Action favorieten…..wat koop ik daar altijd…

Iedereen kent het wel. Die winkel waar je binnenloopt met een doel voor 1 ding en altijd naar buiten loopt met tassen vol spullen. Soms schatten, soms troep, vaak hele handige en nuttige dingen. Als ik mijn wandeling door de gangen van de Action maak is er ook veel wat ik in mijn blauwe mandje stop en daarvan zijn een aantal favorieten.Ik deel vandaag geen shoplog, maar ik deel de producten die ik altijd bij Action haal. De producten die standaard in mijn mandje verdwijnen, mijn Action favorieten. Betaalbaar en altijd goed.

Crea Bea
Ten eerste had ik een foto kunnen maken van de helft van mijn creatieve knutsel kast, of hoe je het ook wil noemen. Ze hebben zoveel leuke handige spullen daar. Wol, haakgaren, haaknaalden, verf, leuk papier, knopen, decoratie, stickers en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is dan ook een van de favoriete gedeeltes van mij uit de winkel.
Wattenschrijfjes  (0,48) en wettentakkenstaafjes (0,48). Ik gebruik ze veelvuldig, net als bijna iedere vrouw denk ik. Om mijn make up te verwijderen, of om juist mijn uitgelopen, of gemorste make up weg te poetsen. Ik  vind echt niet alle wettenschijfjes en staafjes fijn, maar deze zijn gewoon goed. Dus in de mand…

Ongesteld zijn is al ellendig genoeg. Toen een vriendin mij ooit een Kotex tampon gaf met leuke figuurtjes op de wikkel, werd ik enthousiast. Om die ellende zo leuk mogelijk te maken waren deze tampons (0,89) ideaal…en nog mooier….ze zijn te koop bij Action. Tegenwoordig trouwens niet meer die figuurtjes, maar allerlei kleurtjes. Ook leuk.
Eerst gebruikte ik altijd een beetje conditioner om me te scheren, want scheerschuim (2,49) vond ik echt te duur en dit werkte ook. Deze van Action kost geen drol en is heel erg fijn. Dus tegenwoordig altijd gewoon lekker scheerschuim.


Lampen (0,59-2,99)heb je in huis altijd nodig. Wij hebben in de kelder altijd een hele voorraad liggen want ze gaan altijd kapot wanneer het niet uitkomt. Ze hebben ook echt leuke peertjes, om in lampen te stoppen waar het peertje goed in zicht is. Aanrader dus.


Yep je ziet het goed. Zwangerschapstesten (1,57) van Action. Ze kosten nog geen 2 euro en dan zitten er ook nog eens twee in 1 doosje. Als jullie me al langer volgen dan weten jullie dat ik altijd een hele voorraad heb liggen, omdat ik al jaaaaaaren regelmatig fantoom zwanger ben. Dit gevoel gaat pas weg op het moment dat ik een test heb gedaan. Een voorraad met testen van 2 euro is natuurlijk helemaal niet erg. Deze liggen dus altijd in de kast.


De kleuren van onze kleding en ook de kleding van mijn spruit hou ik graag de kleur (1,68) die ze moeten zijn. Ook wit (1,35) moet echt wit blijven. Deze doekjes haal ik altijd bij Action en stop ik bij gekleurde was en de witte was.


Sokken (3,49) koop ik vaak bij Action. 7 paar in 1 keer en allemaal saai zwart. Ik vind grappige sokken ook wel leuk, maar het voordeel van alleen maar zwarte sokken is dat het bij het doen van de was zoveel makkelijker is. Alle zwarte sokken kunnen bij elkaar.


Wisten jullie dat ze dit hadden? Wij halen altijd reserve setjes auto lampen (1.69)  bij Action. Wij vervangen die lampjes altijd zelf en deze zijn makkelijk verkrijgbaar en goedkoop. Ze hebben verschillende soorten.

Schoonmaakmiddelen koop ik ook regelmatig bij Action. Verschillende soorten en met verschillende doeleinden. Deze drie producten koop ik er echter altijd. WC-Eend (0.99), want tja die wc reinigt zich niet vanzelf. Fijne, goedkope schuursponsjes (0,48) en stortbakblokjes (0,49). Zodat de wc toch een beetje vanzelf reinigt. Nou ja…het helpt… een beetje.

Als laatste een product voor onze spruit. Deze snoetenpoetsers van Teddy Care (0,69). Ze werken goed en ruiken gewoon goed, maar niet te heftig. Ik vind het ook heel handig dat ze zo’n klepje op de verpakking hebben zitten en dat deze niet lekt (dat heb ik wel eens eerder gehad) Daarnaast zijn ze goedkoop en daarom verdwijnen ze standaard in mijn mandje.

Naast mijn producten die ik ALTIJD haal bij Action, ben ik ook fan van de slaapzak die we daar hebben gekocht. Leuk patroon en lekker stofje. Ook een nieuwe blush die ik daar kocht is heel mooi (yep gewoon Action) een bal voor onze spruit, schoolspullen, telefoonhoesje, zwembadje voor in de tuin en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Wat zijn jullie favorieten van Action? Dan neem ik die de volgende keer ook mee, dus kom maar op.

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 14 januari 2017 / 08:11

  Snoetenpoetsers, sokken, zwangerschapstesten, tampons, en vooral het knutselspul ja ik haal het ook allemaal bij de action. Ik koop er ook nog kattenvoer en deodorant. Scheerschuim is een goede tip. Dat neem ik de volgende keer ook eens mee. Zo fijn als dat zoveel scheelt

  • Liefthuis
   Auteur
   14 januari 2017 / 10:55

   Ja het scheert gewoon wat lekkerder en het kost geen drol dus lekker inslaan.

 2. 14 januari 2017 / 10:40

  Ik haal er altijd bakpapier, hondenpoepzakjes en vuilniszakken. De zwangerschapstesten zijn ook prima van daar! Goede tip van de colour catcher dingen, die van ons zijn bijna op en heb weer nieuwe nodig!

 3. 14 januari 2017 / 18:31

  Ja teddy care en zwangerschapstesten. De action is al rijk geworden door die spullen haha..

  • Liefthuis
   Auteur
   15 januari 2017 / 12:14

   Hahaha dat geloof ik meteen ja.

 4. 14 januari 2017 / 23:43

  Ik heb inderdaad ook altijd mijn zwangerschapstesten en ovulatietesten daar gehaald! Verder koop ik er altijd van die vrolijke enveloppen en voorleesboekjes voor ons zoontje.

  • Liefthuis
   Auteur
   15 januari 2017 / 12:13

   Die enveloppen ga ik eens bekijken dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *