DIARY: Babyshower, probleem en mijn prive fysio…

Zondag werd ik mega verrast door drie groepjes vriendinnen en familie. Zo onwijs lief en leuk gedaan, mijn Diary is er daardoor bij in geschoten, maar nu dan toch nog. Mijn laatste week werken was aangebroken en dat is maar goed ook… Kijk mee naar mijn week…

Maandag had ik een bezoekje verloskundige op de planning en daar moest ik nu voor het eerst ook met mondkapje zijn. Ik moest toch even wennen. zowel mijn bloeddruk als mijn brillen glazen waren er minder blij mee. Ik kreeg een aantal tips op Insta, poetsen met scheerschuim, plakbandje bovenop het mondkapje en de bril verder op het mondkapje.

Een paar dagen later kreeg ik dit berichtje via Instagram en daar moest ik zo om lachen. Dit ben ik…

Een vriendin van mij kwam deze siroop voor in mijn koffie brengen. Dat is nog eens lief en zo zo lekker… met mijn favoriete koekjes echt een verwenmomentje. Deze verkopen ze bij Albert Heijn, maar daar komen we nooit, dus was nu echt verrast.

Dat bekkie van Pippi… Hij is laatst een keer uit bed gekomen en die slimmerik probeert het nu weer af en toe. Hij komt overigens niet zelf uit bed, maar gaat dan jammeren. Normaal zou ik er bij gaan zitten, maar dat lukt me nu gewoon niet. Dus dan maar even bij mij in het grote bed. Vind ik stiekem ook altijd heel lekker, zo even knuffelen.

Op woensdag kregen we Hello Fresh binnen (liefthuiscollab) en ondanks dat je zelf besteld en kiest, is het echt een soort verrassing als je het uitpakt. Al die mooie verse producten….

Een vriendin had het over yoga. Dus ik appte haar een foto dat wij ook aan Yoga deden met zijn tweeën/ drieën.

Mijn lief nailed it. Hij is degene die bijna altijd kookt bij ons en dus ging hij aan de slag met het recept en hoe lekker zit dit er uit. Het was ook echt mega lekker. Dus deze is voorherhaling vatbaar.

Iedere dag heb ik pijn, dat ben ik gewend en is niet anders, maar soms zit er ineens echt iets niet goed in mijn bekken… gelukkig heb ik mijn prive fysio/ manueel therapeut. Hij is geen bekken specialist, maar kan me natuurlijk wel helpen.

Ik kwam deze foto tegen. Kleine spruit kijkend in de box naar zijn broertje. Dit is 3 jaar geleden en hoe leuk… die mijlpaalkaart aan de muur. Die had gekregen als kraamcadeau, maar toen was Feestje van Hout nog niet van ons. Nog niet eens in de picture zelfs… Zo bijzonder hoe het kan lopen en hoe van ons het nu is.

Weekend… heerlijk… maar ik kan niet zo heel veel meer met de mannen. Gelukkig zijn de mannen net zo dol op boekjes lezen als ik, dus we kropen samen op de bank met Kikker en de gehaakte kikker van Pip. Kikker is echt een van zijn favorieten.

De spruit ging naast me zitten en zei, mama ik ga letters oefenen en pakte deze ‘Ik leer lezen’ doos (aanrader) en ging aan de slag. Ik vind dat zo zo lief en kijk hoe groot hij ook is.

Filmpje, oud shirt aan en berg haar. Wij houden van lange haren en de mannen zelf ook. Toch moet het regelmatig toch even wat bijgeknipt worden. Pip is door zijn krullen heel goed te doen, de spruit vind ik spannender, maar doe ik toch maar en het lijkt weer goed gelukt.

De laatste dingen hebben we opgehangen in het kamertje en opgeruimd. Het is zo’n knus mooi en fijn plekje, ik ben er helemaal dol op. Zo fijn.

Op zondag ochtend voelde ik me heel goed, dus zat lekker bij de mannen aan de keukentafel. Kneuterigheid ten top, dus spelletjes spelen, knutselen en ik verraste de mannen op Dino pepernoten.

Verf sticks, dus schorten aan en de wereldkaart op tafel (Action) alleen leek het meer op krijt. wel heel leuk, maar meer krijt dan verf.

De vloer boven is eindelijk helemaal klaar. Toen we terug kwamen van onze reis, had ik besloten de vloeren wit te verven boven. Het was grijs, maar dat vond ik zo kil en nu is het zo mooi wit en fris allemaal. Ik hou er van zo fijn. Terwijl wij de laatste ruimte boven inrichtte en ik voor deze vieze spiegel deze foto maakte… was er beneden vanalles gaande.

Ik hoorde wel iets, maar dacht dat het de spruit was dus toen hij me riep e ik ging kijken schrok ik echt. Het was zo zo leuk. Vriendinnen en familie hadden in drie etappes een babyshower georganiseerd. Voor hoofd en nagerecht. Echt zo zo leuk… Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Zo bijzonder om zulke lieve mensen om ons heen te hebben…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *