BACK TO SCHOOL inspiratie – de mannen zijn er klaar voor

Hoe kan de tijd zo snel gaan. Waar we voor mijn gevoel vorige week nog het zomervakantie feestje vierden (traditie bij ons thuis wanneer de zomervakantie begint) is de zomervakantie nu alweer bijna voorbij. Maandag starten in regio Zuid ook alle basisscholen weer en dat betekent school spullen in orde maken. Tassen, broodtrommels, gymschoenen enz…

Kleine Jodi

Kleine Jodi vond dit altijd een van de leukste shop momenten van het jaar. Nieuwe schoolspulletjes kopen. Nieuwe rugzak, nieuwe etui, een nieuwe pen of potloden en op de middelbare school natuurlijk, agenda, kaftpapier, schriften ringband, rekenmachine en de rest van de lijst. Heerlijk vond ik het, rondstruinen door dat warenhuis met die gigantische back to school collectie (brings back memories). Een nieuwe outfit en je was voor je gevoel helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Een goed begin is het halve werk…

Misschien ben ik daarom ook wel juf geworden, zodat ik voor mijn gevoel nog steeds ieder jaar los mocht voor een nieuwe schoolcollectie. Nog steeds vind ik het heerlijk en dat ik nu kinderen heb die zelf ook naar school gaan, maakt de vreugde voor mij nog groter. Mini mensjes, waar ik mijn enthousiasme op mag overdragen…. en zo begon de zoektocht naar nieuwe rugzakken (omdat de oude helaas echt kapot waren), gymschoenen, gymtassen en broodtrommels… Ik neem jullie mee…

Mepal Back to school

Als Mepal ambassadeur kon ik niet anders dan los gaan op de Mepal Back to school collectie. Broodtrommels, fruitbakjes en bekers. Ze hebben super fijne en goede spullen in allerlei verschillende designs… en mocht het nu zo zijn dat die ontwerpen niet jouw smaak zijn, dan kun je sinds dit jaar alles zelf ontwerpen. Ik heb heerlijk zitten puzzelen, welke foto, welk lettertype, welke fles, welke kleur enz… en dit is het resultaat.

Ik koos voor de mannen de broodtrommels uit de Campus collectie. Groot genoeg voor 2 boterhammen, een krentenbol en een stuk komkommer. De broodtrommel is stevig, kan tegen een stootje en sluit heel goed. Ik vond het personaliseren zo leuk, hoe vet zijn hun broodtrommels geworden. Voor Raf zichzelf als voetballer en voor Pip hij samen met zijn beste vriend/neef en broer.

Voor de drinkflessen koos ik de Flip up Isoleerfles en ook al die kleuren stelde ik zelf samen. Mega leuk geworden vind ik. Het fruitbakje matchte ik lekker bij de drinkfles, al is het fruitbakje wat aan de kleine kant. Onze mannen hebben iedere dag fruit mee naar school en voor druiven is dit bakje prima, maar voor stukken appel is hij echt te klein.

De perfecte rugzak

De zoektocht naar de rugzakken. Zoveel mooie en zoveel leuke rugzakken gezien, maar ik bleef maar twijfelen. De prijs, het model, de grootte enz enz… Ik kon maar niet kiezen, tot ik op een online warenhuis deze tassen tegen kwam. Ik vond ze super stoer. De mannen waren ook enthousiast en kozen zelf de kleur uit. De tassen zijn heel groot en dat vind ik heel fijn voor op school, zodat alle werkjes, bakjes en bieb-boeken er gewoon in passen. Online bestelde ik strijk applicaties om de tassen nog wat meer eigen te maken, (die ik vervolgens met de hand er op zat te naaien want ze bleven niet plakken op de stof) maar hoe leuk is het resultaat. Helemaal blij mee en de mannen ook. Nu hopen dat het een goede koop is geweest en dat de tassen bevallen.

Gym spullen

Bij ons heeft alleen Raf heeft gymles in gymkleding, dus die moest een gymtas hebben en natuurlijk even checken of alle kleding nog goed is. Ik kocht vorige keer twee maten van de gymschoenen (de basic gymschoenen met klitteband (9,99 wehkamp of bristol of scapino), dus daarmee kunnen we nog even vooruit. Ik kocht wel een nieuwe gymtas voor hem, want die van hem was wel een beetje op. Deze tas kan voorlopig weer even vooruit en hoe leuk is hij.

Hey ho let’s go… Het nieuwe schooljaar kan beginnen, we zijn er klaar voor. Ik vind school heel erg leuk en ik hoop zo dat onze kinderen dat enthousiasme ook mee krijgen….

Hoe is bij jullie de start gegaan? Of als je nog even vakantie hebt, zijn jullie er al klaar voor?

*liefthuisad

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.