De meest rare, aparte en gekke zoekopdrachten voor Lief thuis…

googleGoogle is mijn beste vriend….altijd al geweest. Tien jaar geleden ging menig, voor ons onbekend (mannelijk) persoon, door de google machine van mij en mijn vriendinnen. Wanneer ik niet op een naam van een acteur, of op dat ene liedje kan komen, ben ik ook zo blij met mijn google skills. Als je goed zoekt is alles vindbaar…
Sinds een jaar komt mijn blog voor in de zoekresultaten van Google. Iedere maand verwijst het vele mensen door naar Lief thuis…naar dit stukje internet…mijn stukje internet. 
Je voert een zoekresultaat in en er komen heel veel opties. Tegenwoordig is mijn blog daar dus ook tussen te vinden…Ik kan zien met welke zoekwoorden mensen naar mijn site zijn verwezen. En die zijn raar…soms heel raar….apart….vreemd…grappig…en zo kan ik nog wel even doorgaan. Vandaag deel ik de gekste zoekwoorden van het afgelopen jaar.

Hoe kijken mannen tegen borstvoeding aan
Goede vraag…Mijn lief beantwoorde de vragen uit de Mannen over borstvoeding TAG. Ik vond het zelf super leuk om te lezen en blijkbaar vinden mensen hem ook via google.

Herinneringen liefde bewaren
Leuk dat je zo op mijn blog komt, hier schreef ik namelijk ook echt over. Herinneringen bewaren…

Ik geef mijn man borstvoeding
WAT??? Deze vind ik raar….heel raar….smerig zelfs…

Angst voor pratende sokken
Hahahaha waarom google je dit? Super vervelend deze angst, maar hoe kom je er aan?

Bevallingsverhalen grommen als een beer
Yep ik gromde…als een beer toen mijn persweeën begonnen. Blijkbaar ben ik niet de enige…

Brombeer bevallingsverhaal
Hahaha ik ben dus een brombeer…ik denk dat dit dezelfde persoon is als de vorige zoekactie.

papapapawpapa
Wat zou je zoeken als je dit gaat googlen? En waarom kom je dan op Lief thuis?

Ik slaap nog super goed 40 weken zwanger
Heerlijk toch. Ik sliep ook heerlijk tot het einde van mijn bevalling. Ik kon nog gewoon op mijn rug liggen en werd bijna niet wakker in de nacht.

Kind is paar maanden lief en dan weer vervelend
Spring, sprong, gesprongen???

Per ongeluk baby pijn gedaan
Ik schreef een artikel over wat ik mijn spruit per ongeluk heb aangedaan. Ik ben gelukkig niet de enige die dit overkomt. Wel apart dat je dit gaat googlen, of wil je dan even zeker weten dat je niet de enige bent?

Thuis huilen ergens anders lief
Kinderen die ergens anders altijd lief zijn en thuis altijd huilen? Lastig lijkt me dat. Fijn dat ze ergens anders zo lief zijn natuurlijk, maar als je dan thuis altijd ellende hebt lijkt me dat ook geen pretje.

Vliegen met baby was ramp
Wat een ellende. Bij ons verliep het heel erg goed. Zowel bij onze vliegreis naar Turkije als naar Amerika. Ik had het wel heel heftig gevonden als het een ramp was.

Vriendin snapt zwangerschapskwaaltjes niet
Super vervelend…Het is voor een niet zwangere super lastig te begrijpen wat je doormaakt als je zwanger bent…toch is een beetje inleven of meeleven wel prettig. Lastig hoor… Geen idee trouwens waarom google naar mijn site verwijst. Ik heb dit nooit meegemaakt.

Warme ogen + net zwanger
Had ik warme ogen? Heb ik daar ooit over geschreven? Raar gevoel lijkt me dat en ik weet ook niet waarom google naar mijn site verwijst.

Wat deed je toen bevalling begon
Dit heb ik me serieus ook afgevraagd voor mijn bevalling begon. Ga je dan meteen in standje bevallen? Of kun je nog wat dingen doen? Ik keek uiteindelijk met 3 cm nog een aflevering LOST terwijl ik tussendoor de weeën weg pufte en mijn lief in mijn rug duwde.

Zwanger en walrus standje
Wat is een walrus standje??? Ik heb geen idee en ik durf het niet te googlen. De persoon die dit zocht vond niet wat hij of zij wilde denk ik. Ik schreef zelf wel eens dat ik er uit zag als een walrus aan het einde van mijn zwangerschap.

De verloskundige had het mis, het hartje klopte wel
Jeetje wat heftig dit…ik ben eigenlijk benieuwd hoe en wat.

droomhuis of droomlocatie
Goede vraag. Wie weet het antwoord? Waar zou jij voor kiezen. Droom huis of droomlocatie?

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 8 december 2016 / 07:29

  Ik vind dit altijd grappig om te zien die zoekwoorden. Walrus standje hahaha! En warme ogen? Mensen zien graag ieder klein dingetje aan voor een zwagerschapssymptoom hè.

  • Liefthuis
   Auteur
   8 december 2016 / 19:12

   ERG he hahaha

 2. 9 december 2016 / 10:30

  Getver, die van ‘ik geef mijn man borstvoeding….’ Ik heb ooit wel eens gelezen dat een baby honger had, omdat de echtgenoot alles had opgedronken. BRRRR!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *