De leukste items uit onze webshop – Feestje van Hout…

@natalievermorken.photography

Twee maanden geleden maakten wij het grote nieuws bekend. Wij hebben een webshop en wij vinden dat dit de leukste webshop is op het gebied van baby en kinderkamer decoratie. Er zijn zoveel mogelijkheden met de machine die we hebben (co2 laser en graveermachine) dat mijn hoofd overuren draait voor de dingen die we willen maken. We kochten een groot deel van de ontwerpen die nu online staan over en zijn bezig het assortiment uit te breiden. Wat zijn nu onze favorieten???

Bij iedere order die binnen komt vieren wij een mini feestje. Zo blij en trots zijn we als mensen onze producten bestellen. We zijn zelf veel nieuwe dingen aan het uitwerken. Er staan nu 3 nieuwe ontwerpen van ons online en er komen er binnenkort weer een aantal bij.
De verhalen en aanvragen van mensen zijn ook super gaaf. Zo heb ik al een caketopper ontworpen, maar ook naamborden voor bedrijven en zelfs een geboortekaartje. Hoe bijzonder… Heb jij dus een vraag, mail ons dan zeker… info@feestjevanhout.nl

We zijn zelf gewoon mega trots op wat we hebben, dus ik deel graag met jullie mijn favorieten…en check dus zeker feestjevanhout.nl

Geboortaankondiging
Ik hou erg van de ongeverfde houten producten. Dat zie je ook terug in mijn favorieten… Deze geboorteaankondiging vind ik zo mooi. Simpel, lief, stoer en past in iedere kinderkamer of bij iedere box. Te lief toch??? Dit zijn gegraveerde letters trouwens wij kunnen ook alles uitsnijden, maar ik vind juist het bruin van het graveren zo mooi.
We kunnen de tekst bovenaan ook veranderen of weg laten, wat jij wil…

Strikhouder
Dit is een van de meest verkochte producten denk ik. In deze variant, maar ook in andere modellen. Dit is mijn favoriet, omdat ik van hout hou, maar ook het leer heel erg mooi vind er aan. Stoer voor in de meidenkamer.

Sterrenbeeld
Dit is onze eerste eigen toevoeging aan de shop. Ik had dit al bedacht voor we de shop hadden, want het leek mij zelf gewoon heel erg leuk. Op het bordje staat het sterrenbeeld van de mini, met daarbij de naam en de geboortedatum. De onderste strook is te verven in een kleur naar keuze.

Peter Pan
Misschien is het omdat ik een boysmom ben, maar ik vind deze tekst fantastisch. Ik wil dat ze lekker slapen, maar ik wil niet dat ze te snel groot worden. De waarheid van een moeder in 1 zin gevangen… Deze tekst hadden wij ook al in de hal bij de kinderkamers hangen boven, dus was al helemaal passend. Iemand had dit bordje op aanvraag besteld, maar ik heb hem vast toegevoegd aan het assortiment.

Mijlpaalkaarten
Deze mijlpaalkaarten heb ik toevallig al maanden voor Feestje van Hout van ons was, gekregen van Angela en ik ben daar zo mega blij mee. Mooi van hout, rond en simpele maar goede versiering. Hoe bijzonder ook dat het te personaliseren is. Ik vind het echt een van de mooiste producten die er is. Ze zijn overigens ook als zwangerschaps mijlpaalkaarten te verkrijgen.

Zwangerschapsaankondiging
Dit vind ik vooral gewoon een heel tof product om te maken. Ik heb hem nu twee keer gemaakt en contact gehad met de zwangeren. Niemand weet dan nog dat die persoon zwanger is en die persoon deelt het al wel met mij om deze aankondiging te personaliseren. Zo bijzonder…

Schaamteloze zelf promotie??? Misschien een beetje, maar ik deel mijn leven graag met jullie en daar hoort dit bij. Daarnaast ben ik ook gewoon f*cking trots op alles wat we maken.
Dus heb je iets leuks gezien?? Ga snel naar de site…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *