De leukste schoolspullen voor jongens…

In het zuiden van het land zijn alle kinderen weer naar school en ook voor de andere regio’s is de vakantie binnenkort afgelopen. Een nieuw schooljaar betekent voor heel veel kinderen, een nieuwe tas, broodtrommel of beker. Ik deel vandaag de leukst schoolspullen voor jongens voor op de basisschool.

Klein detail, onze spruit is 4 jaar en gaat voor het eerst naar school. Dat betekent dat hij dus alles nieuw nodig had. Daarnaast vind ik het gewoon ook heel leuk om leuke spulletjes voor hem te kopen en laat ik als (ex) juf nu ook gek zijn op schoolspullen. Dus ik dook de winkels in en het internet op…
Ik hou trouwens niet zo van allerlei merchandise. Zolang de spruit nog niet aangeeft dat heel graag te willen, koop ik dus andere dingen voor hem.

Schoolspullen

Broodtrommel Blafre
Ik vond deze broodtrommel fantastisch. Het handigste van de wereld? Misschien niet door het model, maar er passen twee boterhammen, een krentenbol en wat groente in, dus helemaal prima. Voor kleuters dus helemaal prima.

Drinkfles Blafre (zie foto)
Ook de drinkfles is overigens van Blafre. Niet goedkoop, maar voor ons echt het geld waard. Ook als we een dagje weg gaan nemen we deze bekers mee. Ideaal… Ik vind hem mega leuk, lekt niet, kunnen zowel de Pipster als de spruit zelf openen en de spruit mocht uiteraard zelf de kleur van de dop kiezen.
Ik had ook een beker van Hema, maar die lekte binnen no time, dus drinkbeker tips zijn zeker nog welkom.

schoolspullen

Broodtrommel Wibra
Aangezien de spruit drie dagen in de week op school eet is een reserve broodtrommel wel handig. Bij Wibra vond ik voor 2 euro deze super toffe broodtrommel. Ze hebben hem in roze en blauw, de spruit vond hem natuurlijk ook fantastisch.

Fruitbakjes
Bij Zeeman en Hema kocht ik drie fruitbakjes in elkaar. Deze van Hema vind ik super leuk doordat Takkie en Siepie er op staan, maar die van Zeeman zijn minstens net zo vrolijk.

Rex Londen Liefde
Ik hou wel van een beetje vintage en Rex heeft broodtrommels drinkflessen en rugzakken helemaal in die stijl, echt super tof.


Lego broodtrommel
Hoe stoer is deze broodtrommel van Lego. Hij is er in super veel kleuren, dus voor iedere kleine spruit wat wils.

Ik kan wel broodtrommels en bakjes blijven kopen als ik alles zo zie.

Rugzakken

De rugzak die de spruit heeft is van Skooter en ben ik mega blij mee. Met gemak gaan er een drinkbeker, een broodtrommel en fruitbakje in en dan is er nog meer dan genoeg ruimte voor werkjes of iets dergelijks. We kochten hem bij Meester Aap (sowieso een leuke tip voor schoolspullen) Deze rugzak kon ik nu online nergens vinden, maar ik hoorde dat hij vanaf september weer verkrijgbaar is.

Budget opties
Rugzakken kunnen best prijzig zijn, maar Kruidvat heeft ieder jaar leuke en bij Zeeman spotte ik ook een leuke. Allebei waren ze maar 9 euro, dus daar kun je nog eens een (extra) rugzak voor kopen.

schoolspullen
schoolspullen
schoolspullen

Gymtas
De spruit hoeft nog geen gymtas nodig, maar toen ik deze voorbij zag komen bij Rex Londen, moest ik deze even met jullie delen.

Dieren liefde
De rugzakken van Trixie, vind ik ook helemaal fantastisch. Vooral deze krokodil, maar ook de vos vind ik fantastisch. De spruit mocht toen van mij kiezen tussen een aantal rugzakken die ik hem liet zien en daar zaten deze ook bij.

Er is zoveel moois te vinden, hopelijk heb je hier iets aan en kun je iets leuks vinden. Zoek je nog een toffe sleutelhanger voor de eerste schooldag? Kijk dan ook zeker bij onze sleutelhanger van Feestjevanhout.

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Andrea
  21 augustus 2019 / 21:43

  Hier ook groot fan van de blafre drinkbekers! En idd, hier mocht Aron ook zelf de kleur dop uit kiezen! Wij hebben dan wel de kleinere versie voor hem, maar wat fijn!
  Overblijven hoeft onze bink nooit. Zn tussendoortje gaat vaak in zijn mepal bob de bouwer broodddoos! Daarvan vonden wij er 2, dus mocht overblijven wel een keer nodig zijn, hebben we altijd een doos extra

  • Liefthuis
   Auteur
   21 augustus 2019 / 22:12

   Mega fijn inderdaad. Wij hebben de kleinere versie voor de Pipster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *