DIARY: Beetje bijkomen en het leukste zwembad…

Schoolleven, zwemmen in een awesome zwembad, binnen barbecuen en heel veel tijd thuis. Want jeetje wat ben ik moe… Het lijkt wel alsof alle drukte van de afgelopen maanden er nu pas uit komt. Dus niet teveel hectiek. Eindelijk thuis wat dingen afronden en lekker quality time met de mannen.

Nog even snel en stiekem een foto toen ik om het hoekje keek. Ik vind het zo leuk om te zien wat hij dan gaat doen en hier stond hij gewoon even te kijken naar iedereen die binnenkomt.

Ik vind de gesprekjes met deze man van en naar school zo ontzettend gezellig en knus. Hij verteld van alles en niks, heerlijk momentje en dit had ik nooit verwacht.

Dinsdag avond gingen we barbecuen. Wel binnen want het was niet zo warm buiten, maar buiten kookte papa op zijn buiten keuken en binnen aten we het gezellig op. De spruit wilde graag bij papa zitten.

Woensdag kocht ik eindelijk een houten letterbord voor in mijn platen hoekje. Ik weet dat het een beetje passe is, maar ik vind het gewoon heel erg leuk om te kunnen wisselen. Toen ik eindelijk klaar was met die ellendige lettertjes, bleek ik het verkeerd om te hebben gedaan.

Beide mannen zijn zo dol op Sam en Sam vindt het ook zo gezellig bij hen. Hij gaat lekker bij Raf op de bank liggen als hij televisie kijkt.

De Pipster was weer eens de draak aan het uithangen. Hij ging zijn broer vervelen terwijl die even televisie keek. Dus ik besloot samen met die kleinste de leeshoek in te duiken. Even wat afleiding…. wat een boevenkoppie…

Het lezen duurde echter niet lang, want Sam kwam bij ons liggen en die moest geaaid en gekust worden.

En hij ontdekte ineens het stokpaard. Zo grappig, want de spruit heeft hier nooit veel naar om gekeken, maar hij snapte ineens hoe het moest en vond het super leuk.

De moeder van het vakantievriendje van de spruit had mij een berichtje gestuurd omdat hij aan had gegeven Raf nog steeds te missen. Dus we besloten af te spreken. Op zaterdag gingen we zwemmen in Lommel, bij het Blauwe meer. MEGA leuk en dikke aanrader (let wel op want het is alleen nog open in oktober)

Het is een soort kas met daarin een strand en allerlei houten speeltoestellen. Mega leuk. Er is ook nog een ‘echt’ zwembad bij en het kost maar 5 euro. Dikke tip dus…

Mijn lief vond het duidelijk ook heel erg leuk.

In de avond hadden we een lekker avondje met zijn tweeën op de bank. Hapjes en gin tonic…

Op zondag hadden we een heerlijk dagje. Echt vanalles en niks. Allerlei klusjes thuis, maar de spruit ging ook peren taart bakken met zelf geplukte peren.

We lazen boekjes… samen op de bank terwijl de taart in de oven stond.

Einde van de middag besloten we nog even naar het bos te gaan. Onze nieuwste kleine vriendin ging voor het eerst mee.

We hadden een soort test rondje. We wilden graag weten of het goed zou gaan als we Sam los zouden laten lopen. Bij de oude eigenaren deed hij dit heel goed, maar ik vond het wel spannend. Mijn blije hoofd zegt genoeg, hier zie je hem (als je goed kijkt) in de verte naast de spruit lopen.

Twee matties op avontuur. Zo leuk, Sam bleef continu bij de spruit lopen en als wij hem riepen bleef hij netjes staan. Hij deed het zo goed, dit smaakt naar heel veel meer boswandelingen.

En bij een boswandeling hoort (bij ons) een hapje en een drankje.

En mijn lief leerde de spruit armpje drukken. Dat bekkie…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *