Bumpdate week 15 & 16: Boysmom, ik heb je gevoeld en voel me beter…

16 weken alweer. Mijn buik begint nu echt wel serieuze zwangerschapsvormen aan te nemen. Al is het in veel kleding wel lastig nu, ik lijk soms alleen maar kolossaal. De mini groeit goed en de eerste verbouwingsplannen voor in huis zijn gemaakt.
Ik neem je weer mee naar de afgelopen twee weken, die toch ook weer heel bijzonder waren.

 

 

 

 

 

It’s a boy…
Zoals jullie in mijn gender reveal blog van afgelopen week konden lezen, verwachten wij onze tweede kleine man. Ik word een jongensmama, wat bijzonder. Ik moest even schakelen, want dacht echt dat het een meisje zou worden, niet omdat ik dat liever wilde, maar mijn gevoel zei dat gewoon. Nu ik omgeschakeld ben, vind ik het een fantastisch vooruitzicht dat ik straks gewoon twee van die heerlijke kleine boeven heb rondlopen. Ik zie ook ineens overal broertjes en droom vast over straks.
Wat een mega leuke reacties heb ik afgelopen week gekregen op mijn blog en instagram over het geslacht van onze kleine uk. Echt super lief, dank je wel 🙂

Nu nog een naam…
Want heel eerlijk….Ik vind jongens namen zoveel moeilijker dan meisjes namen. Dat vond ik al bij onze eerste spruit en nu moeten we dus nog zo’n stoere naam vinden, die dan ook nog eens bij de eerste past. Mocht je een idee hebben…Let me know!!!

Wiebel Wiebel
Bij bijna 15 weken voelde ik de kleine man weer. JEUJ!!! Het hoeft nog niet, maar dit was toch wel heel bijzonder. Ik herken het echt van de vorige keer en het voelt als blobjes. Vooral wanneer ik ’s avonds op de bank lig of voorovergebogen zit en m’n broekrand in m’n buik duwt voel ik het. Heerlijk…

Echo

Vorige week hadden we dus de geslachtsbepalende echo. Ik was best zenuwachtig…waarom? Geen idee…Gewoon spanning denk ik. We waren weer uitgenodigd bij Gytha van Soon pretecho en écht, kom je uit Eindhoven of omgeving en wil je een pretecho laten maken, ga dan zeker naar haar. Ik vond het zo fijn en ze heeft ons zoveel uitgelegd tijdens de echo en alles goed laten zien. We hebben ook weer even in 3D mogen spieken naar onze kleine man. Hij was alweer zoveel gegroeid, ruggengraatje, blaasje, maagje, hersenen er was al zoveel duidelijk zichtbaar. Hij heeft het goed naar zijn zin daarbinnen….Groei mannetje Groei…

Kwaaltjes
Ik durf het nog niet zo goed te zeggen, maar het lijkt er op dat ik me sinds twee weken weer langzaamaan wat beter voel. Ik laat het eerste trimester echt achter me. Ben minder moe, minder misselijk en voel me in het algemeen beter. Wat een opluchting. Ondanks dat het met mijn bekken niet fantastisch gaat, scheelt het al dat ik minder moe ben. Mijn reukzintuig draait nog wel overuren ik kan zooooo slecht tegen allerlei geuren, daar word ik dan nog wel misselijk van. Ow en mijn borsten (normaal zeg ik altijd tieten, maar laten we het netjes houden) AU AU AU AU. Wordt dat ook minder???

Broer
Kleine broer is momenteel 12 cm groot en ziet er al prachtig uit. Hij is zo groot als een avocado. Ook kan hij me vanaf nu horen en aangezien ik graag praat, kan hij lekker aan mijn stemgeluid wennen. Bijzonder idee dat hij me kan horen.

Op naar de komende fijne weken. We hebben een vakantie gepland voor over een paar weken en het mooie weer in Nederland is natuurlijk ook heerlijk. Wij genieten volop.

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. Rosalie
  12 april 2017 / 07:12

  Fijn dat het zo goed gaat Jodi! Hoe vond je Raf zn shirtje?

  Groetjes Rosalie

  • Liefthuis
   Auteur
   12 april 2017 / 19:46

   Jaaaa ik stuurde ja al een berichtje, maar mega lief shirtje. Stoere grote broer.

 2. 12 april 2017 / 09:26

  Fijn dat je je beter voelt! Je ziet er stralend uit!

  • Liefthuis
   Auteur
   12 april 2017 / 19:45

   Dank je 🙂

 3. 12 april 2017 / 22:01

  Wat leuk! Ik kon ook veel makkelijker met de zwangerschapskwaaltjes overweg eens ik ons ukkiepukkie kon voelen… Geniet er van 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   13 april 2017 / 13:40

   Nog helemaal niet bij stil gestaan, maar dat zal zeker helpen.

  • Liefthuis
   Auteur
   13 april 2017 / 16:02

   Dank je 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *