Als je er een moest kiezen? AAAAH stress….

Mijn geluk

Mijn geluk

Kiezen is niet mijn sterkste eigenschap. Goh, hoor ik vrienden en familie denken. Ik word er soms zelf ook knettergek van, maar op het moment dat ik mezelf dwing te kiezen, is er iets wat me tegen houdt. Het lang afwegen, nadenken en overleggen heeft er vaak wel voor gezorgd dat ik een keuze maak waar ik helemaal achter sta. Dat is ook de reden dat dat stemmetje in mijn hoofd zegt, twijfel nog maar even verder. Waarom kan ik niet meteen beslissen welk huisje we kiezen voor de vakantie? Waarom moet ik eerst nog uren besteden aan verder zoeken? Stiekem weet ik dat ik dan uiteindelijk een beter vakantie huisje vind voor de prijs die we willen. Een geluk bij mijn twijfel dan?

Mijn lief is ook geen held in kiezen trouwens en daarom zijn we zo’n goed stel. Grapje, natuurlijk. Vergeleken met hem kan ik echt goed kiezen (of zou hij dat ook zeggen), of komt dat omdat hem het niet zoveel uit maakt of ik dat jasje wel of niet koop? Op mamametpassie.nl zag ik de volgende tag voorbij komen. Zelfs hierbij twijfel ik, een goede uitdaging dus.

Drie dingen in mijn tas
Er zit veel meer in mijn tas en dan heb ik het niet over de luiertas. Oke, daar gaan we dan, ik mag maar drie dingen noemen.
– Portemonnee
– Lippenbalsem of lippenstift
– Telefoon

Drie dingen op mijn bureau
– Imac: I love onze Imac
– Rekeningen die nog betaalt moeten worden.
– Stapel Agenda’s, planners, notitieboekjes of telt dat niet als 1?

Drie favoriete meubels thuis
Ja hallo, dit is niet eerlijk, al onze meubels ben ik blij mee. Ik doe eerst de andere vragen wel, kom ik hier later op terug.steigerhouten bed
– De bank: net nieuw en wat zijn we er blij mee.
– Ons bed: Ik hou nog steeds van ons bed. Wat is het heerlijk dat hij zo hoog is en die lades zijn ideaal. Mijn neef heeft hem gemaakt. (Ruig woonstijl)
– De buffetkast: Ideaal en mooi in huis (zie de rondleiding voor foto’s)
Of toch de koelkast? Of ons bad? Of de commode?

Drie favoriete fruitsoorten
– Frambozen: LOVE IT!
– Mangosteen: Wel eens in Azie geweest? Daar hebben we ze ontdekt en ze zijn zo mega lekker. Zoet en sappig en mmmmmmm
– Kersen…of aardbeien, nee Kersen, of toch aardbeien. Wacht manderijnen rond Sinterklaas zijn ook heel lekker. Ik kies toch aardbeien.

Drie blogs die ik dagelijks bezoek
– littlewonderworld.nl
– Ikvrouwvanjou.nl (bijna dagelijks)
– 2wmn.nl
Als een youtube (vlog) kanaal ook telt dan kunnen daar ‘The Shaytards’. Heerlijke familie.

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk
– Of ik wel of niet de huisarts moet bellen voor het oor van onze spruit.
– Welke drie meubels ik nou moet kiezen bij die eerdere vraag.
– Hoe ik het maandag ga regelen, met het wegbrengen van de auto voor de APK.

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid
Ik volg alleen bloggers die ik leuk vind en ken er weinig persoonlijk, dus bij deze twijfel ik weer gigantisch.
– mamametpassie: een van de weinige bloggers die ik een soort van persoonlijk ken. Rond dezelfde tijd begonnen en veel mee besproken. Zo fijn.
– lifebyrosie: ik ken haar niet persoonlijk, maar volg haar of Instagram en haar blog. Ze ziet er altijd heel open en vrolijk en mooi uit.
– mumstheword: Ook haar ontdekte ik via Instagram, wat een mooi babymeisje heeft ze en wat een leuke vrouw, als ik dat op kan maken uit het contact dat we op IG hebben.

Drie favoriete sporten
Ik zou zo graag willen dat ik sporten leuk vind, dat het mijn verslaving was, maar helaas.
– Paardrijden: Veel mensen noemen het geen sport, want dat paard loopt toch (vet goede grap is dat trouwens, not) maar ik kan je vertellen dat ik vooral als we binnen rijden behoorlijk afgepeigerd (maar ook zeer voldaan) van mijn paard af kan komen. En buiten rijden is zo lekker. Helaas kan ik door mijn bekken problemen, nog steeds niet paardrijden. Ik mis het zo.
– Rugby: omdat ik van rugbyers hou. Ik snap (nog steeds) niet alles van het spelletje, sorry lief, maar het is altijd leuk.
– Dansen: Altijd heerlijk gevonden. Na mijn musicalopleiding, helaas weinig aan gedaan. Op de dansjes in de kroeg na dan.

Drie dingen waar ik gelukkig van word
– Mijn lief en mijn spruit

Mijn geluk

Mijn geluk

– Zo hard lachen dat de tranen over mijn wangen rollen
– Lekker eten, met leuke mensen.

Drie droom-vakantiebestemmingen
– Australië staat bij mij zeker op 1, ik wil daar zo graag ooit rondreizen.
– Malediven; heb je die plaatjes wel eens gezien? Misschien als huwelijksreis ooit?
– Zuid- Afrika; als onze spruit (en 2.0 en 3.0) groot genoeg is, wil ik the Big Five gaan spotten. Lang dacht ik dat het niks voor mij was, ik hou van de combinatie cultuur en natuur op vakantie, maar ik zie steeds meer waanzinnige foto’s voorbij komen, dus IK WIL OOK.

Drie dingen die ik dit jaar wil doen
– Zorgen dat mijn bekken problemen over zijn en weer gaan paardrijden.
– Weer gaan kamperen met de vouwwagen. Heerlijk burgerlijk maar I LOVE IT, daar kan ik nu al naar uit kijken.
– Mooie avonturen beleven.

Zijn er veel dingen hetzelfde of juist anders dan dat jullie gekozen zouden hebben?

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

4 Reacties

  • Liefthuis
   Auteur
   12 februari 2016 / 15:51

   Dank je, neem hem gerust over 🙂

 1. 12 februari 2016 / 08:32

  Hihi leuk geschreven meid! en lief dat je mij noemt, wij kennen elkaar inderdaad soort van persoonlijk en daar ben ik heel blij mee 🙂 En Zuid-Afrika moeten jullie zeker doen, het is zo’n waanzinnig mooi land. Zondag kun je alvast nog meer zwijmelen op mijn website bij foto’s van onze Zuid-Afrika reis?

  • Liefthuis
   Auteur
   12 februari 2016 / 15:51

   Oow leuk, ben benieuwd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *