Baby nieuws – Het mooiste souvenirtje…

Lieve kleine mini, zo gewenst, zo welkom, zo blij en zo trots… Lieve kleine kiwi, want dat ben je. Het mooiste souvenirtje, het mooiste aandenken, de mooiste herinnering van het avontuur van ons leven… Toen al met zijn vijven.
Van grote avonturen komen kleine avonturen… Wat zijn we blij en trots, wat ben je welkom en geliefd… Nu al…

IK BEN ZWANGER…

We namen het aller mooiste souvenirtje mee van onze grote reis. Niet gedacht, wel gewenst, maar toch stiekem zo onverwachts. Op een van de mooiste plekken van Nieuw Zeeland, kwam jij onverwachts snel in ons leven en namen we je mee. Mee met de camper, mee naar Bali, mee naar huis..

HOE DAN???

Hoe dan? HOE DAN??? Is nog steeds de vraag die ik mezelf wel eens verwonderd stel. HOE DAN??? En ik snap echt wel wat er voor nodig is om een mini te maken, dus bespaar me de biologie les en bespaar me vooral het… ja dat weet je nooit dat kan nu eenmaal... maar voor ons voelt het bizar en ik denk HOE DAN??? Maar vooral… WAUW dat dit ons zo gegeven is…

Van grote avonturen komen kleine avonturen…

11 weken en 3 dagen zwanger ben ik vandaag en eindelijk gaan we het delen, mag ik het uitspreken kan ik het vertellen. Mijn buik groeit al flink, dus de positiebroeken zijn al uit de kast, mijn borsten zijn in omvang verdubbeld en ik hou mijn ogen gedurende de dag nauwelijks open, maar wat is het bijzonder om dit allemaal nog een keer mee te maken.

De mannen???

De spruit vindt het heel bijzonder, die knuffelt me extra vaak en ook bewust mijn buik. De Pipster roept vooral BABYTJE en zegt ik krijg een broertje en een zusje… Nee kleine man, het is er echt maar 1, maar ik vind alles mooi en bijzonder… al zal dat ook komen doordat ik volledig doordrenkt van hormonen ben.

Weer mee op reis

Ik neem jullie weer mee op reis… op reis naar een derde mini… een kleine kiwi… want Nieuw- Zeelanders noemen zichzelf Kiwi’s dus er kan maar 1 werktitel voor deze kleine zijn.

Bijzonder filmpje…

Een bijzonder filmpje, een bijzonder vlogje. Want zo vertelden we de mannen dat ze (weer) grote broer worden en dit was onze manier om in corona tijd aan wat belangrijke mensen te vertellen dat we weer papa en mama worden. ENJOY…

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 21 april 2020 / 20:33

  Zo te gek dit, wat een heerlijk filmpje ook! Nogmaals van harte! X

  • Liefthuis
   Auteur
   1 mei 2020 / 15:22

   Dank je meis šŸ™‚

 2. Adel
  21 april 2020 / 21:14

  Zo’n leuk nieuws! En zo mooi dat de vele herinneringen die al zo bijzonder waren, nu nĆ³g mooier en specialer zullen zijn. Proficiat!

  • Liefthuis
   Auteur
   1 mei 2020 / 15:21

   Lees je reactie nu pas en helemaal mee eens. Echt een bijzondere kroon op onze reis

 3. 21 april 2020 / 21:29

  Wat ont-zet-tend ontroerend om hun reactie te zien. De liefde straalt er vanaf. Het is jullie zo gegund. Lieve groeten, Tessa

  • Liefthuis
   Auteur
   1 mei 2020 / 15:21

   Wat een mega lieve reactie. Ik lees hem nu pas, maar zo bijzonder

 4. 21 april 2020 / 22:03

  Aaaah genieten. Zo’n lieve reactie en zo verschillend onwijs leuk gedaan.

  • Liefthuis
   Auteur
   1 mei 2020 / 15:21

   Lief he, heel bijzonder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.