Cadeautips 2 jarige – Dit kreeg Pip…

cadeautips 2 jarige

Ruim een week geleden vierden we een fantastische verjaardag voor de Pipster. Hij heeft zoveel mooie cadeau’s gehad en ik deel wat hij kreeg, omdat ik weet hoe lastig het soms is om een cadeau te bedenken. Dus wellicht heb je er iets aan, cadeautips voor een 2 jarige…

cadeautip

Cadeautip 2 jarige: Een bed…

Ten eerste kreeg hij een grote jongens bed. Perfect cadeau, praktisch en leuk om te geven. Ik schreef er al over, waarom hij een ander bedje kreeg en waarom ze samen slapen. Het bedje komt van marktplaats en is een peuterbedje. Hij ligt graag tegen het hoofdeind dus we hebben daar maar even iets omheen gedaan.

cadeautip

Als je een spelletjes freak als papa hebt kun je natuurlijk veel spelletjes verwachten en daar houden we ook van. Het vintage kegelspel kreeg hij van ons en kocht ik via marktplaats, super tof om buiten mee te spelen. Het mega fishing game was meteen een groot succes bij alle kinderen. Ook kreeg hij een Janod (liefde voor dit merk) memo, jumbolino en een rijm spel. Echt heel leuk allemaal, we hebben wat te doen in de herfst.

cadeautips 2 jarige

De spruit speelt vooral met diertjes en dino’s. Een traktor hadden we nog niet dus we vroegen een traktor. De waskrijtjes met dinohoofd zijn heel fijn vast te houden en komen van Zeeman. Het emmertje van Liewood vind ik fantastisch omdat hij soepel is, dus makkelijk mee te nemen op reis. En de gereedschapsriem is natuurlijk super stoer voor onze kleine klusser die altijd wil helpen.

Boeken zijn altijd een goed idee en de Pipster is momenteel het meeste weg van van Kikker en Bobbi. Hij kreeg van mijn moeder een zelf gehaakte Kikker en hij loopt daar nu continu mee rond. Zo lief. Ook het boek ‘ Het Boompje‘ vind ik mega gaaf, met de komende maanden.

Hij kreeg van ons en opa en oma een Microstep. Wel een ‘grote’ en dat gaat prima en zo kan de spruit er ook op en kan hij er even me vooruit (want z zijn duur zat) Het Magnetic Book is een dikke tip om cadeau te geven en de Takkie toilettas paste zo leuk bij het nieuwe dekbedje.
De puzzel kocht ik via Ali express, als je zoekt op montessori speelgoed vind je hem.

Heb jij nog cadeautips voor een 2 jarige? Alle tips zijn welkom, met de decembermaand in het vooruitzicht.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *