De cadeautjes van Pip….cadeau inspiratie

Cadeautjes kopen voor de Pipster, ik vond het maar lastig. Ook vroeg iedereen natuurlijk wat we voor hem wilde hebben, maar wat vraag je voor een jongetje waarvan de grote broer al zoveel heeft? Ze spelen met alles samen, maar ik wilde wel iets wat nu echt voor hem was en niet meteen door de spruit werd ingepikt. Uiteindelijk is iedereen mega goed geslaagd, want wauw wat is hij verwend. 

Misschien doe je nog wat inspiratie op voor de decembermaand. Dus kijk mee naar de leuke cadeautjes, hij kreeg overigens nog meer, maar ik maakte deze foto’s 4 dagen na zijn verjaardag en toen waren een aantal dingen al in beslag genomen in hun spel.

Hoe gaaf is deze outfit. Helemaal hefst klaar. De trui is van CarlijnQ en de broek is heeerlijk zacht van Mingo. De laarzen vind ik zo zo mooi. Op deze manier kan hij lekker de tuin in, ook als het nat is.


De Pipster kreeg deze zelfgemaakte (dank je mam) bedbumper. Echt heel erg fijn, want het was tijd dat hij van zijn campingbed weer terug naar zijn eigen bedje ging. Als ik dit artikel schrijf hebben we de eerste goede nacht in zijn eigen bedje met bedbumper gehad, heel fijn.
Dit pyjamaatje van Feetje vind ik te zoet en is heel lekker met het wafelstofje. Ik vind het jammer dat hij niet verkrijgbaar is in 110 want mijn mannen in allebei dezelfde pyjama zag ik wel zitten.

Nooit genoeg boeken… Het boek De maan moet ook een kus kreeg hij van ons. Hij heeft namelijk de maanlamp van ‘Hartendief en daar hoort dit boek bij. Het boek ‘Wat een pech mijn naam is weg’ kreeg hij van een goede vriendin van mij. De spruit kreeg op zijn eerste verjaardag ook zijn variant. ‘Het eiland van Opa‘ kreeg hij van zijn oma. Ik vind het een heel mooi boekje over afscheid nemen van iemand, in dit geval opa.

De schommel vind ik zo gaaf. Deze hangt ondertussen in de woonkamer. Ik wilde deze heel graag omdat hij schommelen heel leuk vindt en wij in de woonkamer nu de ruimt hebben voor een schommel en deze is ook nog eens super mooi. Die bal is van Numero 74. Een hele fijne zachte en mooie bal. De leeuw en giraffe zijn van TIKIRI en vind ik zo leuk. Het zijn bad/bijtspeeltjes met een rammeltje, maar zonder gaatje waardoor ze eventueel ook in bad kunnen. Multifuctioneel en de Pipster is er meteen blij mee. Van ons kreeg de Pipster een loopauto. Voor de spruit hadden we die niet, maar nu hebben we er ruimte voor en ik vond deze echt heel erg leuk. De spruit loopt er ook al mee rond alsof het een kinderwagen is.
De fles is een fles van Blafre. Hij pakte iedere keer die van de spruit, dus daarom kreeg de Pipster ook een eigen fles. De Imaginary Fauna is een grote aanrader voor Sinterklaas. Het is officieel 3+ en de spruit vindt het dan ook fantastisch. Het zijn allemaal losse houten en plastic onderdelen met een magneetje om allerlei dieren en figuren mee te maken. Super tof.

Volgens mij kun je hier zeker een aantal goede decembertips uit halen. Wij moeten weer aan de slag voor een nieuw lijstje, maar wat is hij mega verwend en allemaal hele mooie en nuttige dingen.

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. Annabel
  10 oktober 2018 / 07:00

  Super leuke cadeaus! De pyjama’s van Feetje zijn er sinds dit jaar dacht ik, wel in maat 110 te bestellen! Ik geloof dat ze zelfs door gaan tot 116 of nog groter?! Bij ons staat deze op het Sint lijstje. Winkeltje in de buurt verkoopt ze.

  • Liefthuis
   Auteur
   10 oktober 2018 / 18:54

   Oooo wauw dan gaat hij op de lijst van Sint

 2. Nienke
  10 oktober 2018 / 13:41

  Sliep hij in het campingbedje vanwege zichzelf bezeren in het ledikant of knuffels kwijtraken?
  Ons zoontje (15 mnd) ligt ook in een campingbedje. Maar omdat hij zijn knuffeltje altijd kwijt raakt. Wil hem graag terug in het ledikant ook.
  Is zo’n bedbumper veilig als ze er tegen aan liggen?

  • Liefthuis
   Auteur
   10 oktober 2018 / 18:54

   Oow ja slim. Bij ons lag het er aan dat de Pipster altijd wakker werd door het rollen tegen de spijlen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *