Babyspullen Shoplog: Baby’s only, koeka, lodger, hydrofieldoeken en meer…

Twee weken geleden was het eindelijk zover en ging ik een middagje baby shoppen met mijn moeder en zusje. Op wat kleine dingen na had ik tot nu toe nog niks gekocht voor kleine broer. Ik had een lijstje gemaakt van wat dingen die ik wilde bekijken en die ik eigenlijk nog moest hebben en daarmee gingen we naar Van Asten in Tilburg. Ik ben flink geslaagd, heb wat van mijn moeder gekregen, veel in de sale gekocht, maar vooral heel veel mooie en handige spulletjes. Kijk mee…

We beginnen met een berg hydrofieldoeken. Deze had ik nog wel van onze spruit, maar die waren zo intensief gebruikt dat ze veel wat smoezelig zijn. Ik doe die uiteraard niet weg want we kunnen ze nog gebruiken, maar voor kleine broer wilde ik ook graag wat frisse doeken. Deze panda’s vond ik zo tof en die twee die er op liggen zijn zoooo zacht. Die waren eigenlijk 17 euro per stuk, maar nu in de sale. Ideaal.

Dit lakentje was in de aanbieding en vond ik erg lief. Simpel maar met een mooi kantje. De Kipkep Woller bestond nog niet toen mijn spruit klein was, maar ik hoorde er nu zoveel over dat het me heel fijn leek om deze te hebben. Bijvoorbeeld bij krampjes, of om lekker op te warmen.

Lodger is een van mijn favo merken, dat konden jullie al zien (bekijken mijn favo new born merken) De stoffen zijn zo zacht en soepel. In de sale was dit ledikant overtrekje maar 10 euro en ook de waskussenhoes was in de aanbieding. Dan vind ik het extra leuk om mooie spulletjes te kopen.

Washandjes heb ik in het begin bij onze spruit wel veel gebruikt, maar nu eigenlijk niet meer. Hier wilde ik dan ook niet teveel geld aan uitgeven. Zowel de panda’s als die van Little dutch zijn leuk geprijsd. De twee groene waren samen 2,50 en die andere waren geloof ik 3 euro.

Dan een van mijn duurdere aankopen. Ik hou van de kleuren van Baby’s only. Ik heb al een mooie deken van Baby’s only die we voor onze spruit hebben gekocht. Ik wilde graag een mooie en warme wikkeldoek die ook in de maxi cosi zou passen. Toen ik deze zag was ik meteen verliefd en deze moest daarom ook mee. Hij is van binnen van heerlijk zacht en warm grijze stof.

Een nieuw dekentje voor in het bedje hadden we niet nodig. Bij onze spruit hebben we echter een wiegdekentje heel erg veel gebruikt. Beneden, in de maxi cosi, in de wandelwagen, op schoot, om hem heen gewikkeld en noem maar op. Toen hadden we een tweedehands dekentje, niks mis mee, maar ik wilde hiervoor heel graag nu een nieuw dekentje. Deze van Koeka was ik al even verliefd op. Zo mooi die stof, het borduurseltje en het kanten randje.

Deze lieve romper kreeg ik van mijn moeder en hangt nu te pronken boven de commode. Wat een mooie kleur en wat een lieve tekst. Hij is van Z8 en ik hou van dat merk. Ik kan niet wachten tot hij deze romper aan kan, maar dat zal nog even duren want het is maat 62 en Z8 valt niet klein.

De badcapes van onze spruit hebben we zoveel gebruikt dat die echt wel een beetje op zijn. De randjes raken los, zijn niet meer helemaal mooi van kleur en ik wilde net als de hydrofieldoeken graag nieuwe frisse badcapes. Deze zijn beide simpel, maar door de kleur en het mooie randje toch heel leuk, vind ik.

Deze klemmen van Lodger wilde ik graag hebben om hydrofieldoeken en  dergelijke mee vast te maken. Ik had bij onze spruit ook klemmen, maar deze lieten soms haakjes achter in de doeken en dat vond ik zonde. Het doekjes bakje van onze spruit heeft het na 2 jaar begeven, maar vonden wij wel erg fijn, die wilden wij dus graag een nieuwe. deze is van Luma. Ik vind de combi aan kleuren en het strakke wel mooi.

Bij onze spruit leenden wij het badje van een vriendin. Zij heeft nu zelf een kleine baby en dus wilde ik graag een badje voor ons zelf. Ik vond dit badje erg mooi en hij staat denk ik heel mooi in onze nieuwe badkamer, wat ik toch wel erg leuk vond. Dit badje en de emmer kreeg ik van mijn moeder. Dank je mam…

Ondertussen zijn er alweer wat meer producten toegevoegd aan onze baby uitzet voor kleine broer. Wat kleine pakjes en een nieuw jasje. Deze producten zijn echter de dingen hebben we echter op een middagje shoppen gekocht. Over een tijd dus misschien wel een nieuwe shoplog. Want zeg nou zelf, baby spullen zijn toch heerlijkl

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. Lindsy
  20 augustus 2017 / 08:45

  Die doeken met panda’s zijn leuk!!!!
  Waar komen die vandaan? Ik wil die ook hebben 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   20 augustus 2017 / 10:29

   Die heb ik gekocht bij van Asten in Tilburg. Heel erg leuk

 2. 20 augustus 2017 / 09:30

  Wat een leuke aankopen! Die wikkeldoek van baby’s only vind ik echt prachtig!

  • Liefthuis
   Auteur
   20 augustus 2017 / 10:29

   Ja he, kan niet wachten hem er in te wikkelen

 3. 21 augustus 2017 / 21:31

  Oh zo leuk! Die wikkeldoek is echt prachtig! En de romper van Z8, zo leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *