Cadeau jongen 5 jaar : Raf zijn cadeau’s

Cadeau idee 5 jaar

5 jaar… Ongelofelijk onze grote kleine man is alweer 5 jaar en wat een tof feest was het. Hoe dan… Dit jaar hadden we een heel groot en bijzonder cadeau voor hem en zijn broertje, maar ik vond het wel leuk wat kleine dingen te geven in de ochtend (traditie, cadeaus op bed) en hij is ook mega verwend door het bezoek. Ik deel zijn cadeaus, misschien heb je er iets aan. Cadeau voor jongen 5 jaar…

Cadeau jongen 5 jaar

Cadeau idee 5 jaar

Het grote cadeau wat de spruit van ons kreeg samen met zijn broertje was de boomhut. We kochten deze via marktplaats en pasten hem zelf naar wens aan en voegden wat dingen toe. Daarnaast kleedde ik hem als verrassing helemaal aan. Zo leuk… Het was een mega groot succes.

Het lego tijdperk is hier aangebroken en ik denk dat dit een top cadeau idee voor jongen van 5 jaar is. Hij vindt het mega leuk om met de boekjes iets te bouwen. Hij kreeg maar liefst drie lego sets. Naast de gave sets, was ook de lego classic doos met basis steentjes een groot succes.

Ik hou van boeken, we hebben er dan ook flink wat, maar voor zijn leeftijd weer wat nieuwe.
De gorgels, lijkt me zo leuk voor zijn leeftijd. Geen prentenboek meer, maar echte langere verhalen.
De jongen, de mol, de vos en het paard, vond ik zelf prachtig en wilde ik graag voor hem hebben.
Het alfabet boek is interactief met je telefoon, we moeten dit nog testen, maar het schijnt super tof te zijn.
Opa heeft een traktor en dat vindt hij super, dus het boek Ik heb lekker een hele grote trekker past perfect.

Dino’s en klussen. De spruit vindt het allemaal super leuk. Hij kreeg deze doos van Hema om ‘echt’ te klussen en dingen te bouwen. Zo tof. Ook de stoepkrijt verf ben ik heel erg benieuwd naar. Een dino van hout die geverfd kan worden is ook een top cadeau.

Een cadeau voor jongen van 5 is denk ik echt een spelletje of een puzzel. Wij kochten zelf Doolhof Twist voor hem en hij kreeg die mega gave dino puzzel van Djeco. Ook een nieuwe broodtrommel, fruitboxen en drinkbeker konden niet ontbreken.

Dino’s zijn altijd een groot succes, maar ook playmobil is favoriet. Deze playmobil set met dino’s en een boot, kan zelfs op water varen dus met mooi weer kan hij mee in het zwembad. Paw Patrol is een groot succes hier thuis dus toen ik deze auto bij kruidvat zag, nam ik die mee. Helaas kon ik geen andere meer vinden, maar hij was hier al super blij mee.

cadeau jongen 5 jaar

Deze gave takelwagen van Bruder had een vriendje van hem en hij vond die helemaal het einde. Mijn zusje vond hem op marktplaats en beide mannen zijn fan, dus nu wil ik er meer voor ze. Het is echt mooi speelgoed, dus mocht je nog weten waar.. let me know.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *