Zwangerschapsdagboek video…22 t/m 26 weken; Duowagen jacht, feest en een mijlpaal…

Een paar dagen geleden konden jullie mijn Bumpdate van week 25 en 26 al lezen, kijk ook zeker even mijn video. Zou ik super tof vinden en ondanks dat de weken overeen komen is het helemaal niet dubbel op. Ik neem jullie mee op jacht naar een duowagen, mee naar mijn verrassing voor mijn verjaardag, deel een belangrijke mijlpaal en ons feestje.

Het vloggen bevalt mij mega goed. Soms vliegt de tijd en vergeet ik wat te filmen, maar de afgelopen weken heb ik toch een aantal belangrijke momenten kunnen filmen die ik met jullie wil delen. Laat me zeker even weten wat je van mijn video vindt. Doe een duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal. Dat zou ik super leuk vinden…

 

So let me know en tot de volgende keer. De eerste beelden voor een nieuwe vlog zijn alweer geschoten. Hou dus mijn youtube kanaal maar ook Lief thuis natuurlijk in de gaten. Ik vind het heel tof dat jullie me volgen. Dus een dikke kus voor al mijn trouwe volgers…ik vind het een eer en soms echt onwerkelijk.

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 24 juni 2017 / 21:27

  Leuke vlog weer, ik ben heel benieuwd welke wagen het uiteindelijk wordt!

 2. Lindsy
  26 juni 2017 / 14:40

  Ik vind die duowagens bivrn elkaar er altijd zo zielig uitzien. Baby kijkt dan zo tegen de rug van de stoel aan.
  En ik vind het vervelend dat je de baby niet ziet.
  Maar zo’n ding naast elkaar heeft ook niet mijn voorkeur. Hihi.
  Leuk dat pakje van noppies. Heel gaaf en staat je goed.
  Beeksebergen staat hier ook nog op het lijstje. Lijkt me heel erg leuk.

  • Liefthuis
   Auteur
   26 juni 2017 / 15:27

   Beekse bergen is echt een aanrader… Jouw overweging voor de duowagen is hier hetzelfde, doordat een vriendin van mij er een heeft boven elkaar zie ik dat nu minder als bezwaar. Het viel heel erg mee met dat ik het zielig vond voor de baby.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *