De beste aankopen van 2019 – interieur, sieraden en kleding

Beste aankopen

Het einde van het jaar betekent oneindig veel lijstjes en terugblikken. Ik hou er ook van. Een jaar gaat snel en op deze manier kun je bewust even stil staan bij alle mooie dingen, groei en leuke momenten. Een lekker materialistisch lijstje vandaag van mij… Namelijk mijn beste aankopen van het afgelopen jaar…. Misschien doe je nog wat inspiratie op.

Soundmaster Platenspeler
Met stip op 1 staat onze platen speler. Twee vriendinnen hadden er een en ik vond dat altijd zo gezellig. Ik besloot er een te kopen via marktplaats. Voor de eerste platen ging ik naar de kringloop en voor mijn verjaardag gaven vrienden me platen. Sesamtraat voor de mannen en musical, The Beatles en Queen voor mij. Onze platen collectie groeit en bijna iedere avond staat tijdens het eten een plaat op, maar ook vaak tijdens het spelen, of we gaan nog even samen headbangen op Queen. Ja zuster Nee zuster is nu favoriet bij de mannen, Krezip bij mij (OOOW zo gaaf om die plaat te kopen) en we dansen en zingen er op los… Sint en Kerst zijn nu natuurlijk ook vertegenwoordigd. De beste aankoop…

Boomstam eettafel met bankje
We hebben een nieuwe tafel met nieuwe stoelen gekocht. Onze oude tafel was ook erg mooi, maar in de ruimte paste een grotere. Daarnaast is mijn lief een spelletjes nerd en kon hij wel een grotere tafel gebruiken. Via Marktplaats kochten we deze mega mooie boomstamtafel, met bankje en dit vind ik een gouden koop. Het neemt 2 zitplaatsen in beslag maar er passen makken 3 of 4 kinder kontjes op. Zo gezellig… De nieuwe stoelen komen van Karwei en zitten heerlijk. Ze zijn wel verschillend maar door dezelfde soort kleuren te pakken, staat het heel rustig. Vooral deze voorste (van WOOD naam Sien) vind ik heel erg fijn.

Buitenkeuken
2 maart 2019… Ik ontvoerde mijn lief en de mannen die dag naar het strand. We hadden die dag 11 jaar een relatie en dat moest gevierd worden. Dus ik kwam met het idee om naar het strand te gaan. Mijn Happy place… Het was nu echter ook een afleiding, want op die dag, ging mijn vader aan de slag met de buitenkeuken. Ik kocht de BBQ en hij bouwde deze gave keuken. De buitenkeuken is al super veel gebruikt en zelfs nu met kouder weer, staat mijn lief nog regelmatig daar zijn vlees te maken.

Mijlpaal ring met maansteen
Een jaar geleden kocht ik een ring. Een ring omdat we de investering voor de webshop terug verdient hadden (de middelste). Een ring die me heel dierbaar is, met de vingerafdrukken van de mannen. Toen ik stopte met werken afgelopen juni, verraste mijn lief me met een nieuwe ring. Een nieuwe mijlpaal dus dat verdiende een sieraad. Een peach maansteen die staat voor vrouwelijkheid, vruchtbaarheid en creativiteit…. Zo trots op deze ring die Bobini Roots speciaal voor mij maakte, ik vind hem prachtig… Dierbaar… want ik krijg er echt een trots gevoel van als ik er naar kijk.

Krultang: Philips Stylecare Prestige
Liefde voor mijn lange haar, maar ik hou ook van krullen en die blijven in mijn haar gewoon heel lastig zitten. Daarnaast ben ik echt een kluns eerst klas als het op mijn haar neerkomt. Stijltangen en krultangen, ik kon er niet goed mee overweg. Tot ik deze testte. De Philips Prestige Pro curler is echt mijn HELD. Hij is super makkelijk en ik ben redelijk snel klaar met mijn haren krullen. Vingers er door en het blijft goed zitten, zolang ik mijn haar goed prep.

vintage schoolspullen

School in mijn interieur
Je haalt de juf uit de school, maar niet de school uit de juf… Ik hou gewoon van schoolspullen en van vintage en in ons huis waren er een aantal plekjes nog niet af. Dit jaar vond ik eindelijk een schoolbord en een oude schoolkast. Mijn lief reed stad en land af om ze op te halen en ze passen perfect. Zo blij mee… Allebei marktplaats vondsten trouwens.

Robotstofzuiger aka Harry

Harry aka onze Roomba robotstofzuiger
Wat een held is onze Harry… al denkt de Pipster daar soms anders over. Onze Hetty (gewone stofzuiger) is nog steeds een topper, maar zonder Harry kan ik niet meer. In het begin schrok ik even van het lawaai, rustig tv kijken terwijl hij stofzuigt kan nog steeds niet, maar nu snap ik de meerwaarde. 5 keer per week ongeveer zetten we Harry aan. Hij doet dan de keuken of de woonkamer of allebei en wat een verschil meteen. Hij zuigt echt heel goed. 1 keer in de week of 1 keer in de 2 weken pakken we Hetty er nog bij om echt alle hoekjes en kiertjes en randjes mee te pakken. Harry zetten we overigens ook gewoon boven neer. Ideaal als wij beneden zijn poetst hij boven.

gelnagels

Nagels laten zetten
Dit is eigenlijk geen aankoop, maar het kost me wel geld, dus toch in dit lijstje. Sinds we de webshop hebben, werk ik met mijn handen en mijn nagels overleefden dat niet. Sinds afgelopen juni laat ik iedere drie weken mijn nagels doen. Er wordt een laagje gel over mijn nagels gezet en ze blijven 3 weken perfect mooi. Ik wil niet meer zonder (al moet ik zo wel drie maanden zonder ivm onze reis) maar ik vind het het dubbel dwars waard. Verzorgde handen en nagels zonder omkijken.

Leren Jack Raine Rocking Ballerina
Nieuwste aanwinst, maar deze moet zeker in dit lijstje. (helaas nog geen ‘aan’ foto) Ik heb een nieuw jasje. En ik ben IN LOVE… Ik had nog verjaardagsgeld en wist niet goed wat ik daar van wilde kopen tot ik Raine Rocking Ballerina tegen kwam. Het leren jack met tekst vond ik meteen zo stoer en net anders dan normaal, Lief thuis op de achterkant maakt het natuurlijk af. Mijn nieuwe favoriet die ik het liefste iedere dag aan heb.

Zo het materialistische rijtje hebben we nu gehad, nu door naar de andere zaken waar ik dankbaar voor ben ­čÖé Wat zijn jouw beste aankopen van het afgelopen jaar?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *