altijd heel tof… dat is bij deze net anders, maar dat bont wat je net aan de bovenkant ziet zitten, lijkt me dus top. Soort pantoffel maar dan om legaal mee naar buiten te gaan. Echt een fijne schoen voor de winter en ik loop toch vaak wel het lekkerste op sneakers, dus heb ook graag in de winter warme sneakers. Deze verdwijnen komende tijd misschien nog wel in mijn winkelmandje.

Zwarte Shabbies hoge laarzen

Hoge laarzen. Ooit was ik er fan van. Ze staan zelfs nog steeds in mijn kast ergens te verstoffen en als ik deze plaatjes zie dan weet ik weer waarom. Vooral bij jurkjes zo heerlijk. Vind dit model, net tikje cowboy, maar niet te wel lekker. Chique te dragen, maar niet degelijk en maakt iedere outfit stoerder.

Via vai Beige lage sneaker Nora

Deze veters… zo leuk. Dit heeft Nubbik dus ook vaak, maar deze zijn net wat lekkerder betaalbaar. En weer (kunnen jullie het al raden) gouden hardware. Deze schoenen zijn wel wat minder geschikt echt voor de winter, maar ach er zijn genoeg dagen dat deze sneakers wel kunnen en deze kun je in de lente straks ook nog lekker doordragen.

#liefthuisad

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.