De mooiste babyfoon met camera… Luvion Essential Wood

Al drie jaar zijn wij groot fan van onze Luvion Essential. Toen ik deze limited edition Woodlook voorbij zag komen was ik dan ook meteen enthousiast. Wat een plaatje en hij past perfect in ons huis. Echt een slimme zet van Luvion, want wie wil naast een fijne nou niet ook een hele mooie babyfoon hebben. Ik mocht hem testen en deel mijn mening.

Aanrader

3 jaar geleden begon ons babyfoon avontuur. Ik wilde er graag een met een camera en na goed onderzoek kwamen we bij de Luvion Essential. De prijs is zeker niet de laagste, maar hij leek het ons waard en ik kan vertellen dat dat zeker zo is. Toen de spruit naar zijn eigen kamertje ging bij 4 maanden werd de babyfoon opgehangen. Zo kon ik mijn kleine mini altijd in de gaten houden. Vanaf dag 1 dat we hem in gebruik hebben ben ik fan en ik heb hem ook al aan veel mensen aangeraden.

Spruit
Even kijken hoe de spruit lag, even kijken of zijn deken goed lag, even kijken of hij al wakker is, of hij aan het spelen is en soms ook waarom hij aan het jengelen was. Ik vond het zo fijn. Hoe ouder het werd, hoe fijner het werd dat ik even kon kijken.

Pipster
Toen de Pipster kwam, kreeg ik veel de vraag waarom we de camera van de spruit niet bij hem hingen. De spruit was 2 en een paar maanden toen de Pipster werd geboren. Ik vond het zo fijn dat ik juist in deze leeftijdsfase de spruit goed in de gaten kon houden. Waarom huilt hij, waarom roept hij, wat hoor ik, hoe ligt hij, komt hij uit bed of niet? Ik vind het ideaal. Natuurlijk wilde ik ook mijn newborn in de gaten houden, om te zien wat voor avonturen onze kleine slaapkop in zijn bed beleefde.

Wat vinden we handig?
Er is een dag en nacht beeld op de camera, je kan inzoomen, muziekjes aanzetten en wat wij heel fijn vinden is dat het camera beeld uitschakelt wanneer het stil is. Anders werd mijn oog continu naar het schermpje getrokken.
Toen de Pipster in aantocht was, hebben we een tweede camera gekocht en juist dat is zo fijn. We hebben nu twee camera’s aangesloten op 1 beeldscherm. We kunnen kiezen welk beeld we bekijken en we kunnen hem laten wisselen tussen beide camera’s.

Ik ben fan
Je hoort het al… ik ben enthousiast. Dus toen ik de vraag kreeg of ik de Luvion Essential Limited Edition Wood wilde testen,  was ik dan ook mega blij. Deze babyfoon past perfect in ons huis. Het hout look materiaal is echt heel erg mooi. De camera en het beeldscherm zien er gewoon echt heel mooi uit. Ik vond de oude niet perse lelijk, maar deze is toch wel echt heel mooi. Hij misstaat niet in onze woonkamer en in de slaapkamer van de Pipster past hij perfect in het hoekje van zijn bed.
Laten we eerlijk zijn… het is toch veel fijner als de babyproducten mooi in je huis passen.

Pluspunten:
– Meerdere camera’s mogelijk
– Accu gaat lang mee, dus ook los van de lader goed te gebruiken.
– Duidelijk beeld
– Werkt goed door ons hele huis en een groot deel van de tuin qua ontvangst (en we hebben best een grote tuin)
– Hij kan ook met lampjes aangeven of je mini geluid maakt. Dus zonder geluid mogelijk.

Minpunten:
– Je kan de camera vanuit het beeldscherm niet draaien. In het kamertje goed zetten dus.
– Met twee camera’s aangesloten kan het beeld niet meer op ‘zwart’ als het stil is.

Luvion Essential Limited Edition is nu verkrijgbaar.

 

 

 

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *