Mijn buikfoto’s van de hele zwangerschap….bijzondere herinnering…

Hetzelfde jurkje…week 12 en week 40…

Eerder deelde ik natuurlijk al de vergelijking van mijn buik met de vorige zwangerschap. Iedere twee weken maakte ik trouw buikfoto’s. Ondanks dat ik op het moment zelf soms dacht pfffff ik zie er niet uit, moet dit? ben ik achteraf mega blij dat ik dit gedaan heb. Ik vind het heel tof om te zien hoe mijn kleine buikje van 12 weken uitgroeide tot mijn mega belly…Het plekje voor kleine broer…

Wat heerlijk om ook terug te lezen wat er allemaal speelde in die weken. Vanaf week 11 was er echt al een buikje zichtbaar vond ik, nu denk ik….waar dan??? Misschien lag het aan mijn houding. Hopelijk wordt mijn buik minstens weer zoals die twaalf weken buik…denk ik nu…

Hier was mijn buikje toch echt niet meer te ontkennen en wat was ik er trots op. Ik vond hem soms zelfs echt al groot, terwijl als ik dit nu zie, het gewoon heel mooi was. De vakantie op Ibiza was echt nog heerlijk, ik voelde me goed, kon nog lekker vooruit en genoot van onze babymoon.

Ik weet nog dat ik mezelf in de middelste jurk gigantisch vond lijken op de foto. And AGAIN…hoezo was ik huge??? Of komt dat omdat ik dit nu schrijf (ik schrijf een groot gedeelte van dit artikel vooruit, dus zit nu nog als een walrus op de bank)

En het vocht deed zijn intrede. Vanaf week 32 begon het en dat was duidelijk te zien. Ondanks dat ik wel weer echt blij ben met de foto van 34 weken. Die dag was ook zo fijn. Nog een dagje lekker naar het strand met mijn mannen.

De laatste foto’s van deze zwangerschap. Althans, op het moment dat ik dit type mag ik dat toch hopen. Wat een toeter op het einde, hij zat soms ook flink in de weg, maar ik vind het toch ook wel heel bijzonder om te zien.

Als ik de foto’s zo zie, dan ben ik toch mega blij dat ik iedere twee weken de moeite heb genomen deze foto’s te maken. Soms kostte het wat moeite, omdat ik me dan speciaal voor de foto moest aankleden, maar ik ben super blij dat ik het gedaan heb. Een mooie herinnering aan een bijzondere tijd.

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Sascha
  24 oktober 2017 / 19:26

  Heel leuk gedaan!

 2. Ilona
  26 oktober 2017 / 07:10

  Super leuk, zo’n herinnering. Met welk programma heb je de foto’s bewerkt?

  • Liefthuis
   Auteur
   26 oktober 2017 / 15:26

   Met canva.com Is heel goed te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *