Cadeau’s van de spruit – 3 jaar…

Wat vond ik het dit jaar lastig om cadeaus te vragen voor de spruit. Toch is iedereen er blijkbaar heel goed in geslaagd, want de spruit is mega verwend, met echt super toffe dingen. Zo tof dat iedereen er zoveel moeite voor heeft gedaan. Ik deel vandaag een groot deel van de cadeaus, misschien doe je nog wat inspiratie op.

Het ‘Allermooiste boek voor dinosauriers‘ is ook echt een heel mooi boek, dit kochten wij voor de spruit. Naast super tof, staat hij dus ook mooi in de kinderkamer. ‘Het kind van de gruffalo‘ is een vervolg op een van de favo’s van de spruit ‘De gruffalo‘. Aard en Raf is natuurlijk perfect en die hadden we gewoon nog niet. En zoekboeken….altijd een succes, vooral met dieren voor de spruit.

Onze spruit is nu oud genoeg om spelletjes te spelen. Hij kreeg het spel boomgaard en het schijnt een groot succes te zijn voor kleine kinderen.
Letters en cijfers vindt de spruit erg interessant en hij kreeg nu deze letters met magneten, super tof en leuk. Ze hangen al op de verwarming.
Deze waterbombs, zijn toch te leuk. Ik kan niet wachten op mooi weer. Een mengeling tussen waterballonnen en een spons.

De spruit kreeg van opa en oma paardje dit super mooie boerderij dekbed overtrek en de bijpassende puzzel. Ook de dinobroek vond hij heel stoer. 

Hoe AWESOME is dit speelgoed. De spruit kreeg een kist met houtjes, zoals hij zelf zegt. Het is een set van ongeveer 300 houtjes om mee te bouwen in een tof kistje. Nu al een groot succes (gemaakt door een vriendin bij het bedrijf waar zij werkt de makerij). De cricket set (Sostrene Grene) en het stokpaard (Loods 5) zien er natuurlijk ook super tof uit, naast dat ze heel erg leuk zijn.

We hebben in het nieuwe huis een zwemvijver en we kregen allerlei buiten en zwembad speelgoed. Waaronder een opblaas krokodil een opblaas boot, bellenblaas pistool en een waterspuit. Te leuk, laat die zon maar terug komen.

Dino’s Dino’s Dino’s. In Amerika kochten we deze twee grote dinosaurussen en ook die kleintjes. Groot succes bij de spruit. Klei is ALTIJD een goed idee bij kleine kinderen denk ik. Wij hadden na een aantal fanatieke kleisessies vooral bruine kruimel klei over, dus ik was super blij met de nieuwe klei.

Zoals ik al zei kreeg de spruit heel erg veel buitenspeelgoed. Waaronder ook deze kruiwagen, de grasmaaier (hoe vet) een grote hark en schep en deze te leuke bal. Hij ging meteen fanatiek aan de slag met het tuin onderhoud haha.

Het grote cadeau van mijn ouders voor de spruit was de zandbak. Hij wilde zo zo zo graag in het zand spelen dat ik hem onder de heg liet graven en daar hadden we onderhand een grote kuil.Tijd voor een zandbak dus en hij is er al niet meer uit te slaan. De graafmachine is natuurlijk TE gaaf. Het is een echte oude en mijn vader heeft die helemaal opgeknapt. Zo tof. De spruit is weg van graafmachines, dus dit is natuurlijk het einde. Op de plek waar de graafmachine staat lagen stoeptegels die we weg hebben gehaald en daar lag wit zand onder, prima om even in te graven.

Nou heb ik teveel gezegd of is de spruit verwend??? Het is hoog tijd om de speelgoedkamer eens uit te zoeken…

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 26 juni 2018 / 16:00

    Wat een leuke cadeau’s heeft Raf gekregen voor zijn verjaardag! Dat kraantje is echt geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *