Bumpdate videodagboek week 27 t/m 30: HUIS GEKOCHT en kusjes van kleine broer…

Vorige week konden jullie al lezen hoe het de afgelopen twee weken is gegaan, maar nu natuurlijk ook de vlog van de afgelopen vier weken. Het waren vier bijzondere weken, niet alleen omdat ik in het derde trimester ben beland, mijn zomervakantie is begonnen, ik tante ben geworden en ik een mega mooie luiertas mocht uitzoeken, maar ook omdat we een huis hebben gekocht. WAAAAA….

Laten we ook zeker niet het moment vergeten dat onze spruit mee kwam helpen met het maken van de buikfoto. Echt ik smelt en vind het zo leuk dat mijn lief het gefilmd heeft.

Mijn aller eerste reactie op het goede nieuws en hoe ik mijn lief verraste met het goede nieuws heb ik gefilmd. Het waren echt heerlijke weken, met veel bijzondere momenten zoals ik eerder al zei. Ik ben mega benieuwd of jullie het leuk vinden om met mij mee te kijken, dus laat zeker een reactie achter. Ik vind het leuk deze herinneringen en momenten te bewaren en het vloggen gaat me steeds makkelijker af.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal, doe duimpjes omhoog en reageer vooral.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *