Als ik de loterij won, dan…

Mega materialistische blog, maar toch kan ik soms als een klein kind zo blij worden van sommige dingen kopen. Het is maar goed dat ik als vrouw zijnde niet zo goed ben in geld uitgeven en altijd bang ben dat we failliet gaan, anders was ons huis overvol geweest en onze bankrekening leeg.
Wat zijn nu producten die ik graag zou willen hebben, maar niet koop omdat ze echt te duur zijn.

Eerder schreef ik al een soortgelijke blog met alles wat er op mijn wishlist stond voor onze spruit als ik een geldboom had. Vandaag zijn het dan ook alleen producten voor mezelf.
Als ik de loterij won, dan;

Maakte ik een reis
Dit is echt een grote droom van ons en als ik het geld had, dan zou ik heel graag een aantal maanden met onze mannen de wereld gaan ontdekken. 3 tot 6 maanden, ofzoiets. Hoe fijn als je je dan niet druk hoeft te maken om het geld. Dat je echt in alle rust ergens kan genieten van de omgeving en echt wonen op een plek. Ik wil…. Kom maar door met die loterij…

Kocht ik;
Sieraden

Ik hou van mooie sieraden en door de jaren heen heb ik steeds meer ervaren dat ik de duurdere sieraden langer en met meer plezier draag. Een ring die ik al 6 jaar draag (behalve tijdens mijn zwangerschappen i.v.m. worstvingers) maar ook mijn kettinkjes en mijn nieuwe ringen gaan nooit meer af. Mooie gouden oorbellen zou ik nog wel willen hebben, of nog een dunne ring voor mijn ringvinger…. Of…Of…Of…

Big Green Egg
Althans, ik zou mijn lief een Big Green Egg cadeau geven, of een Big Green Egg mini maar als we dan toch een Green Egg kopen, dan wil ik graag een echte grote.. Zo’n grote gave groene barbecue om de lekkerste gerechten op te maken. Die past toch perfect bij mijn lief en ons huis? Ik zie ons al avonden in de tuin doorbrengen met vrienden. Een winterbarbecue lijkt me ook echt een topplan, dus wie sluit er aan? Ik denk dat we hier echt voor gaan sparen, geen loterij  voor nodig.

Mini Countryman (een witte)
Als ik een droom auto mag noemen, dan is het een witte Mini Countryman. Groot genoeg voor al mijn mannen… (Want als we hem zouden hebben is dit mijn auto en zal ik er in rijden en mogen mijn mannen met mij mee) en ik vind hem stoer en gewoon heel mooi. Ik zie mezelf al rijden, met mijn bedrijfslogo’s op de zijkant.

Camper
Ik hou van onze vouwwagen, ik zou hem niet weg kunnen doen denk ik, maar als ik van kinds af aan al een droom heb, dan is het een camper. Mijn ouders hadden er een, maar deze werd nog verkocht voor ik mijn rijbewijs haalde. Door Scandinavië reizen of eigenlijk wil ik alle plekken in Europa wel ontdekken. Ook een nachtje of weekendje naar zee, ook in januari…. Goed kacheltje en het kan prima… Ik wil dit… nu…. Naast de vouwwagen dat wel…

Gelnagels
Een uitgave die echt niet mega duur is als je het eenmalig laat doen. Het idee dat je echter iedere 2 tot 3 weken 40 euro kwijt bent voor die nagels vind ik wel erg veel geld. Ik vind ze wel prachtig en zou graag altijd mooie verzorgde nagels willen.

Blowdry
Mijn haar zit altijd zo goed als ik van de kapper kom, dat wil ik wel iedere week. Naast geld moet je hier echter ook wel tijd voor maken, maar wat lijkt het me ideaal.

Theater
De magie van het theater blijft me trekken. Ik hou van de sfeer en vooral wanneer het een goed stuk is, dan kan ik daar intens gelukkig van worden. Er zijn zoveel stukken die ik wil zien, maar veel producties zijn toch best prijzig, wat me dan weer tegenhoudt.

Wat zou jij doen als je oneindig veel geld had?

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Diana
  18 februari 2019 / 12:54

  Haha, owwww ik word heel hebberig van deze blog….Wij zijn ook aan t sparen voor een big green egg maar ff 1799,- euro ehh dat doe je niet zomaar gelukkig willen we hem allebei dus inmiddels al in de planning voor komende zomer nu langzaam aan alle vet overpriced accessoires van zo’n green egg aan t kopen…..Wij houden met z’n drieën ontzettend van reizen en zijn dus hard aan t sparen voor ons 12,5 jarig huwelijk en willen dan van het westen van Amerika ( ongeveer beginnend in L.A. , Detroit, national parken New York, Maine en dan omlaag richting Florida, en dan zien waar we uitkomen in +/- 4 weken met als eindbestemming Key west daar waar onze honeymoon was een niets moet maar alles mag vakantie ……Nu eerst aan t uitkijken naar onze reis naar Turkije, van de zomer Athene en eind dit jaar Snitch * Sneek making memories is zoooo belangrijk…..Ikzelf vindt mooie sieraden ook leuk maar heb wel een enorm uitgesproken smaak, ik hou niet van geelgoud, ik vindt platina of witgoud het mooist ben dan ook grote fan van Minitials en Just Franky ‘ maar is een erg dure hobby’ net als Lekker eten en dan vooral in sterrenrestaurants doen dat 1 maal per jaar bv Librije of Jane o.i.d. Maar wat je daaraan kwijt bent daar kun je wel een midweek van weg of een lang weekend stedentrip dus soms wegen we het af….voor de rest hele normale ahum uitgaves

  • Liefthuis
   Auteur
   19 februari 2019 / 20:57

   Hahahahaha heerlijk ik dit word van jouw ideeen ook wel heel hebberig. zoals die sterrenrestaurants. Wat een topidee.
   Minitials en Just Franky vind ik ook prachtig. Ik hou wel van geel goud, maar dan wel het vintage fijne… Niet het grove blinkende goud.

   • Diana
    20 februari 2019 / 14:15

    Haha sterrenrestaurants is wel lang wachten vaak dus heb je een idee om waar te eten wees dan ruim op tijd dit soort restaurants hebben in veel gevallen een lange wachttijd, helaas dus geen spontane actie, maar vaak wel de moeite waard….ik hou ook wel van dat beetje geborstelde effect van vooral witgoud dat glimmende vindt ik te opzichtig,….. ik moet heel eerlijk zijn, ben een jongens mama dus hou er niet van om elk jaar met trends mee te gaan ga dan eerder voor duurzaam, een sieraad waar je niet snel op uitgekeken raakt….
    Dat zelfde geldt voor reizen, ga nooit elk jaar naar dezelfde plek, en als een plek mij dan toch bij blijft zoals bv Portofino Italië dan ga ik daar ooit nog eens heen, wanneer herinneringen iets vervaagd zijn m.u.v. Lieve oude wijnboeren waar je voor een appel en een ei de allerlekkerste wijnen koopt , daar rijden we dan weer voor om als we in de buurt zijn….en jaarlijks bottelen we zelf ons wijn, dat vanuit de Anjou zo naar Brabant wordt verscheept in vaten dat is zoooo leuk, haha op de 1 of andere manier zie ik jullie dat ook echt doen haha vier het goede leven x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *