8 Random favorieten; mascara, uitjes, drinken en …

favorieten lief thuisIk kan soms als een klein kind zo blij zijn met bepaalde dingen. Doen we een nieuwe ontdekking op het gebied van eten, een handige gadget, leuke uitjes of mooie make up en ik ben gelukkig. Ik wil het dan het liefste met iedereen delen, want meer mensen MOETEN dit weten. Mijn vriendinnen en mijn lief kennen me, ben ik enthousiast, dan hou ik er niet meer zomaar over op…. Ik wil jullie ook graag overtuigen, dus kijk mee naar mijn random favorieten op dit moment. 

handgrip Ten eerste mijn Handygrip. Laat jij je telefoon vaak vallen of zijn je handen eigenlijk te klein voor je telefoon? KOOP DIT!!! De handygrip plak je met een plakstrip op je telefoon of je hoesje. Hij blijft echt goed zitten. Dit is echt zo handig, ik kan niet meer zonder. 5,95 voor 2 grips.

Dior mascara Ik hou van lange volle en waaierende wimpers. Mijn all time favorite (L’oreal Lash Architect) mascara hebben ze uit het assortiment gehaald, super kak. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe favoriet. Een vriendin raadde me de Speed Star waterproof van Catrice aan. Echt een aanrader, hij maakte mijn wimpers echt mooi, maar ik hou niet van waterproof. Jij wel? Probeer deze.
Tijdens de ICI Paris 40% kortings actie kocht ik de Diorshow Iconic Overcurl en ik ben in love. Wauw wat maakt deze mijn wimpers mooi. Na een paar dagen heb ik meteen een reserve gehaald in de actie, want wat een fijne mascara is dit.

Rosti MepalNaast koffie drink ik ook veel water als ik voor de klas sta, althans dat probeer ik. Toen Rosti Mepal me benaderde of ik producten wilde uitkiezen om uit te proberen koos ik dan ook voor een fijne waterfles (een mooie roze natuurlijk) voor op mijn bureau. Ook koos ik een yoghurt/ drinkbeker met compartiment. Super fijn voor de lunch of voor wat lekkers na school. Yoghurt er in, vriezer fruit er op en muesli in het bakje. Ideaal… Vooral de waterfles heb ik al heel veel gebruikt. Er kan veel water in en het is vooral fijn dat je kan drinken net als uit een gewone beker. Ideaal… Dank je Rosti Mepal..

schoolspullen HemaWat ben ik blij dat ik als juf een goed excuus heb om nog steeds schoolspullen te kopen. Want ik ben een sucker voor leuke notitieboekjes, pennen, post its, to do lijstjes en agenda’s. Ieder jaar snuffel ik met veel plezier door de Hema collectie en sla de leukste dingen in (niet altijd even nuttig). Is dit herkenbaar voor andere juffen? Of ben ik de enige?

spinazie pannenkoekDan nu eten en drinken…
Hou je van gerookte zalm? Dan moet je dit ook uitproberen. Spinaziepannenkoekjes met roomkaas, gerookte zalm en rucola. LOVE IT!!! Alle credits voor dit overheerlijke recept zijn voor Elise Joanne. Dit recept komt van haar blog en is momenteel favoriet hier thuis. Zelfs bij onze kleine spruit.

gin tonicNoem me spuit 11, maar sinds ik een tijd geleden Hugo dronk bij een vriendin (met citroen en munt) was ik om. Dit giet je zo naar binnen….Ook gin tonic proefde ik een tijdje geleden voor het eerst in een restaurant. Ik ben wel van de frissige zoete variant, maar wat is dat lekker. Ik heb er nu alweer zin in als ik dit type….

lief thuis eftelingDan To Do….
Hier gaan we de komende tijd (hopelijk) vaak komen, want we hebben een abonnement voor de Efteling afgesloten. We twijfelden heel lang, maar toen mijn lief een abonnement kreeg voor z’n verjaardag, stonden we de volgende dag voor de poorten. We zijn er heel blij mee….Wij houden van de Efteling.

bloemenpluktuinAls laatste de bloemenpluktuin ’t Voortje in Mierlo. Wat is dat leuk. Een super mooie grote bloementuin met allerlei verschillende bloemen, die je zelf mag knippen. Vervolgens meten ze de stengels bij elkaar en betaal je per cm. Voor onze gave bos waren we 5,60 euro kwijt en daarbij was het ook nog eens super leuk om te doen. Helaas is de pluktuin nu dicht, maar volgend jaar sta ik iedere week voor het hek.

Mijn favorieten lijst had nog veel langer kunnen zijn. Ik kon bijna niet kiezen. Dus misschien over een tijdje nog meer favorieten.

Wat zijn jouw favorieten? Dingen waar je niet zonder kan? Of wat je echt wil aanraden aan een ander?

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. Rosalie
  3 oktober 2016 / 09:01

  Die handgrip ga ik ook maar eens achteraan. Die lijkt me super!! En de Boekjes van de Hema, zowel Esmee (mn dochter van 8) als ik zijn er helemaal weg van.. Leuk weer om te lezen Jodi. Tot de volgende blog!!
  De koffie is op dus er moet weer iets gedaan worden

 2. 3 oktober 2016 / 12:28

  Leuk om te lezen meis! Ik zou heel graag zo’n set van Rosti Mepal hebben. Ideaal lijkt mij dat, zeker nu ik mijn fles verloren heb in Frankrijk hihi.

 3. 3 oktober 2016 / 17:55

  Wat handig zeg, die handygrip! Ik kende het nog niet.

  • Liefthuis
   Auteur
   3 oktober 2016 / 18:24

   Ja mega handig

 4. 3 oktober 2016 / 19:10

  Die grip voor je mobiel lijkt me superhandig!
  Ik ben geen juf maar ook dol op schriftjes, notitieblokjes, agenda’s en dat soort dingen!

  • Liefthuis
   Auteur
   3 oktober 2016 / 19:49

   Ja echt, het is super handig dus zeker een aanrader. Haha kijk aan dus nog meer die zo’n schoolspullen tik heeft.

  • Liefthuis
   Auteur
   4 oktober 2016 / 13:38

   Van de site Handygrip.nl Ik had ze binnen not time binnen.

 5. 4 oktober 2016 / 17:14

  Ik wist dus helemaal niet dat jij juf bent, wat leuk! Van welke groep? Die mascara ben ik nu ook wel benieuwd naar ik gebruik zelf altijd die van chanel die is ook echt heel erg goed.

  • Liefthuis
   Auteur
   4 oktober 2016 / 19:58

   Die is zeker heel erg goed, tenminste Le volume heb ik ook geprobeerd. Deze vind ik nog fijner uit waaieren en verlengen.
   Ik ben inderdaad juf, ik sta in het voortgezet speciaal onderwijs waar ik een groep vijfde jaars heb. Allemaal leerlingen met een vorm van autisme. Wel 1 groep een hele dag zoals in basisonderwijs maar andere vakken uiteraard.

 6. 4 oktober 2016 / 18:46

  Handig die handgrip dingen, ga ik even bestellen! Je hoeft niet alleen juf te zijn om verslaafd te zijn aan het snuffelen en kopen van notitieboekjes/agenda en pennen haha… Oeps schuldig hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *