Bijzondere cadeau’s voor mijn lief…voor ons 10 jarig jubileum…

Bijna 3 weken geleden konden jullie al zien dat mijn lief en ik 10 jaar samen zijn. 10 jaar geleden begon ons avontuur. Ieder jaar vieren we het klein met een cadeautje of een dagje weg, maar dit jaar wilden we het groter aanpakken. Dus we gaan binnenkort naar New York, maar ik wilde hem ook graag een bijzonder cadeau geven. Ik laat zien wat het werd…

Ik heb weken, zo niet maaaanden nagedacht over wat ik mijn lief ging geven. Er waren meerder opties; spelletjes, iets voor het huis, een etentje bij een sterrenrestaurant, maar het was niet wat ik wilde. Ik wilde heel graag een cadeau geven dat hij kon bewaren en dat we daarbij altijd de herinnering zouden hebben van ons 10 jarig samen zijn. Het wordt echter wel lastig als een man geen sieraden draagt, want wat geef je dan…

Na heel wat speurwerk kwam ik op het volgende en ik ben mega blij met de cadeaus. Mijn lief was ook heel erg verbaasd en onder de indruk van wat hij kreeg, mooi om te bewaren. Ik laat het vandaag zien, want misschien heb je er zelf nog iets aan.

Op een kaart schreef ik iets speciaal voor mijn lief, met daarbij een soort hints over de cadeaus. Een cadeau voor ooit, een cadeau om te herinneren en een cadeau om te ondernemen.

Dit is het cadeau voor ooit. Het zijn manchet knopen gemaakt van dubbeltjes. Ik vond de 10 mooi symbolisch voor ons 10 jarig jubileu, maar daarnaast komen de dubbeltjes uit ons geboortejaar, namelijk 1987. Het cadeau is voor ooit, omdat ik nog steeds hoop ooit te trouwen en dat mijn lief ze dan kan dragen. Ik kocht de manchet knopen via Etsy bij de shop Hand made by Charlie

Dit cadeau is om te herinneren. Het is namelijk een ‘The night sky’, dus de sterrenhemel, van de plaats en de dag dat wij iets kregen, namelijk 2-3-2008. Zo stonden de sterren die dag. Ik vind dit een erg gaaf cadeau en bestelde ik bij ‘The night sky’. Je vult een plaats en een datum in en je kan dan nog een aantal opties qua opmaak kiezen. Hoe gaaf is dit en hoe mooi ziet hij er uit. Echt een bijzondere poster om altijd te bewaren.

Dan als laatste het cadeau om te ondernemen. Voor ons 10 jarig jubileum gaan we in mei samen 5 dagen naar New York. We hebben samen al heel wat plannen bedacht om daar te ondernemen, maar ik wilde hem toch verrassen. Dus we gaan naar een sport wedstrijd. Het basketbal seizoen is dan al afgelopen, dus we gaan naar een wedstrijd van de New York Yankees.

Ik ben super blij met de cadeautjes, maar nog belangrijker is dat mijn lief blij is met zijn cadeaus. Hij vond de manchetknopen echt heel erg bijzonder en gaaf en de poster erg mooi en symbolisch. Helemaal geslaagd dus, mega blij mee.

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 4 april 2018 / 00:08

    Leuk! Een nichtje verwacht binnen nu en vier weken een tweede zoontje. Dit zou een leuk cadeautje zijn wat ik zelf nooit bedacht zou hebben. Ik maak dus graag kans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *