Dankbaar; 2019 het jaar van… dromen waarmaken…

Welkom in 2020… Welkom in een nieuw jaar en wat voor een… Want voor iemand die van mooie getallen houdt is 2020 natuurlijk een waanzinnig mooi getal. Ik type dit bericht vanaf mijn bed in Cairns; Australie… Iets om mega dankbaar voor te zijn… Wat een waanzinnige start van 2020…

Happy Newyear lieve jullie… Ondanks dat vandaag totaal niet voelt als oudjaar, is het toch echt zover… Ik wens jullie een waanzinnig mooi, liefdevol en avontuurlijk jaar. Lach, zing, dans, heb lief en geniet, maak herinneringen voor het leven en knuffel iedereen die je lief hebt….

Wat mijn lief en ik altijd doen… Althans, wat ik altijd doe en mijn lief dan ook opdraag mee te doen… Is terug kijken op het jaar. De tijd vliegt en samen even bewust stil staan bij wat er dit jaar allemaal voor mooie dingen zijn gebeurt vind ik heel leuk… En stimuleert ook meteen om bewust dankbaar te zijn en vooruit te kijken.

Mocht er in 2019 iets heftigs zijn gebeurt, dan is het terugkijken natuurlijk anders, mocht dit voor jou zo zijn… Dikke knuffel van mij en hopelijk wordt 2020 jouw jaar…

Dankbaar voor:

We hebben zoveel om dankbaar voor te zijn. Gezondheid, waanzinnig leuke vrienden die net zo van uitjes en gezelligheid houden als wij, lieve familie, blije, groeiende en bloeiende knappe mannen… en de liefde… ALLES IS LIEFDE…
Onze terugblik bevat naast deze aller belangrijkste punten ook een aantal momenten van dit jaar en die deel ik uiteraard graag met jullie…

Ons Feestje…

Wat een Feest is Feestje van Hout geweest dit jaar. Begin 2019 waren we trots op de drukke decembermaand van 2018… We hadden nooit kunnen verwachten dat het nooit meer rustiger werd en alleen maar verder zou groeien. Van winkeltje spelen, zijn we gegroeid tot een geoliede machine. De webshop is van mij, maar mijn lief helpt me waar hij kan. Dat we dit samen kunnen doen en dat het dan zo’n succes is, kan ik alleen maar heel dankbaar voor zijn…

Persoonlijke groei

Dit vind ik altijd zo zweverig klinken, maar het is wel echt een positieve ontwikkeling van 2019. Beter naar mezelf luisteren, accepteren dat het soms kak is. Positiviteit, energie en liefde… Minder onzeker, meer vertrouwen in mezelf en minder bezig met wat anderen er van vinden… duidelijk voor ogen wat ik wil en wat ik kan en nog wil kunnen. Het is wel eens anders geweest en ik ben zo dankbaar dat ik meestal zoveel steviger in mijn schoenen sta. Beseffen dat als iemand ergens anders naar kijkt dat voor mij nog niet zo hoeft te zijn…

Stoppen met mijn werk…

Ik besefte me laatst ineens dat ik sinds ik gestopt ben voor de klas… nooit meer geen zin in mijn werk had gehad… In maart hakte ik de knoop door. Met kriebels in mijn buik ging ik delen dat ik ging stoppen voor de klas. De plek waar ik opgegroeid ben, groot geworden, of althans volwassen ging ik verlaten, om mijn eigen avonturen en dromen waar te maken. Hoe spannend ik het ook vond het is de beste keuze van 2019… meer tijd voor de bedrijven, meer rust en ruimte in mijn hoofd en eindelijk weer weekend en tijd voor nieuwe plannen.

Coach, coacher, gecoacht…

Het ondernemen bevalt me mega goed. Ik wil meer leren, meer groeien, ervaren en toepassen… maar alles was nieuw. Ik besloot het coachingstraject bij Marije te volgen voor moms in business en wauw wat is zij steengoed. Ze geeft me een schop onder mijn kont, laat me relativeren, leert me vanalles over ondernemen en verkoop, en leert me mijn eigen beren van de weg af werken… De beste keuze als ondernemer…

Succesvol schoolpleinmoeder

Ik ben denk ik wel geslaagd als schoolpleinmoeder. Ik vond het mega spannend. Vooral hoe de spruit het zou vinden, maar ook wat de schoolpleinmoeder etiquetten zouden zijn. De spruit maakt het me makkelijk, want hij is de ideale leerling… daarnaast vind ik het heel leuk om nieuwe mensen in ons dorp te leren kennen. Dus dit bevalt me prima…

Vakanties…

Altijd denken en plannen voor nieuwe avonturen… Nieuwe herinneringen, ver weg of dichtbij. Dit jaar gingen we twee keer kamperen. In de meivakantie naar Texel en in de zomer naar Frankrijk. Beide vakanties waren zo heerlijk en bijzonder. Texel omdat we kneuterig in de kou in onze vouwwagen op konden warmen, met de wind in ons gezicht over het strand liepen en de mannen een nieuw plekje prachtig Nederland konden laten zien. Frankrijk was zoals ik vroeger droomde om later met mijn kinderen te gaan kamperen. Zwemmen, omgeving verkennen, zwemmen, lekker eten aan de picknicktafel, nog meer zwemmen, ijsjes eten en genieten….

De reis der reizen…. een droom die uitkomt…

Nu ik hier in mijn korte broek op bed zit terwijl de mannen slapen, kan ik wel zeggen dat een droom is uitgekomen. Of eigenlijk aan het uitkomen is… Als kind wilde ik altijd al naar Australië, de tante van mijn vader woont er en zij kwam af en toe langs bij ons en altijd zei ze dat we ooit moesten komen… Dat ooit duurde even… maar blijven dromen en uiteindelijk stappen zetten…
Juist Feestje van Hout maakte dit mogelijk. Het succes van de shop, het harde werken, het dubbele inkomen dus lekker sparen, maar ook nu de vrijheid om zelf te kunnen beslissen dat we tijdelijk sluiten.
Dromen komen uit…

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 3 januari 2020 / 13:57

  Jullie ook een heel mooi liefdevol nieuwjaar toegewenst! Echt leuk om jullie reis in Australië te mogen volgen, geniet ervan!
  Ps. We zijn erg blij met de herinneringsdoosjes voor de meiden, zo mooi!

  • Liefthuis
   Auteur
   15 januari 2020 / 13:23

   Zo leuk om te horen 🙂

 2. 1 februari 2020 / 08:28

  Mooi artikel! Op naar een prachtig 2020 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   2 februari 2020 / 12:57

   Wat lief, dank je xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *