DIARY: Al jaren fangirl en gewoon het leven…

Het hoogtepunt van deze week??? Het concert van KREZIP… Ik vond het waanzinnig en vertel waarom, maar daarnaast nog veel meer leuks… Naar de bossen met de mannen, alleen thuis met de mannen en gewoon onze dagelijkse gang van zaken… en eten…

Deze foto is eigenlijk van vorige week zondag, maar maakte ik pas nadat ik mijn diary van vorige week al in elkaar had zitten. Ik ging nog even kijken bij de mannen en zag de Pipster zo in bed liggen. hahaha zou dat lekker liggen? Heb hem maar even recht gelegd, was het nog best een uitdaging om hem er voorzichtig uit te krijgen.

Ik liep even langs het huis van Koen en Natalie. Zij komen in de buurt wonen en ik ging even spieken hoe het met de stuc was…. Helaas was alles afgeplakt dus niks te zien…. Bummer…

De Pipster kijkt eigenlijk nooit tv. Niet omdat het niet op staat, maar omdat hij er gewoon geen interesse in lijkt te hebben. Er zijn een paar uitzonderingen die hij even leuk vindt, maar na 5 minuten geeft hij er toch de brui aan. Hier vond ik die twee gefocuste bekkies zo lief.

Ik mocht nooit spelen met mijn eten, maar soms is dat gewoon te leuk… De spruit had spaghetti op zijn gezicht (geen idee hoe hij dat voor elkaar kreeg) maar ik maakte er dus even een snorretje van.

Op vrijdagochtend waren we weer eens ruim op tijd klaar voor school. De spruit wilde tekenen en tekende hier een poppetje. Hij was super geconcentreerd bezig… Ik vind het zo lief dat hij dit zo leuk vindt tegenwoordig.

Op vrijdag ging ik op thee therapie… Even geen koffie met koemelk voor mij, maar theetherapie klinkt ook prima. Hier lazen ze samen even een heel leuk boekje, in de hoop dat ze daarna samen zouden spelen en wij konden kletsen…

In de avond ging ik samen met Natalie naar het concert van Krezip… Hier had ik al zo lang zoveel zin in. Ik was vroeger echt fan en eigenlijk nog steeds.

Het was echt waanzinnig gaaf. Ze speelden al mijn favorieten. Ik heb echt onwijs genoten en was fangirl nummer 1 volgens Natalie.

Wat ik heel gaaf vond was dat ze een mega gave show gaven, niet allemaal rare trucs maar gewoon heel gaaf, heel goed en heeeeel mooi met licht en decor. Dus mochten ze het weer gaan doen, dan ga ik zeker weer, maar kan ik het ook zeker aanraden.

De volgende ochtend begonnen we rustig. Mijn lief moest vroeg weg en ik moest een beetje bijkomen van het concert. In pyjama speelden we wat in huis.

De zon scheen dus ik besloot de mannen in te laden en naar het kabouterpad te gaan. Het was gewoon heet…

Een makkelijk, maar altijd een heel leuk uitje met de mannen. Zoveel te zien en te doen.

Kleine kabouter….

Nog zo’n knappe kabouter…

HOE GAAF… Ik kocht natuurlijk een plaat en hij is WIT… Hij is gewoon wit… ik vind hem zo gaaf en de muziek ook. Ok ik ben echt een fangirl…

Klok verzetten, wij merken er vaak niet heel veel van. Althans dat dacht ik…Ik belde mijn zusje even en toen ik op hing zei ik ‘Ik ga snel boterhammen smeren…’ En toen dit….

En toen kwam in de middag mijn lief weer thuis. Ik vind het voor hem heel leuk dat hij het weekend naar de spellenbeurs was, maar ik vind het weekend gewoon veel leuker als we samen zijn. Hij was onverwacht al wat vroeger thuis en de mannen waren heel blij…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *