Bumpdate videodagboek….week 4 t/m 12…+ fantastische bekendmaking

Het moment van de test, het moment van ons geheim. Een geheim wat we met niemand dan elkaar deelden. Ik vond het ergens ook wel heel erg fijn en bijzonder en had geen moeite met het geheim, maar het is toch wel erg leuk om bepaalde momenten te delen. Op het moment van de positieve test, ben ik dan ook begonnen met filmen. Zo filmde ik de eerste weken….

Niet iedere dag, niet op ieder moment, maar tot de termijnecho filmde ik regelmatig hoe het er voor stond. Wat mijn hersenspinsels waren, wat we deden. Wat mijn lief er van vond, maar ook een van mijn favoriete momenten van de eerste weken. De bekendmaking van onze zwangerschap aan een vriendin en haar fantastische reactie… (Vandeweek kon je al lezen over de bekendmaking)

Degene die meerdere mama bloggers volgen in blogland, die zullen dit vast herkennen. Willemijn van 2WMN en Manon van Littlewonderworld filmden ook de eerste weken en brachten mij op dit idee, want wat was het leuk hun filmpjes te bekijken. Daarnaast vond ik het ook wel bijzonder deze momenten vast te leggen en te bewaren.

Heel eerlijk; ik vind het toch wel heel spannend. Niet helemaal gekapt en geföhnd (bij wijze van) voor de camera, maar gewoon puur zoals het op dat moment was.

Dus kijk mee…

Om de hoeveel tijd er precies een videodagboek komt, dat weet ik nog niet. In blog vorm hou ik jullie in ieder geval op de hoogte, maar ik probeer ook te blijven filmen.

Hopelijk vond je het leuk om te zien….

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 21 maart 2017 / 12:10

  Wat een leuk filmpje! En de reactie van je vriendin, zo leuk!! Gaaf boek trouwens, waar heb je die gekocht?

 2. 21 maart 2017 / 18:35

  Super leuk zo’n video dagboek en wat leuk om iedereens reactie te kunnen zien.

 3. 22 maart 2017 / 06:57

  Tof zeg! Ook echt leuk voor later. Wij hebben wat dat betreft niets vastgelegd. Hopelijk krijg ik daar geen spijt van…

 4. 22 maart 2017 / 14:17

  Wat ontzettend leuk dat je dit bijgehouden hebt. En ook dat eerste moment met die test! Wauw! Kreeg er gewoon tranen van in mn ogen, zo bijzonder. Je ziet er zelf ook zo -bijna- geschokt uit

  • Liefthuis
   Auteur
   22 maart 2017 / 19:57

   Wat lief 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *