De babykamer/ het plekje voor onze baby…

Met bijna 38 weken kunnen we dan toch eindelijk zeggen dat het plekje voor kleine broer klaar is. Dat alles op zijn plek ligt, dat we (bijna) alles in huis hebben en dat hij kan komen. Jullie konden eerder al mijn babykamer inspiratie zien, maar de onverwachtse koop van ons droom droom huis heeft de plannen wat veranderd. Kijk mee naar hoe we het nu hebben geregeld en welke plekjes we voor kleine broer hebben gemaakt…

Kleine broer krijgt geen eigen kamer in dit huis. We wonen na de bevalling nog maar ongeveer 8 weken in dit huis en we vonden het zonde een hele kamer in te richten. Daarnaast zou onze spruit dan ook uit zijn kamer moeten en de komende maanden is er al verandering genoeg, ook voor hem. Kleine broer slaapt de eerste maanden toch bij ons op de kamer, als dat goed gaat uiteraard, dus hij heeft nog geen eigen kamer nodig. We hebben natuurlijk wel wat plekjes voor hem klaar gemaakt en die laat ik je maar al te graag zien.

De box staat klaar. Het is dezelfde box als die we bij onze spruit gebruikten die bevalt heel goed. We hebben wel een nieuw boxkleed en een nieuwe mobiel, maar hier binnenkort meer over aangezien dat wat DIY projecten zijn. We hebben absoluut geen grote woonkamer, vandaar dat het een knus hoekje is geworden, maar met de stoel er naast vind ik het er toch heel gezellig uit zien. Een lekker plekje om in te liggen.

Dit wiegje ben ik nog steeds zo blij mee. Echt een goede aankoop geweest bij onze spruit. Ik vond het ook heel bijzonder deze weer klaar te zetten. Hij staat dicht naast ons bed zodat ik er vanuit bed makkelijk bij kan. We hebben een muziekdoosje aan de lamp gehangen en in de wieg ligt al een dekentje, alhoewel de kraamhulp deze toch opnieuw zal opmaken. Het knuffeltje voor kleine broer staat al klaar, het is een varkentje van Jellycat en ik vind hem fantastisch. Dit is misschien wel mijn favoriete plekje voor kleine broer op dit moment.

Aangezien onze spruit nog in de luiers zit en dus in zijn eigen kamer blijft hebben we voor hem een commode bij gekocht. In onze kamer hebben we plek gemaakt voor de commode voor kleine broer, dit was naast handig ook wel nodig aangezien ik ook geen plek had voor de kleding van kleine broer. Ik wilde het plekje wel een beetje gezellig maken. De letterslinger is al een kleine tip over iets van het geboorte kaartje. Verder hangt er een rompertje van Z8 en een badjasje van Koeka. In het mandje zitten luiers en dingetjes als vitaminen en een thermometer. In een vlog deel ik binnenkort nog de indeling van de commode.

In de witte kast naast de commode hebben we ook een plank vrij gemaakt voor wat extra spulletjes voor kleine broer. Wiegdekentjes, lakentjes, de kolf enz.

Deze koffers stonden eigenlijk op de plek waar nu de commode staat. Ik heb ze nu op de kast gezet en er het kleine koffertje op gezet. Nog wat extra ruimte voor kleine prulletjes voor kleine broer.

Wat vind je van de plekjes voor kleine broer? In het nieuwe huis zal ik een volledige babykamer inrichten waar we overigens al vee ideen voor hebben. Tot die tijd heeft hij denk ik een heerlijk plekje hier…

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Christine
    8 september 2017 / 21:40

    Wat een schatje is dat wiegje toch.. mooie plekjes zo geïntegreerd in jullie interieur! Mag ik vragen waar je die knopen vandaan hebt? Die zijn leuk als decoratie zeg!!

  2. 13 september 2017 / 19:53

    Gek om nog even geen ‘echte’ babykamer in te richten lijkt me. Maar al die leuke plekjes maken is vast een goed alternatief voor the time being. Het ziet er in ieder geval gezellig uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.