Beste aankopen van 2020…

boomhut

Een terugblik hoort er bij aan het einde van het jaar, van hoogte en dieptepunten en muzieklijstjes (gelukkig hebben we good old top 2000 nog). Vorig jaar maakte ik een heerlijk materialistisch lijstje voor 2019 en dat viel in de smaak, dus dat doen we dit jaar weer. Mijn beste aankopen van 2020…

Beste aankopen 2020

Kleine disclaimer: ik weet dat dit een materialistisch lijstje is. Het staat los van dat we nog veel blijer worden van het sparen van avonturen. Als je me al even volgt dan weet je dat hopelijk… Toch voor de zekerheid even deze vermelding. Dat wil niet zeggen dat we na hard werken, heel blij zijn dat we deze mooie aankopen hebben kunnen doen en dat we daar ook heel blij van worden. Dat gezegd hebbende…kijk mee naar de beste aankopen van 2020.

boomhut

De boomhut

Deze moest er natuurlijk in staan. Mijn droom… of de mannen hun droom… of toch mijn droom haha. Ik wilde ooit graag een boomhut en dit jaar gaven we de mannen voor hun verjaardag een boomhut. Via Marktplaats kochten we de boomhut over. Iemand had deze een aantal jaar geleden zelf gebouwd en we vonden de stijl super. We kochten hem, braken hem af en mijn lief bouwde hem bij ons weer op, met aanpassingen om hem helemaal naar wens te maken. Wat een handige lief heb ik toch… En wat is de boomhut waanzinnig geworden.

Dyson steel stofzuiger V10 parquet

Mijn beste vriend in het huishouden momenteel. Zelfs nog een grotere vriend dan mijn vorig jaar vermeldde ‘Harry’ de robotstofzuiger. Ik heb zo’n hekel aan de stofzuiger tevoorschijn toveren en inpluggen en dat zware apparaat de trap op tillen. De Dyson doet echt oprecht waar hij om bekend staat. Hij is handzaam, makkelijk, zuigt als een tiet. Ik neem hem mee door het hele huis, maar vooral voor de trap en bovenverdieping vind ik hem mega fijn en natuurlijk voor de snelle tussendoor zuigbeurt (of klinkt dit raar). De batterij gaat echt lang genoeg mee… mega blij mee dus.

Vintage wiegje voor Lua

Er zijn zoveel aankopen voor Lua, zowel tweedehands als nieuw, waar ik heel blij mee ben, maar als ik er nu 1 moet noemen is het het wiegje voor beneden. Een echte marktplaats schat. Beneden wilden we in eerste instantie geen box en ik twijfelde heel lang of dat zou bevallen. Ik kocht een prachtig tweedehands vintage wiegje en wat ben ik daar blij mee. Het is echt een heerlijk plekje voor Lua. Ze ligt er iedere dag heel wat tijd in te slapen. Het is best een ruim wiegje en tegen de tijd dat ze meer ruimte nodig heeft zien we wel of we de box naar beneden halen.

Teddy en Beer dekentje…

Als je me op insta volgt dan heb je deze al heel veel voorbij zien komen. Het dekentje van Teddy en Beer met de naam van ons meisje. Het dekentje gaat overal mee door het huis om haar lekker in te wikkelen op schoot of in haar wiegje. Hij is van katoen teddy en hydrofielstof en super zacht en soepel.

Draagzak Artipoppe Leopard

Hiervoor had ik echt een spaardoel gesteld en na hard werken had ik die bij elkaar gespaard. We hebben hem nu al best wat gebruikt. Zowel buiten met wandelingetjes als in huis wanneer ze onrustig is. We waren de Tula gewend en vonden die ook heel fijn, maar deze zit ook mega fijn en is natuurlijk prachtig. (wil je er ook een kopen, als je HIER klikt krijg je 50 euro korting, toch mooi meegenomen)

baboe Curve E

Bakfiets Babboe Curve E

Dit was stiekem al heel lang wilde, maar in ons andere huis hadden we er echt geen ruimte voor in de schuur en daarnaast was ik geen mega fanatieke fietser. Toen na onze reis de lente aanbrak en wij geen kant op mochten door een virus, ging ik stiekem toch kijken op marktplaats. Ondanks dat ik veel minder gefietst heb deze zomer dan gehoopt, in verband met mijn bekken problemen, is het wel een heerlijkheid. Ik vind het fijn fietsen, het was even wennen met de drie wielen, maar nu ga ik als een trein. Daarnaast is het zo gezellig met de mannen in mijn bakkie, dus ik ben fan en hebben het eerste ritje na de bevalling er al op zitten.

samsung the frame

Samsung the Frame

Een dure tv kopen vond ik altijd zonde van ons geld. Daarnaast zijn tv’s bijna altijd lelijk en ik wil niet heel veel geld uitgeven aan een lelijk ding. Totdat ik de Samsung the Frame zag en me realiseerde dat de tv naar verhouding heel veel gebruikt wordt. Dus als onze belasting teruggaaf gunstig zou zijn, zouden we een Samsung the Frame kopen. Wauw wat ben ik er blij mee, wat een waanzinnig mooi beeld en wat staat hij mooi in ons huis. Met recht een van de beste aankopen.

De broedstoel aka papasan stoel

Wat heb ik daar in tijden van lockdown en zwangerschap deze lent en zomer heerlijk in zitten broeden in de tuin. Zo’n fijne stoel vond ik het en met ons heerlijke voorjaar stonden de deuren naar ons terras altijd open en dronk ik koffie in mijn broedstoel. Ook gekocht via marktplaats overigens.

Voorhoofd thermometer

Toen wij op reis waren, was het virus al in China uitgebroken en verspreidde zich over de wereld. We hebben er niet echt last van gehad, maar er werden, tegen het einde van onze reis, steeds meer temperatuur metingen gedaan op verschillende plekken. Dat deden ze met een voorhoofdthermometer en dat was zo fijn en makkelijk. Temperatuur meten vind ik vanaf peuterleeftijd zo’n gedoe en een oorthermometer was helemaal drama bij onze mannen, omdat als ze ziek waren ze vaak oorontsteking hadden. Ik besloot wel te investeren in een goede bij de apotheek. Niet goedkoop maar in de kraamweek was het al zo fijn.

op reis zoveel makkelijker gemaakt. De buggy is super licht en klein en kan als een schoudertas mee het vliegtuig in. Daarnaast de enige buggy (geloof ik) waar officieel een meerijdplankje aan vast kan tot 20 kilo. Wij reden dus met Pip in de buggy en Raf op het meerijdplankje door Sydney, langs de kangoeroe’s door de bergen en over de straten in Bali. Zo vaak tegen elkaar gezegd hoe blij we er mee waren. Ook thuis nog veel gebruikt en super handig.

Lepels, kersthanger, kleding, rietjes enz enz enz….alles wat we op reis kochten

Ik kocht mega leuke lepels in Nieuw-Zeeland, kleding in Australie, kersthangers in beide landen, herbruikbare rietjes voor onderweg, blush in Australie en nog veel meer. Iedere keer als ik deze items gebruik, word ik daar extra blij van, omdat ik terug denk aan onze reis. Ik dacht daar wel eens, heb ik dit nodig (die lepels bijvoorbeeld) maar nu zo blij dat ik ze heb gekocht, want ze maken me iedere keer heel blij.

Dit waren mijn beste aankopen van 2020. Nog steeds zo blij mee. Wat zijn jouw beste aankopen van 2020.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. janneke
    5 januari 2021 / 09:26

    Ik koop eigenlijk altijd iets van servies als ik op reis ben, stokjes uit china, zo’n tinnen schaal uit bali, een kever peperpotje uit egypte, een schaaltje van dat typisch poolse servies, een starbucks mok uit new york! iedere keer als ik zo iets gebruik ben ik weer even terug en dat is fijn!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *