Babykamer roomtour van Pip…

De grootste kamer in het huis wordt de kamer van de Pipster. Hij slaapt momenteel nog bij ons, maar zijn kamertje is ondertussen wel af. Ik vond het zo fijn dat ik ook eindelijk met de babykamer voor onze kleine man aan de slag kon. Al maanden had ik allerlei ideeen en het resultaat vind ik mega gaaf.

 

Dit is het aanzicht van de kamer als je binnenkomt. De kamers boven zijn niet heel erg licht en de lamp met kralen zorgt voor een gekke lichtinval op foto’s. In het echt is het juist heel gezellig, maar dan weet je waarom de foto’s zo donker zijn.

In de hoek van de kamer staat een schommelstoel. Deze stond eerst bij de spruit en vond ik heel lekker in om te zitten op avonden dat hij niet kon slapen of om samen boekjes te lezen. Voor de Pipster heb ik hem een ander kleurtje gegeven. Mijn moeder heeft een heel mooi rond kleed gehaakt, die ligt nu al voor de schommelstoel.

De hoek waar momenteel het meeste gebeurt. Ookal slaapt hij bij ons in zijn wiegje, aankleden en verschonen doen we wel op zijn kamertje.

Het aanzicht van de kamer de andere kant op. De kleur die op de muur zit is Denim Drift. We wilden niet de hele muur verven, omdat het dan nog donkerder zou worden, dus ook hier een lambrisering.

Dit hoekje ben ik het meest blij mee. Wat een fijn plekje. Ook hier zit Denim Drift op de muur en heeft mijn lief van hout 3 grachtenpandjes gezaagd. Ik verzin en hij voert uit. Hoe gaaf ziet dit er uit, vooral met de toffe maanlamp er boven. Ik ben verliefd.

Boeken boeken boeken. Ik heb oneindig veel boeken voor onze spruiten. Bij de verhuizing heb ik ze geteld en ik kwam op 65 boeken uit. Deze zijn nu verspreid over de kamer van de spruit, de Pipster en beneden en deze rouleer ik. Op de kamer van Pipster moesten dus ook wel boekenplankjes komen.

Dit is het geboortebord dat mijn lief voor onze spruit maakte en waarvan de letters nu nog op zijn kamer staan. (niet gezien? Check zijn grote jongens kamer) Toen de Pipster geboren werd heeft mijn lief er nieuwe letters voor gemaakt en heeft het aan ons oude huis gehangen. Nu past hij perfect in zijn kamer.

Ik hou van oude spullen om een kamertje mee aan te kleden. Als je me al even volgt dan weet je dat. De combi tussen oud, nieuw en industrieel vind ik heel erg mooi. De paperbag die naast de koffers staat vind ik te gaaf. Die kreeg ik als kraamcadeau en is gebaseerd op het geboortekaartje van de Pipster, net als het shirt dat boven de commode hangt.

Snel volgt de laatste verhuisvlog. Dan kun je alles in bewegend beeld nog eens bekijken en ook de rest van het huis komt dan aan bod.

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. 17 januari 2018 / 08:12

  Wat een gaaf kamertje! Die lamp en de grachtenpandjes zijn echt tof!

  Mooie aankleedkussen hoes en lakentje heb je ook. Met dat zwart en wit.

  • Liefthuis
   Auteur
   17 januari 2018 / 13:16

   Dank je, jullie zijn natuurlijk ook lekker bezig.

 2. Jolien
  17 januari 2018 / 09:45

  Super tof! De maanlamp is echt zooowww mooi!

  • Liefthuis
   Auteur
   17 januari 2018 / 13:15

   Ja he, die stond al even op mijn wishlist en kreeg ik toen als kraamcadeau, echt zo leuk.

 3. 17 januari 2018 / 12:13

  Wow wat een gaaf kamertje is het geworden! Wat leuk bedacht die grachtenhuisjes!

  • Liefthuis
   Auteur
   17 januari 2018 / 13:15

   Dank je ­čÖé het is echt een heel tof plekje

 4. Diana
  19 januari 2018 / 20:03

  Supergaaf geworden zeg! Die maanlamp vind ik echt fantastisch! Mag ik vragen waar je die vandaan hebt?

  • Liefthuis
   Auteur
   19 januari 2018 / 20:12

   Die maanlamp is nog gaver dan hij zo is, want als hij aan staat zie je diertjes in het maanlicht staan. Mega mega gaaf. Hij is van hartendief, kijk maar eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *