De 1e verjaardag van Pip…Plog…

Afgelopen zondag was het zover. De Pipster is 1 geworden en het was een fantastisch fijne en mooie dag. Cadeautjes, slingers, taart en lieve mensen. Daarnaast ook een dag om terug te denken en te herbeleven. De bevalling speelde heel de dag door mijn hoofd. Iedere keer dacht ik… een jaar geleden…. Vandaag deel ik de plog van zijn verjaardag… Wat een feest was het…

Een traditie die wij hebben (en die wij bij mij thuis ook al hadden) is dat we op een verjaardag de spruit of de pipster zingend wakker maken. Dus samen met de spruit gingen we met cadeautjes en al naar de kamer van de Pipster toen we de eerste geluidjes uit zijn kamer hoorde komen (kinderen wakker maken doe ik niet aan op vrije dagen) De Pipster was helemaal verbaasd, wat wij kwamen doen, kijk dat bekkie…

De eerste cadeautjes werden in zijn kamertje uitgepakt. Hij bleef erg verbaasd maar vond alles wel heel leuk en interessant.

De spruit pakte vol enthousiasme mee de cadeautjes uit, maar hij wist zo goed dat ze voor de Pipster waren.Beneden hadden we nog een cadeau klaar staan voor de Pipster. Een mega leuke loopauto. De spruit had zoveel zin in de verjaardag van de Pipster, echt heel lief.

Na een paar cadeautjes wist de Pipster ineens hoe het werkte. Hoe je cadeautjes kan uitpakken en hij vond alles leuk en interessant. Zelfs voor zijn eerste fles en normaal is hij dan niet op zijn best. We hadden een hele fijne ochtend met de mannen. Lekker dansen, lekker boekjes lezen en de Pipster dook nog even in bed voor het bezoek arriveerde.

Hoe tof is deze taart. Zo zo blij mee. Ik vind het toch altijd wel heel erg leuk om een taartje voor de mini te hebben. HIj had nu een mega gave regenboog drip cake. Echt super tof. En de cake topper hebben we zelf gemaakt. Zo blij mee.

We konden het feestje voor de Pipster gewoon buiten vieren. Hoe gaaf was dat. Alle kinderen konden lekker buiten spelen en wij konden buiten zitten. Echt heerlijk.

DE taart…

Wat ondertussen bijna ook traditie is, is dat nadat onze mini’s zijn begonnen aan hun taart dat de andere kindjes dan mee komen eten. Iedereen pakt een lekker stukje van de taart en zo genieten er heel veel van. Altijd zo gezellig met zijn alle rond de taart. 

Of hij het lekker vond??? Dat is duidelijk…en hoe leuk zijn die kleurtjes.

Zo leuk deze foto hahaha. Hier gooide de Pipster bijna de taart van zijn tafeltje.

Niet te doen toch… ik kan niet kiezen welke ik wil delen… Zo lief en zo leuk.
Zo tof dat al mijn vriendinnen jonge kinderen hebben. Af en toe gaat een van de ouders even kijken of alles nog goed gaat, maar verder regelt het grotendeels zichzelf. Dit was de eerste van vele boom foto’s.

De Pipster kon uiteraard nog geen kaarsje uitblazen, maar daar hielp de spruit heel graag mee. Zo lief dat bekkie. Kleine feestvierder

Liefde <3

Na de taart was het tijd om heel veel te spelen. Met zijn alle op boeven pad door de tuin en rond etenstijd hamburgers eten.

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 9 oktober 2018 / 17:24

  Nog gefeliciteerd met de eerste verjaardag van Pip! Die cake topper hebben jullie echt mooi gemaakt zeg en wat een leuk taartje!
  Die actie foto met die taart is echt super leuk.

  • Liefthuis
   Auteur
   10 oktober 2018 / 18:56

   Heerlijk he haha. Dank je, we waren ook super blij met de cake topper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.