DIARY: Afscheidsrondje, heel veel kerst gezelligheid…

DIARY tijd… Na deze keer nog maar 1 keer een normale diary en daarna zitten we down under… Het was een weekje waarin we veel afstreepten. Dingen kopen, etentjes, laatste dingen regelen voor de reis…Het was een mooie en fijne week… Waardevolle momenten…Dus kijk mee…

Op maandag start ik mijn werkdag met een cappucino uit mijn favo mok. Heerlijk dat dit nu zo lekker is… Ik word er blij van en het smaakt extra lekker.

In de keuken hebben we een tweede kerstboom. Vorig jaar hadden we dat voor het eerst en er hangen alleen maar ‘etens kerstballen’ in. Bijna alleen maar echte ballen (van glas) in de vorm van eten. Ik hou er van. Gezellig en zo leuk in een thema. De piek is een plastic hanger waar we de onderkant van gesloopt hebben zodat hij over de top kan.

Op woensdag besloot ik met de mannen zelf maar eens aan de slag te gaan met het schilderen van onze eigen kerstballen. Een simpele en korte activiteit die de mannen heel leuk vonden.

En met wat glitter wordt alles nog mooier.

Na het schilderen hangen we ook echte koekjes in de boom. Want die horen er bij.

Zo zo zo blij en zo trots op mijn nieuwe jasje.

Op donderdag deden we een afscheidsrondje in de Efteling en ergens vind ik het stiekem zo jammer. We hebben 3 jaar een abonnement gehad en daar zo waanzinnig veel fijne momenten gehad. het is in tijden van drukte echt mijn plek van rust en ontspanning. Even een andere wereld. 3 maanden betalen vinden we ook zonde, dus nu opgezegd en dan zien we daarna wel.

Even bij de wolf kijken. De Pipster maakt het ook zo bewust mee. Herinnert zich nu ook echt dingen van eerdere keren en dat is zo leuk.

Lekker bekkie…

En natuurlijk weer even de typische foto, maar zo lekker.

We zijn al vaker in die schoenen gaan staan, maar wisten niet wat de tactiek was. Je moet blijkbaar kussen en als het een goede kus of knuffel is dan komt er magie vrij. Probeer maar eens…

Liefde, ik hoop zo dat ze dit later ook herinneren.

De Pipster heeft een tekenbord gekregen van Sinterklaas en hij is er mega blij mee. Top ding…

Wij gingen zaterdag met vriendinnen uit eten. Omdat we dat nog NOOIT hadden gedaan, terwijl we elkaar al 400 jaar kennen (bij wijze van) Nu dus wel een keer, een soort afscheidsrondje voor wij vertrekken, maar vooral ook heel gezellig. Er werd verteld dat ik jarig was (was niet zo) maar toen dit feestje kwam moest ik dus wel meespelen.

Na het eten doken we de kroeg in… Het is wel te zien dat het heel leuk was. ­čÖé Heerlijk avondje om aan terug te denken.

Op zondag besloten we even naar de kerstmarkt te gaan in het dorp hiernaast. We kwamen aanlopen en toen stond er ineens een huifkar waar we in mochten stappen. Voor de kinderen (en ons) natuurlijk mega leuk.

Lekker ding op recht.

De Pipster houdt zo van diertjes, die wilde natuurlijk even aaien.

Blurry but perfect.

Verder was het vooral kneuterigheid, kerststal, gluhwein, dansen, rondspelen en gezelligheid. oow en afsluiten met frietjes…. Heerlijke afsluiter… Moeilijk hoeft het niet te zijn…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *