Deze items zijn een must in ieder huishouden…

Er zijn van die dingen waar je de waarde niet goed van inschat, totdat het er niet meer is, of je het nodig hebt. Het geldt ook andersom, dat je van sommige dingen de waarde niet inschatte voordat je ze in huis haalde. Er zijn van die items in huis, je onmisbaar zijn en toch zo simpel. Dit zijn onze onmisbare producten, die ik iedereen, vooral in een huishouden met kinderen, kan aanraden.

Ikea krukjes
Het welbekende houten Ikea trapje. Voor nog geen 10 euro heb je er één in huis en ze zijn in mijn ogen, vooral met kinderen onmisbaar. Wij hebben er ondertussen drie in huis. Eén in de keuken, één in de badkamer en dan staat er ook nog een in de kamer van de spruit. Ideaal voor kinderen, wanneer ze hun handen moeten wassen, of mee willen kijken bij het koken. Ook voor ons zijn ze ondertussen onmisbaar. Vaas van de kast pakken, slingers ophangen….en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Flesje alcohol
Dit flesje had ik echt onderschat. In het kraampakket zat een flesje alcohol en deze is dan ook goed gebruikt voor het schoonmaken van de thermometer. Met kleine kinderen is het dus een must, maar ook wanneer ze iets groter zijn is het ideaal. Toen de spruit in een ongezien ogenblik zijn broek vol had getekend met rode stift, was google my best friend en die wist me te vertellen dat ik alcohol moest blijven deppen tot de vlek er uit was. Wat was ik blij dat ik nog zo’n flesje in de commode had staan en rarara….de vlek ging er volledig uit.

Rugzak
Met twee kinderen, een kinderwagen en je handen vol, kan een rugzak een ideale uitkomst zijn. Ook op vakantie of op de fiets, is het rete handig. Je kan veel meenemen, het is makkelijk te dragen, lijkt lichter en je hebt je handen vrij. Wij hebben een hele fijne van Herschel. Bijna 2 jaar geleden gekocht voor onze reis naar Amerika en we hebben hem toen, maar ook al veel andere vakanties en daguitjes is hij tevoorschijn gekomen.

Steelstofzuiger 
Hij is nog niet zo lang in mijn leven, maar ik kan hem echt iedereen aanraden. Als je een huishouden hebt met een kind en zonder hond, dan kan ik iedereen een steekstofzuiger of een goede kruimeldief aanraden. Wat een hemels geschenk (ok klink ik al overdreven haha)

Allesreiniger in een spuitbus (en mijn aanrader is; method granaatappel)
Ik hou van deze spuitbus. Zowel de geur, maar ook de makkelijkheid waarmee ik nu even snel iets schoon kan maken. Ik pak een doekje (wegwerp vaatdoek of keukenpapier) ik spray de tafel, de kinderstoel, de vensterbanken, het gasfornuis (als ik hem even snel doe) het aanrecht, de wc (uiteraard met een ander doekje) in en ik poets het schoon. Huis ruikt heerlijk, maakt perfect schoon en werkt dus snel en ideaal. Perfect voor deze luie huisvrouw.

Snoetenpoetsers…
Ideaal poetsdoekje wanneer je even snel een gezicht moet af doen. De kinderstoel, tafel, een vlekje op je kleding, de vloer, alles kan er mee af gedaan worden. Wonderdoekjes…

Wat zijn jouw must have producten???

 

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 22 juli 2018 / 12:28

  Grappig stukje! Die van dat alcohol wist ik nog niet, melk werkt ook goed tegen stiftvlekken 😉 Welke rugzak heb je van Herschel? wij zijn namelijk ook nog op zoek, en zoek echt n praktische. Die met die twee gespen voor ziet er wel erg stoer uit. Oh ja en dankzij jou gebruik ik ook die allesreiniger spray, echt ideaal en ruikt heerlijk 🙂

  • Liefthuis
   Auteur
   29 juli 2018 / 19:28

   Ooo echt??? Dat wist ik niet van de melk, ga ik onthouden. De rugzak is ideaal. Het is het standaard model, als je googled op rugzak herschel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *