Ik beken: 11 x mijn Guilty Pleasure….herken jij ze?

Guilty Pleasure: Het is een tegenstelling. Samen betekent het dat je ergens van geniet en tegelijk je schuldig voelt dat je er van geniet. Iedereen heeft wel van die aparte dingen, van die trekjes die een beetje raar, maar o zo fijn zijn. TV programma’s die ver beneden niveau zijn en toch kijk je ze. Lekkernijen waarvan je heel goed weet dat ze niet goed voor je zijn en toch eet je ze. Je kent het wel….Iedereen heeft ze en vandaag deel ik er een paar van mij.
Temptation Island en andere slechte TV
In de categorie tv, ben ik de ideale kijker voor slechte tv. Ik volg het allemaal, ik smul er van, ik vind het te erg, te verschrikkelijk en app tegelijk met een vriendin dat het zo heerlijk is. Momenteel is het beste voorbeeld natuurlijk Temptation Island, wat is het weer verschrikkelijk. Ik vraag me wel eens af of die verleidsters wel weten dat dit op tv komt en dat hun moeder dit dus ook kan zien.
Alle series van Barbie (Samantha en Michael) heb ik trouwens ook gezien en stiekem zelfs gehuild bij haar bevalling. Ik zei toch dat ik een ideale kijker was voor trash tv….

GTST
Oké, nog één dan…Ik durf het niet altijd overal te zeggen, maar ik kijk GTST. Ik volg GTST. Ik kijk het niet terug, gemist is gemist, maar ben ik thuis om 8 uur? Dan moet GTST aan. Heerlijk even meeleven met Ludo, Janine, Nina en Rik.

Winner Taco
Kennen jullie de Winner Taco nog? Een voorverpakt ijsje in de vorm van een taco. Lang weg geweest uit de schappen, maar sinds een paar jaar weer op sommige plekken te verkrijgen en gelukkig ook bij het benzinestation bij ons om de hoek. Ik hou er van. Toen we onze hond nog hadden, kreeg mijn lief regelmatig de opdracht om even langs het benzinestation te lopen. LOVE IT!!!

Te lang in chill-outfit blijven hangen
Zoals ik in mijn goede voornemens al vertelde. Ik blijf vaak (te) lang in mijn chill outfit/ onesie/ Victoria’s Secret joggingspak hangen (klinkt fancy-er dan het is). Als ik vrij ben is dat het eerste wat ik aan doe en vaak woon ik daar in totdat mijn spruit naar bed gaat voor zijn slaapje en dan kleed ik me om.

Make up, make up, make up
Make-up is al een oude favoriet, maar sinds ik een paar jaar geleden de beauty blogs ontdekte is deze liefde aangewakkerd tot een heel liefdes vuur. Het wordt vaak gezien als iets oppervlakkigs, maar ik hou er van. Je wil niet weten hoeveel ik al gekocht heb op aanraden van menig blogger, maar ik ben er vaak oprecht heel blij mee. Make up kopen, bekijken, erover kletsen (met you know who) maar ook mezelf opmaken voor een avondje weg. Ik kan er echt van genieten. Voor mijn ladekastjes sta ik te bedenken, welk palet, wat voor look, welke lippenstift. Heerlijk!!!

Puistjes uitknijpen bij mijn lief
Deze is misschien wat smerig, maar ik word er blij van. Als mijn lief een puistje of mee-eter heeft dan wil ik deze maar al te graag uitknijpen. Is natuurlijk ook super lief van mij, want bij die verdwaalde mee-eter op zijn rug kan hij natuurlijk ook niet zelf bij.

ALLES Googlen
Mensen, stiekeme liefdes, liedjes, voorwerpen….noem het maar op en ik vind het heerlijk om te googlen. Niet als ik die persoon of het product al ken, maar juist als we niet precies weten hoe en wat. Wanneer ik of mijn vriendinnen ergens niet zeker over zijn, van wie een liedje is, wat voor type jongen het is (vvvrrrooooeeeegggeeerrr) hoe dat product ook alweer heet, dan kruip ik achter google. Ik zie het echt als een uitdaging om uit te vogelen wat we zoeken en wat is het fijn als ik succesvol ben.

Bizarre shockdoc
Bestaat Shockdoc nog? Een paar jaar geleden had je iedere week een nieuwe aflevering op sbs6 geloof ik. Het ging over mensen die en bizarre gewoonte of eigenschap hadden. Zoals feeders, furry’s en alles wat bizar is. Soms waren het echt keuzes van mensen, soms waren het gewoon bizarre aangeboren afwijkingen. Fascinerend vind ik het altijd en als ik eenmaal begon met kijken dan wilde ik verder kijken.

Fred van Leer volgen op Instastories
Fred van Leer vind ik fantastisch. Ik volg hem via Instastories en die man is echt zo gek als een deur. Iedere keer als hij een nieuw filmpje er op heeft geplaatst denk ik JEUJ.

Say yes to the dress
Geen ring om mijn vinger en geen aanzoek in het vooruitzicht, maar Say yes to the dress is een heerlijk programma. Ik ken allerlei merken jurken zoals Pnina Tornai en Randy voelt als een vriend.

Red bull
Hier schaam ik me echt een beetje voor. Ik vind het zo’n dom drankje en toch kan ik hier soms zo’n ontzettende behoefte aan hebben. Ik durf er niet goed mee over straat te lopen, maar bij het tankstation wordt er regelmatig een meegenomen.

Jaren ’90 muziek
De beste muziek is toch jaren 90 muziek? Nou vooruit niet de beste, misschien is het zelfs wel de slechtste, maar het is wel MIJN muziek. Het voelt vertrouwd en bekend en als ik het hoor kan ik los.

Nu ben ik benieuwd….Wat zijn die van jullie?

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. 21 februari 2017 / 07:08

  Die laatste twee zijn ook echt guilty pleasure van mij! Zo vervelend dat ik voorlopig geen red bull mag met de zwangerschap en straks met de borstvoeding

 2. 21 februari 2017 / 08:48

  Dat is hangpakken gebeuren heb ik ook last van (het is bijna 9u en wij chillen nog in bed) maar genieten hoor. En die slechte tv, wat moeten we daar over zeggen, ik ben schuldig in ieder geval haha

 3. 21 februari 2017 / 09:19

  Ik ben ook schuldig aan barbie kijken op tv, haha. En de winner taco! Jaaaa! Ik ken maar 1 plek waar ze hem hebben en dat is in het ouwehands dierenpark. Dus elke keer als ik daar ben… ja mmm!

  • Liefthuis
   Auteur
   23 februari 2017 / 13:49

   Utopia heb ik ook zo lang gekeken. Vanaf het begin toch zeker anderhalf jaar, op een gegeven moment toen alle oude weg waren, ben ik gestopt (want tegelijk komt say yes to the dress)

 4. 21 februari 2017 / 12:20

  Temptation Island staat hier met stip op één. Niks zo plezant als goede ouderwetse trash tv! 😀
  En tot 14u in pyjama rondhobbelen is geen uitzondering hier… 😉
  Maar eerlijk? Ik voel mij daar geen beetje schuldig over 😀

 5. 21 februari 2017 / 16:58

  Ik kijk ook elke dag GTST. Die make up verslaving herken ik ook wel een beetje, al moet ik zeggen dat ik tegenwoordig niet zoveel make up meer koop omdat ik wel genoeg heb.

  • Liefthuis
   Auteur
   23 februari 2017 / 13:49

   Nu is het mijn koopdrang ook minder, omdat ik al zoveel moois heb.

 6. 21 februari 2017 / 17:18

  Temptation Island, hier nog een en het liefste wil ik geen zin of woorden missen van wat ze zeggen. Hahaha

  • Liefthuis
   Auteur
   23 februari 2017 / 13:48

   Hahahaha van al die intelligente gesprekken die ze voeren. ERG HE

 7. Iris
  9 maart 2017 / 14:09

  Jaaaaa, de winner taco, omg! Daar snap je toch niks van dat ze die niet meer hebben?
  Maareh, mijn guilty pleasure is toch ook wel een beetje shoppen bij de Action. Onder het mom van goedekope knutselspullen voor onze peuter, vind ik het heerlijk om daar regelmatig te struinen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *