DIARY: Bijzonder bezoek, veel thuis en veel eten…

Hoogzwanger en weinig kunnen. Het zijn echt de laatste loodjes en het valt met met vlagen wel zwaar. Ik voel me in mijn hoofd eigenlijk prima, maar mijn lichaam heeft het zwaar en ik heb dus veel pijn. We waggelen rustig verder door ons huis in afwachting van ons meisje… hoe lang zou het nog duren?

Maandag avond kwam mijn lief thuis… Leuk he schat zo’n vriendin met een webshop. Deze dozen waren op de oprit geleverd en moesten dus nog naar binnen worden getild door hem. Liefde voor mister Feestje en dat hij altijd wil helpen.

Dit recept zag ik voorbij komen op insta bij @lotkeckies Dit ziet er zo lekker uit. Een geitenkaas salade met geroosterde pompoen. Zo zo lekker. dus die staat bij ons op het recept.

Op woensdag kregen we onverwachts, maar heel erg leuk bezoek. Joost en Viora kwamen langs op hun tour door nederland met hun fantastische volkwagen bus. Ze hebben een boek uitgebracht over de heftige tijd dat Viora leukemie had en het doel om daarna op wereldreis te gaan.

Ik maakte dit bordje voor ze als cadeautje. Het boek heet Beter op reis en ik kan nu vooral zeggen dat het een dikke aanrader is. Het leest makkelijk en mooi en is heel aangrijpend. Zo knap gedaan… zowel Joost als Viora komen aan het woord.

Deze fles 0,0 champagne bewaren we voor na de bevalling, mooi moment om te proosten nog steeds goed om het zonder alcohol te doen. Deze zat in de goodybag bij het boek… en voor ons zijn Joost en Viora altijd verbonden aan de baby dus deze fles past daar perfect bij.

Hoe waanzinnig heerlijk is deze foto, hier word ik zo gelukkig van. Dit was het moment dat we ze ontmoet hebben. In de speeltuin in Nieuw Zeeland spraken we af zodat de mannen konden spelen wij kletsen. Een half uur nadat zij weg gingen deed ik in de camper een zwangerschapstest en bleek ik zwanger van onze kiwi.

De mannen zijn heel graag samen en heel graag dingen samen, maar de spruit wilde ook weer graag een keer alleen logeren bij opa en oma dus dat werd gepland toen hij studiedag had. Ik kreeg deze foto van mijn moeder en kijk hoe groot hij hier is. Knappe vent…

Op vrijdag gingen wij in bed even televisie kijken. Dit hadden we nog nooit gedaan en de Pipster sliep dus wij chillden samen ook even. Hij kruipt iedere keer zo lekker tegen me aan, echt genieten.

En toen die kleine man wakker wad mocht hij ook mee kijken.

Op zaterdag was het tijd voor Rugby voor de mannen, helaas bleek dat door de herfstvakantie niet door te gaan en daar kwamen ze bij het rugbyveld pas achter. Gelukkig bedacht mijn lief een perfect plan.

Hij ging met de mannen naar het oertijdmuseum in Boxtel. De mannen noemen dat altijd het dinobos en is zo leuk… Ze hebben het waanzinnig gehad. Zo lief dat mijn lief dit met ze deed. Echte herfstvakantie activiteit en ik kan het helaas nu niet, dus dit is wel heel fijn.

De spruit vond het dokterssetje en kwam mijn bloeddruk meten en daarna even naar de baby luisteren. Dit is toch niet te doen zo lief.

Hoe lekker ziet dit er uit. Ons Hello Fresh abonnement bevalt tot nu toe super. We hebben al 5 keer keer zo lekker gegeten, heel verrassend. Dit was zoete aardappelsoep met witte kaas. De mannen moesten wel even wennen want we eten nooit soep, maar het dippen met brood was top.

Nog meer lekker eten in het weekend. Ik kan echt maar heel weinig, maar eten moeten we toch, dus er kwamen een vriendin eten met de kinderen. Ik had al zo lang zin in kaasfondue en op deze manier vind ik het altijd zo gezellig en makkelijk. Lekker allemaal van tafel…

Dit was het weer. Geen idee wat en hoeveel er de komende tijd online komt, want mijn verlof/ broed modus zorgt er voor dat ik niet zo heel veel meer kan. Mijn lichaam heeft het zwaar en ik kies heel bewust wat ik wel en niet kan.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Debby
    20 oktober 2020 / 20:23

    Wat leuk om te zien! Ook de foto’s met viora! Ik volg haar al jaren en knap haar strijd te hebben gevolgd! Ben benieuwd naar haar boek zet m op m’n lijst :). Ik vind jou weekoverzichten altijd heerlijk en goed gevuld ondanks dat jij zelf zegt ik kan niets meer, t ziet er uit alsof de kids niets te kort komen en veel genieten van quality time

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *