AND WE ARE BACK….

Bryce Canyon

Mijn liefsten bij Bryce Canyon

Met het vliegtuig eten nog achter mijn kiezen en het jetlag nog in mijn lichaam ben ik achter mijn toetsenbord gekropen. 3 weken geen computer, 3 weken sporadisch WIFI (geloof het of niet in Amerika) 3 weken vakantie gevierd en intens genoten. Om jullie alvast een klein beetje mee te laten genieten, hierbij al een kleine sneak peak van onze vakantie.
Amerika…
Een awesome rondreis, een big ass camper, die ik door freakingly mooi landschap reed, met super gezelschap, een fantastisch lief kind. Een geweldig New York en een spannende maar super goede vliegreis.
Een reis om nooit te vergeten, een reis vol met nieuwe herinneringen, een moment waar ik weer eens in wil blijven hangen om er zo lang mogelijk van te genieten. Een reis die ik ooit over wil doen, om mijn kinderen ooit (bewust) die mooie plekken te laten zien.

Family in Central Park

Family in Central Park

Hoe gaat dat bloggen ook alweer
Zoals ik al zei ben ik vandaag voor het eerst weer achter mijn toetsenbord gekropen.
Ik had verwacht in Amerika echt tijd te hebben af en toe te bloggen of wat te typen, maar niks is minder waar. Te druk met mooie dingen zien, te druk met ontspannen, te druk met genieten.
Nu heb ik 20 ideeën in mijn hoofd (en ondertussen op een lijstje) Jullie krijgen de komende weken een kijkje in onze fantastische reis, maar hoe moest het ook alweer. Hoe werkt dat bloggen ook alweer, wanneer deed ik dat en wat wil ik  graag vertellen en wat wil ik laten zien….
Ik zit weer klaar en heb het gemist, heb het bloggen gemist en heb jullie gemist.

Bezoekers vieren de zomer
Naast dat ik zelf aan het genieten was van de vakantie, merkte ik dat veel van jullie er ook op uit zijn getrokken. De zon in met een drankje, ook het vliegtuig gepakt of lekker bbqen in de tuin. Facebook liet het zien, maar ook mijn bezoekers aantallen lagen lager.
Hopelijk hebben jullie allemaal net zo genoten als ik en komen jullie ook allemaal weer terug op Lief thuis.
Vind je lief thuis leuk? Deel dan de komende tijd mijn pagina eens, of een artikel wat je aanspreekt. Likes of reacties op Facebook, Instagram en vind ik ook super lief en altijd leuk.

Dikke kus in Yosemite Naional Park

Dikke kus in Yosemite Naional Park

Op=op
Voor mijn vakantie had ik flink vooruit gewerkt. Zodat de harde werkers onder ons, af en toe toch even konden ontspannen met een kopje koffie en een kletspraatje van mij. Super bedankt voor alle reacties de afgelopen weken.
Maar op=op en voor afgelopen zaterdag stond mijn laatste artikel klaar. De komende week met het warme weer doen we nog even rustig aan. Ik brak mijn jetlag uit. Onze spruit slaapt hopelijk weer door (baby met een jetlag: ellende) en ik moet toch echt uit mijn cocon kruipen.

Dus…

Tot snel,

Liefs Jodi

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 23 augustus 2016 / 02:49

  Wat fijn dat jullie zo’n super vakantie hebben gehad! Ik heb je ook gemist hoor ik ben benieuwd naar je after vakantie lijstje.

  Brak lekker uit en tot snel

 2. Claudia
  23 augustus 2016 / 05:04

  Fijn te lezen en welkom terug!!

 3. Rosalie
  23 augustus 2016 / 06:06

  Welkom thuis!!! Hier helaas alleen weekje Nijmegen. Daarna weer terug aan de oppas. 2 oppaskindjes gingen later op vakantie en als die weg zijn komen de anderen weer terug. Ach ja als je een ander zo kunt helpen.

  Welkom thuis

 4. Janine
  23 augustus 2016 / 06:34

  Welkom terug! Ben benieuwd naar de ervaringen over zo een grote reis met de kleine! Ik heb deze reis ook gedaan maar toen waren we nog maar met z’n tweeën. Ik lees graag iets over tips voor de vliegreis of welk draagzak hebben jullie gebruikt? Was die handig? Wat hebben jullie meegenomen of wat hadden jullie ook best thuis kunnen laten? Wij gaan ook binnenkort op reis en dus eerste keer vliegen en kijk er naar uit en ook een beetje tegenop 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   23 augustus 2016 / 09:56

   Hoi Janine, Leuk al je vragen. Ik kan overal antwoord op geven en had ook al een aantal blogs in de planning over je vragen. Mocht je nu voor die tijd op vakantie gaan, stuur me dan even een privé berichtje via fb, dan kan ik je vast helpen.

   • Janine
    23 augustus 2016 / 10:43

    Hoi hoi het duurt nog eventjes voordat we weg zijn dus ik wacht rustig je komende blogs af 🙂 en stel dat er voordat we vertrekken nog een vraag open blijft dan hoor je wel van me 🙂

 5. 23 augustus 2016 / 12:10

  Wat ziet het er nu al super gaaf uit. Zo een rondreis lijkt me echt super gaaf en ben heel benieuwd naar jullie ervaringen.

 6. 23 augustus 2016 / 17:17

  Fijn dat jullie terug zijn! Jullie moeten echt een fantastische vakantie gehad hebben!

 7. 25 augustus 2016 / 09:33

  Welkom thuis. Wat fijn dat jullie zo’n mooie tijd hebben gehad! Lekker rustig aan doen nog even En sterkte met de jetlag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *